- 26 Mayıs 2010
- 1.996
- 0
- Konu Sahibi yellowdaisyy
- #2.321
bugün biz miniğimle tanıştık çok şükür kalp atışlarını da gördüm ama henüz duyamadım çok mutluyummmmmmmm Allahım herkese yaşatsın bu duyguyu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugün biz miniğimle tanıştık çok şükür kalp atışlarını da gördüm ama henüz duyamadım çok mutluyummmmmmmm Allahım herkese yaşatsın bu duyguyu
Gözün aydın canım..Kalp atışları duyulduk yada görüldükten sonra her doktora gidişin yen bir heyecan oluyor..
meleğimizi gördük bugün 2mm kalp atışları var ama duyamadık olsun sağlıklı gelişsinde inşallah
6+1 canımkaç haftalıksın
meleğimizi gördük bugün 2mm kalp atışları var ama duyamadık olsun sağlıklı gelişsinde inşallah
baharcım nasıl oldun canım biraz daha iyi misin
kızlar cok sevındım sizin için ayy bende bugun gıdıcem doktora ınsallah dyarız pıt pıtları yada gorurum...
canım ya idare edıyorum hanı mıde bulantım son hız devam edıyo ama sıksık yıyorum rahatlıyorum ay cuma gunu hastanlık oldum baska olmam umarım. sende durum ne ?
bizde keseyi gördük çok şükür canım buda kimyasal olacak diye ödüm kopuyordu içim rahatladı çok şükür çok yiyorum ben ya şimdiden 2 kilo aldım ara ara bulantı var ama çok hafif inşallah artmaz ben çok korkarım bulantıdan:18:
çok sağol canımmm hadi hayırlısıyla git gel inşallah sen duyarsın kesin sanırım 1 hafta vardı aramızda bizimki biraz zayıftı doktor zorlamak istemedi haftaya daha iyi duyulur dedi
bizde keseyi gördük çok şükür canım buda kimyasal olacak diye ödüm kopuyordu içim rahatladı çok şükür çok yiyorum ben ya şimdiden 2 kilo aldım ara ara bulantı var ama çok hafif inşallah artmaz ben çok korkarım bulantıdan:18:
canımmm allah razı olsun çok tşkr ederimmm ya ben beceremedşm bunu ya
6+1 canım
maşallah canım bizde bugün gördük çok tuhaf bişey dimi
buarada yazmayı unutum kesenı gordun umarım kalp atıslarını da duyarsın :)
tuhaf ama ayrı bi duyguymuş eşim ilk fotoğrafını ver arabaya asıcam diyo
6 haftalık Rabbim cümlemize kucağımıza almayı nasip etsinrabbim kucağımıza almayı nasip etsin inş kaç haftalık canım