- 30 Mayıs 2012
- 485
- 0
- Konu Sahibi yellowdaisyy
- #31.401
slm kızlar.. ne zamandır giremiyorum. bağlantım yok malesef.
merak edenler sağolsun.. özellikle kozmatik ve kuvarss.. teşekkür ederim kızlar..
perşembe günüm doluyor,, ama bende hala doğurmak için ciddi bi belirti yok.
dün randevum vardı. usg ölcümlerine göre bizim zilli 4130 gr civarı..
kanala yaklaşmış ama girme durumu hala yok.. doktor bu güne kadar girmediyse
bu bikaç günde gireceğini pek sanmıyorum dedi.. usg artık baş çevresini ölçemiyor.. 41 haftanın üstü.
belki de o yüzden kanala giremiyor dedi.. bir de omuz civarında kordon görünüyor,
belki de o inmesini engelliyordur dedi. bilmiyorum artık nedir sebebi.. :100:
düzensiz sancılar var ama doğum sancıları değil. açıklık da yok..
doktor, sen normal doğum istiyorsun.. bekleyelim dedi 3 gün daha..
perşembe 40 hafta doluyor. o zamana kadar kendi gelmezse.. perşembe sabahı hazırlıklı gel dedi..
açıklık olursa sanırım suni sancı verecek.. yoksa direkt sezaryen
o kadar isteyip de normal doğuramamak çok sinir bozucu..
bu sebeple moralim bozuk..
eşim, istersen başka bi doktora gidelim diyo. bu saatten sonra bilmediğim birinin sözüyle de hareket edemem.
güya doğuma yakın bebeğin kilo alması durur diyorlar.. bizimkisin kuzuluktan çıktı koyun oldu..
doktor usg'nin verdiği rakamlar tahmini ölçümlerdir ama tecrübeme dayanak söyleyebilirim ki,
bugün doğsa 3800ün altında olmaz dedi.. umut hep var.. bugün salı.. perşembeye kadar doğabilir..
Rabbim ''ol, derse olur'' başka dayanacak bi şeyim yok.. dua ediyorum.. siz de edin.. geçmişi çok okuyamadım..
ama doğumlar var belli ki.. haberlerini aldım şeker portakalından. doğuranların gözü aydın.. Rabbim analı babalı büyütsün.
darısı da başımıza..
canım hadi inşallah senin de en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırız.. moralini hiç bozma derim kozmatik'in de dediği gibi bir şeye odaklanma o zaman hayal kırıklığına uğrayabilirsin... sen sadece ikinizinde sağlıklı olacağı bir şekli düşün, normal, sezaryen hiç farketmez... sen sağlıklı ol, bebeğin sağlıklı olsun inşallah tatlım bundan daha önemli hiçbir şey yok... yakında çok yakında biticek bu sıkıntıların bebeğinle mutlu mesut yaşayacaksınız hadi bakalım allah hepimizin yardımcısı olsun...