- 22 Ocak 2009
- 1.301
- 33
- 37
- Konu Sahibi yellowdaisyy
- #3.141
bi de kızlar ben o kadar su içiyorum, her gün 1 elma yiyiorum ama yine de ayıptır söylemesi kabız oluyorum niye acaba? sizde de var mı bu durum yoksa doktorumas sorayımmı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkese merhabaa bende aranıza yeni katılıyorumm...benim hamileliğim herkesinkinden biraz daha zor oldu çünkü bebeğim tüp bebek yıllardır tedaviler,ilaçlar,iğneler,ameliyatlar derken sükür güzel sonucu aldım 10 gün önce ...inşallah bir problem olmaz ve sağ salim alırım bebeğimi kucağıma..infertilite ile tüp bebekle ilgili soru sorulsa kitap yazarım o kadar bilgim oldu yıllardır ama gebelikle ilgili süreçlerle ilgili pek bilgim yok fırsat buldukça geriye dönük sayfaları okuyacağım...bakalım zaman ilerledikçe neler yasayacağım diyee...
bugun kontrolüm vardı 6+0 ım aslında ama dr. 5+6 sın dedi böyle oynamalar olabilir mi bilmiyorum...kalp atışları başlamış dedi ama dinletmedi haftaya bugun gel tekrar dedi ....deneyimlilere soruyorum normal mi gidişat???:))
evet canım benim de doktorum bunlarla ilgili bişey söylemedi. ben de bol bol turşu yiyiyorum. kaynanam sağolsun yapmıştı koca bir bidon, gidip gelip yiyiyorum canım çekiyor
arada da etsiz çiğ köfte yiyiorum yanlış mı yapıyorum ki ?
Ayyy canim yaaa, gunlerdir canim nasil cig kofte istiyor bilemezsin... Ama ben Azerbaycandayim, burda cig kofteyi bilmiyorlar. Bulsam mutlaka yerim. bebisimin cani istiyorsa napimmm, az da olsa yerim... Bu gun insallah esim evde kendisi yapacak bize. insallah bu istek de gecer... Yoksa esim her aksam cig kofte yapmak zorunda kalir :)
taze taze yendikten sonra bir zarari olabilecegini dusunmuyorum, ama yine de doktora sormak lazim.
Ayyy canim yaaa, gunlerdir canim nasil cig kofte istiyor bilemezsin... Ama ben Azerbaycandayim, burda cig kofteyi bilmiyorlar. Bulsam mutlaka yerim. bebisimin cani istiyorsa napimmm, az da olsa yerim... Bu gun insallah esim evde kendisi yapacak bize. insallah bu istek de gecer... Yoksa esim her aksam cig kofte yapmak zorunda kalir :)
taze taze yendikten sonra bir zarari olabilecegini dusunmuyorum, ama yine de doktora sormak lazim.
bi de kızlar ben o kadar su içiyorum, her gün 1 elma yiyiorum ama yine de ayıptır söylemesi kabız oluyorum niye acaba? sizde de var mı bu durum yoksa doktorumas sorayımmı?
yani cnm, hatta şöyle diyim, canım ççok antep fıstığı çekiyordu. eşimde yarım kilo almış gelmiş. oturdum onu bir güzel yedim bitirdim. eşim belki içinden 1-2 avuç yemiştir.aynı sorun bendede var canım noluck blmyorum
yani cnm, hatta şöyle diyim, canım ççok antep fıstığı çekiyordu. eşimde yarım kilo almış gelmiş. oturdum onu bir güzel yedim bitirdim. eşim belki içinden 1-2 avuç yemiştir.
ama hala aynı durumdayım, kabızlıktan kurtulamıyorum.
çok sıkıntılıyım bu durumdan haftaya gidince söyleyeyim doktora. hatta nasıl anlatabilirim bilmiyorum ama 1 haftadır her gün kabızım ve böyle tuvaletimi yaptığım yerde küçük küçük 2 tane şişlik var. sanırım hemoroid dedikleri oldu şimdi bende. nasıl geçecek onu da bilmiyorum çok dertliyim bu konuda ya (((
yani cnm, hatta şöyle diyim, canım ççok antep fıstığı çekiyordu. eşimde yarım kilo almış gelmiş. oturdum onu bir güzel yedim bitirdim. eşim belki içinden 1-2 avuç yemiştir.
çok sıkıntılıyım bu durumdan haftaya gidince söyleyeyim doktora. hatta nasıl anlatabilirim bilmiyorum ama 1 haftadır her gün kabızım ve böyle tuvaletimi yaptığım yerde küçük küçük 2 tane şişlik var. sanırım hemoroid dedikleri oldu şimdi bende. nasıl geçecek onu da bilmiyorum çok dertliyim bu konuda ya (((
RUMUZ | KACINCI BEBEK | SAT | B.D.T. | DOGUM SEKLI | DOGUM KILOSU VE BOYU | CINSIYET /ISIM | KILO | SEHIR | YAS | |
destiny555 | ilk | 24 Eylul | 01 Temmuz | 55 | Istanbul | 31 | ||||
Nurgulce | ilk | 25 Eylul | 01 Temmuz | 58 | Istanbul | 24 | ||||
Herseyim bebegim | ilk | 24 Eylul | 01 Temmuz | 56 | Baku | 31 | ||||
persa | ilk | 25 Eylul | 01 Temmuz | 80 | Londra | 29 | ||||
LaMe | ilk | 16 Eylul | 04 Temmuz | istanbul | 30 | |||||
Gulden83 | ilk | 29 Eylul | 05 Temmuz | 53 | Kirklareli | 28 | ||||
lost81 | ilk | 29 Eylul | 11 Temmuz | 62 | Istanbul | 30 | ||||
TDS | 2. bebek | 29 eylül | 05 Temmuz | 52 | ||||||
DilaNaz | 2.bebek | 29 Eylul | 05 Temmuz | Sezaryan | Tokat | 31 | ||||
sinay | ilk | 29 Eylul | 05 Temmuz | 58 | Konya | |||||
sehrinaz | 2. BEBEK | 29 eylül | 05 Temmuz | 68 | istanbul | 29 | ||||
guldiyari | ilk | 01 Ekim | 06 Temmuz | 56 | Kocaeli | 26 | ||||
avukatnur | ilk | 30 Eylul | 07 Temmuz | 75 | ||||||
meleksen | 2.bebek | 01 Ekim | 07 Temmuz | 66 | kocaeli | 24 | ||||
centaur | ilk | 01 Ekim | 07 Temmuz | 51 | Ankara | 29 | ||||
eskist | ilk | 24 Eylul | 07 Temmuz | 55 | Istanbul | 26 | ||||
kardelen3510 | ilk | 03 Ekim | 10 Temmuz | 54 | Izmir | 27 | ||||
asya60 | ilk | 03 ekim | 09 Temmuz | 62 | İzmir | 26 | ||||
butterfly33 | ilk | 03 ekim | 09 Temmuz | 55 | 33 | |||||
habissh | ilk | 03 ekim | 09 Temmuz | 53 | Ankara | 24 | ||||
aysun5538 | 2. Bebek | 09 Temmuz | Sezeryan | |||||||
kelebeketkileri | ilk | 04 Ekim | 10 Temmuz | 62 | Manisa | 26 | ||||
feyzabilal | ilk | 04 Ekim | 13 Temmuz | 58 | Erzurum | 22 | ||||
hly7 | ilk | 05 Ekim | 13 Temmuz | 23 | ||||||
topraksu_ | ilk | 07 Ekim | 13 Temmuz | |||||||
melocan52 | ilk | 07 Ekim | 13 Temmuz | 60 | Ordu | 30 | ||||
meltem878 | 2.bebek | 07 Ekim | 13 Temmuz | 78 | Ankara | 26 | ||||
hayatagül | ilk | 07 ekim | 13 Temmuz | 83 | Kocaeli | 25 | ||||
gulgun | 2.bebek | 08 Ekim | 14 Temmuz | 75 | Manisa | 29 | ||||
ERKUSH | ilk | 09 Ekim | 14 Temmuz | 57 | Istanbul | |||||
Candas | ilk | 08 ekim | 14 temmuz | |||||||
loneliness | ilk | 07 Ekim | 14 Temmuz | 61 | Bursa | 27 | ||||
mavigibi | 2.bebek | 09 Ekim | 15 Temmuz | 58 | Izmir | 28 | ||||
buba | ilk | 09 Ekim | 16 Temmuz | Tanzanya | 23 | |||||
hapsuu(Bahar) | ilk | 11 Ekim | 16 Temmuz | 42 | Kibris | 28 | ||||
Yenibahar27 | 10 Ekim | 16 temmuz | 61 | 27 | ||||||
Ysk | ilk | 10 ekim | 16 Temmuz | |||||||
luxxor | ilk | 10 Ekim | 23 Temmuz | 52 | Ankara | 28 | ||||
son_ece | ilk | 10 Ekim | 16 Temmuz | 55 | Ankara | 30 | ||||
Laura1 | lk | 10 Ekim | 16 Temmuz | 56 | İstanbul | 32 | ||||
pnrali | ilk | 12 Ekim | 17 Temmuz | 60 | istanbu | 27 | ||||
nisaaaa | 2.bebis | 12 Ekim | 18 Temmuz | |||||||
bilgiliilgili | ilk | 13 Ekim | 19 Temmuz | 66 | Istanbul | 28 | ||||
Parpalm | ilk | 14 Ekim | 21 Temmuz | İzmir | 29 | |||||
şeker_portakali | ilk | 14 Ekim | 20 Temmuz | 75 | İstanbul | 28 | ||||
glmt | ilk | 15 ekim | 22 temmuz | 58 | ||||||
orjinalmorjinal | ilk | 16 Ekim | 22 Temmuz | 53 | Izmir | 28 | ||||
ferzanca | ilk | 17 Ekim | 23 Temmuz | 61 | Konya | 28 | ||||
Ckork | 17 Ekim | 23 temmuz | ||||||||
breshka | 18 ekim | 24 temmuz | ||||||||
Gelincik | 2.bebek | 18 Ekim | 24 Temmuz | 45 | 29 | |||||
pembekelebek | ilk | 18 ekim | 24 temmuz | 23 | ||||||
Deren | ilk | 19 Ekim | 25 temmuz | |||||||
arsima | ilk | 19 ekim | 25 Temmuz | sezeryan | 56 | istanbul | 26 | |||
Lazanya | 2. bebek | 19 ekim | 25 Temmuz | sezeryan | trabzon | |||||
huli_b | ilk | 20 Ekim | 27 Temmuz | 56 | Sakarya | 27 | ||||
msg38 | ilk | 23 Ekim | 30Temmuz | 54 | Malatya | 23 | ||||
everythingwillbegreat | ilk | 23 Ekim | 29 Temmuz | 68 | Moskova |
gecmis olsun canim insallah hemen atlatirsin mide bunaltilarini allahin iznile
senin yaramaz sana eziyet ediyo kizimda bana eziyet etmisti mide bunaltisi cok simdi annneee anneee diye bagriyo
saglikla kucagina alinca bebegini sana annee deyince iyikide yasamisim bu guzel sorunlari diceksin