Ayyyy ben de bu gece 04:00 ü geçe uyandım ağlamaktan şişmişim rüyamda uyuyamadım ne kadar zaman öyle bir ürya görmüşüm ki aklıma şaştı kaldı, ikisaaat kendime gelemedim,
Rüyam şöyleydi; eşimşe İstanbul a gezmeye gidiyoruz, ben mağazalarda gezerken eşim tenha bir yere gidiyor ve gidiş o gidiş o gidiş eşimde kayboluyor, arayoruz ama bir türlü bulamıyoruz, güya eşimi o girdiği tenha yerde dövüyorlar ve hastaneye götürüyoruz diye bir grup alıp gidiyor ve eşimi ne yapsak bulamıyoruz, o kadar üzülüyorum ve dönüyoruz memlekete, uzun bir süre sonra oluyor ve bir gece yarısı evime bir zarf geliyor eşimin fotoğrafı var ve fidye isityorlar ve eşimin fotoğrafını görünce şok geçiriyorum, çünkü (Allah ım sen koru) aklını yitirmiş böyle nasıl zayıflamış yüzü haricinde tanınmaz hale gelmiş ve yüzü falan böyle felç geçirmiş gibi eşim üzüntüsünden böyle hale gelmiş aklını kaybetmiş sonunda ve eşimi dilendiriyorlarmış Allah ım o kadar kötü oluyorum ki o kadar ağlıyorum ki diyorlar bu parayı ödeyin alın, napsam napsam diyorum, o kadar ağlıyorum ki komşularım uyanıyor gece yarısı evime geliyorlar, öyle korkuyorum napsam polise mi gitsem parayı mı ödesem, ama eşimin haline o kadar ağlıyorum ki diyorum bir çocuğum var bir de karnımda var, ben naparım diye nasıl ağlıyorum, oğlumu alıyorum yüzerek evime geliyorum diyorum eşimin ailesine haber vereyim derken uyanmışım ama bir kalktım hışkırmaktan şişmişim, Allah ım nasıl korktum kalktım teheccüd vakti ve o kadar şükrettim ki eşime bakıp çocuğuma bakıp ağladım....
Ama tek bende değil demekki herkes aynıymış.............