- 9 Eylül 2011
- 2.790
- 290
- Konu Sahibi yellowdaisyy
- #29.341
Hayırlı sabahlar hamişler.. doğum yapan arkadaşlarımızın bebişleri hayırlı olsun.. İnşaallah hepsi hayırlı birer evlat olurlar.. Rabbim sağlıklı olarak büyümelerini nasip etsin..Bizimde bugün 16:30 da randevumuz var bakalım kızım nasılmış.. benimde karnımda sık sık kasılmalar oluyor hatta bazen belimde kasıklarıma kadar vuruyor ve zor yürüyorum biraz dinlenince geçiyor.. doktora söyleyeceğim bakalım ne dicek...:18:
[QUOTE=cena;25279734]günaydın hamişleeer!!!
dün randevum vardı. 39. haftaya girdiğim için çatı muayenesi oldum.
henüz olmayanlara ve korkanlara şunu söyleyebilirim.. hiiiiç korkulacak bi şey değil..
en azından benimki çok rahat geçti..
çatının normal doğuma uygun olduğu müjdesini verdii tabi bebiş çok iri olmazsaa..
rahim ağzı yumuşamış ancak henüz açılma yok..
nst'ye bağlandım, bebişin kalp atışları gayet iyi düzenli..
20 dakikada 4 kez 90-100lere vuran sancılar görünüyor.
doktora sordum, bunları ağrı olarak hissetmedim, ağrı eşiğiyle mi alakalı diye?..
doğum için rahmin kasılıyor, bu sancıları şiddetli ağrıyla hissettiğin zaman bunlar doğum sancısı oluyor dedi..
gelelim usg'ye.. bebiş her zamanki gibi baş aşağı duruyor. ama kanala girme durumu henüz yok..:100:
bunun için akşam serin saatlerde 1 saat yürüyüş işe tavsiye etti..
yapılan ölcümlere göre bebişin kilosu 3580 gr, boyu yaklaşık 51 cm
bu arada son günlerde sık yaşadığım, karında sertleşmeleri sordum..
doğuma hazırlık olduğunu söyledi. eşlik eden bi ağrı olduğunda ve
sertleşmeyle birlikte özellikle vajinaya bi baskı hissedersen ağrı oraya da vurursa bu doğum kasılmasıdır.
bu şekilde rahatsız ederse düzenli olup olmadığına dikkat et dedi.
haricen rutin uyarılarını yaptı, nişan yada suyun gelirse, kanaman olursa, dediğim şiddetli kasılmalar ve
sancılar düzenli olursa hemen hastaneye geliyorsun dedi..
[/QUOTE]
Hay Maşaallah Tebarekallah bebeğine canım.. çok sağlıklı tambik bir bebek olur inşaallah..
demek demir bebek gelmeye karar vermiş.. İnşaallah annesini çok üzmeden kolayca gelir..
[QUOTE=cena;25279734]günaydın hamişleeer!!!
dün randevum vardı. 39. haftaya girdiğim için çatı muayenesi oldum.
henüz olmayanlara ve korkanlara şunu söyleyebilirim.. hiiiiç korkulacak bi şey değil..
en azından benimki çok rahat geçti..
çatının normal doğuma uygun olduğu müjdesini verdii tabi bebiş çok iri olmazsaa..
rahim ağzı yumuşamış ancak henüz açılma yok..
nst'ye bağlandım, bebişin kalp atışları gayet iyi düzenli..
20 dakikada 4 kez 90-100lere vuran sancılar görünüyor.
doktora sordum, bunları ağrı olarak hissetmedim, ağrı eşiğiyle mi alakalı diye?..
doğum için rahmin kasılıyor, bu sancıları şiddetli ağrıyla hissettiğin zaman bunlar doğum sancısı oluyor dedi..
gelelim usg'ye.. bebiş her zamanki gibi baş aşağı duruyor. ama kanala girme durumu henüz yok..:100:
bunun için akşam serin saatlerde 1 saat yürüyüş işe tavsiye etti..
yapılan ölcümlere göre bebişin kilosu 3580 gr, boyu yaklaşık 51 cm
bu arada son günlerde sık yaşadığım, karında sertleşmeleri sordum..
doğuma hazırlık olduğunu söyledi. eşlik eden bi ağrı olduğunda ve
sertleşmeyle birlikte özellikle vajinaya bi baskı hissedersen ağrı oraya da vurursa bu doğum kasılmasıdır.
bu şekilde rahatsız ederse düzenli olup olmadığına dikkat et dedi.
haricen rutin uyarılarını yaptı, nişan yada suyun gelirse, kanaman olursa, dediğim şiddetli kasılmalar ve
sancılar düzenli olursa hemen hastaneye geliyorsun dedi..
[/QUOTE]
Hay Maşaallah Tebarekallah bebeğine canım.. çok sağlıklı tambik bir bebek olur inşaallah..
günaydın millet baykuş gıbı bir sağa bir sola baktık durduk nerdeyse amuda kalkacagım uykum gelsim dıye ama oğlum saolsun hıc uyumadık ..ilossdemir arkadasımız hastanede yatıyor suyu gelmiş su anda suni sancıyla dogurtacaklar lutfen hepımız dua edelim 3 cm acılması ve rahımde %70 incelme var bugun dgorcak işte .. demir bebek cok nazlı kızlar cokkkkkkkk nazarlar degmesın canım arkadasım bebegıne subanallah tebarekallahhh
demek demir bebek gelmeye karar vermiş.. İnşaallah annesini çok üzmeden kolayca gelir..