2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

folbiolu hiç günde 3 defa kullanan duymadım o genelde günde 1 defa alınıyor, farklı folik asit hapalrı var günde 3 defa alınan ama folbiolu 1 tane.

dokdor ne dese yapıyorum valla gerci bu ikinci dokdor ıkısıde günde üç defa dedi folbiol tablet benimki heralde onunda çeşitleri var olmadı bu gün gidicem tekrar bi sorayım acaba benmi yanlış anladım.zaten ben dokdorun yanındayken dilim tutuluyo hele bide bebişimi gördügümde ultrasonda heyecandan soracagım herşeyi unutuyorum eve gelince aklım başıma geliyo bunuda sorsaydım şunuda sorsaydım diye allahtan burası var herkez paylaşıyo fikir alış verişi yapıyoruz ögreniyoruz
 
canım nerdesin yaa, seni merak etmeye başlamıştım.. herşey yolundamı?

canım burdayım yattığım için pek yazamıyorum. arada girip okuyordum. burası o kadar hızlı ilerliyorki sürekli yeni katılanlar oluyor artık bir noktadan sonra takip edemedim.
ben şu anlık iyiyim salı kontrolüm vardı, kalp atışlarını gördük ama ben duyamadım ekrandan gösterdi dışarı ses gelmedi. 1 hafta sonraya çağırdı tekrar. lekelenmelerim yaklaşık 1 haftadır yok. inşalah olmaz. senide okudum herşey yolundaymış sevindim.
 
canım nerdesin yaa, seni merak etmeye başlamıştım.. herşey yolundamı?


benim dr.umda folbiol'ü gün 2 tane verdi.
 

hepimiz aynıyız benimde randevudan 1 gün önce başlıyor heyecanım doktora gideceğim gün yerimde duramıyorum o usg cihazında görene kadar kalbim çıkacak gibi oluyor, tabii aklıma hiçbirşey gelmiyor tek aklımda olan bebek duuyormu gelişimi normal mi oluyor, onun dışında birşey sormuyorum doktorumda alanında iyi ama çok konuşan biri değil sen sormadan birşey söylemez normal deyip gönderiyor sonra eve geliyorum evdekiler şunu sordunmu şunla ilgili ne dedi bunla ilgili ne dedi, ben tutuluyorum doktorda dedikelrinin hiçbiri aklıma gelmemiş oluyor. aklıma takılan olursada kardeşim kadın doğum doktoru arayıp ona soruyorum.
 

iyi olmana sevindim canım, evt hakısn çok arttık, takip etmek zor oluyor..
teşekkür derim canım...
 
Merhaba arkadaşlar biz geldik

bizimde dün doktorumuz folbiol vermiş günde1 kere kullanıcaz

sizler nasılsınız bakalımmmmm
 
 
 
 
kızlar bana doktor elevit vitamin verdi. galiba onun içinde folik asit ve tüm vitaminler de var
 

evet doğru aynen. hamile kalana kadar folik asit, hamileyken elevit
 

sağa dönüp yatmak daha iyidir diye düşünüyorum çünkü sola dönünce kalbin üstüne ağırlık verilir.
 
ayy topik yine almis basini gitmis diger sayfalari okuyamiyorum cook uzzamis..herkese selamlar hayirli cumalar
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…