- 11 Mayıs 2009
- 3.940
- 4
- 36
-
- Konu Sahibi yellowdaisyy
- #2.641
herkes birbirine akıl veriyorsa herkes işine yarayan önerileri paylaşıyor demektir ben mesela limonlu ayvayı burda öğrendim Allah söyleyenden razı olsun. Kimse kimseyi zorla tutmuyor arkadaşlar hoşçakalın
canım benim de başta acayip kabızlığım ve gazım vardı kabızlık için günde ara ara 3-4 er kayısı kurusu yiyip üstüne ılık su içeceksin sadece sabah yeme yani. Ben de işe yaradı baya
doğru diyorsun aslında biraz leblebi alayım ben
evet yaa muhteşem gerçekten ve eşi de ne kadar anlayışlı
arsime senle aynıyız ben de 6. haftaya girince başladı hiç bişi yoktu. Çok şükür kusacak kadar olmuyorum ama iştahımı yitirdim kokular garip..
aynen ben de öyleyimokuldan saat 8 gıbı geldım akşam dersim vardı bugun,evde yemek yok tabi,bi çorba söylıyım dedım.hala gelecek 1.5 saattir.geberdim yani adama izah edıyorum hamıleyım dıyorum gonder mıdem bulanıyo dıyorum hala yok ortada corba ben açken midem cok bulanıyor.kazınıyor içim kıyılıyor,kokular mahvedıyor,yakında evımden tıksıncem,banyoya ve mutfağa burnumu tutarak gırıyorum ne zaman bitecek bu işkenceler anne olmak ne zormuş
arkadaşlar benşm bir sorunum var cevap verebilecek olan varsa çok sevinirim sorunumu anlatan konu açmıştım buraya da kopyalıyorum yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim
herkese marhaba...
2 düşük ve bir ameliyattan sonra 2009 da başlayan anne olma isteğim sonunda gerçekleşiyor derken yine sorun ve çoook mutsuzum...sorun mu var doktor mu yanlış değerlendirdi sizlere, daha önce yaşamış olanlara danışmak istedim....
27 ekim son adet tarihimdi 22 kasım beklenen adet tarihimdi ve adet olmadım 23 ünde test yaptım pozitif bu pazartesi kan testi yaptırdım değerim 1787 çıktı ve küçücük keseyi gördük...doktor daha önce sorun yaşadığım için beta HCG takibi istedi bugün aldığım sonuç 3038 yani tam ki katı değil değer 3400 3500 lerde olmalıydı...vajinal ultrasonla bebeği görmek istedik ama göremedik...kesenin boyutu 6.6 mm...
doktor dış gebelik ya da boş gebelik olabilir dedi cuma tekrar beta HCG istedi...sonuç önemli dedi...
şimdi sorum şu: alper mumcunun sitesinde kese 12-16 mm olmadan yolk sac görünmez embriyo hiç görünmez diyor....ama doktor bu değerlere göre kesede bişeyler görünmeli dedi...diğer gebeliklerimde geç döllenme olmuştu bunda da böyle bişey olmuş ve doktor anlayamamış olabilir mi???
beta hcg ve kese boyutuna göre bebeğin görünmesi gerekir mi? haftam 4,6 sizler ne zaman görmüştünüz bebeklerinizi....yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum...lütfen tecrübelerinizi benimle paylaşınki içim rahatlasın ya da en azından başıma geleceklere hazırlanayım...lütfen....((
kızlar yardım eder misinizz ??
22 kasım 24.08
25 kasım 54.13
28 kasım 91.22
bugün ise yani 30 kasım 185.9
olmuş değerim
arkadaşlara sordum değerin iyi olduğunu yükseldiğini söylediler...
doktorum 2 gün sonra bidaha istedi beta hcg :26:
canım yükseliyor işte çok şükür kötü düşünme sen sakın adetinde geçti kimyasal olamaz artık rabbim yardımcın olsun
Arkadaşlar;
Benim en az haftada 1 kez karnımda çekilmeler kasılmalar oluyor..sanki adet oluyormusum gibi..Böyle yukardan aşağıya doğru tırmalanıyormuş gibi acılı bir kasılma ve batma..Sizde de oluyor mu??Bazı sancıların normal olduğunu biliyorum ama bu da onlardan mı acaba?:18:
bende de oluyor canım ilk zamanlar akıntıyla birlikte olunca adet oldum işte deyip lavaboya gidiyordum sonradan dank ediyorduhalada var öyle ağrılarım canım bebişler büyüyor kendilerine yer açıyor kolay değil tabi ama ilerisi nasıl olacak şimdiden düşünmeye başladım valla:18:
doktorunu değiştirme imkanın varsa değiştir derim değerlerin güzel gidiyorarkadaşlar benşm bir sorunum var cevap verebilecek olan varsa çok sevinirim sorunumu anlatan konu açmıştım buraya da kopyalıyorum yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim
herkese marhaba...
2 düşük ve bir ameliyattan sonra 2009 da başlayan anne olma isteğim sonunda gerçekleşiyor derken yine sorun ve çoook mutsuzum...sorun mu var doktor mu yanlış değerlendirdi sizlere, daha önce yaşamış olanlara danışmak istedim....
27 ekim son adet tarihimdi 22 kasım beklenen adet tarihimdi ve adet olmadım 23 ünde test yaptım pozitif bu pazartesi kan testi yaptırdım değerim 1787 çıktı ve küçücük keseyi gördük...doktor daha önce sorun yaşadığım için beta HCG takibi istedi bugün aldığım sonuç 3038 yani tam ki katı değil değer 3400 3500 lerde olmalıydı...vajinal ultrasonla bebeği görmek istedik ama göremedik...kesenin boyutu 6.6 mm...
doktor dış gebelik ya da boş gebelik olabilir dedi cuma tekrar beta HCG istedi...sonuç önemli dedi...
şimdi sorum şu: alper mumcunun sitesinde kese 12-16 mm olmadan yolk sac görünmez embriyo hiç görünmez diyor....ama doktor bu değerlere göre kesede bişeyler görünmeli dedi...diğer gebeliklerimde geç döllenme olmuştu bunda da böyle bişey olmuş ve doktor anlayamamış olabilir mi???
beta hcg ve kese boyutuna göre bebeğin görünmesi gerekir mi? haftam 4,6 sizler ne zaman görmüştünüz bebeklerinizi....yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum...lütfen tecrübelerinizi benimle paylaşınki içim rahatlasın ya da en azından başıma geleceklere hazırlanayım...lütfen....((