canım kilolu hamile kalan biri olarak önceki iletilerimi de okuduysan anlarsın seni çok iyi anlıyorum ama senin büyük ihtimalle kabızlıktan dolayıdır fazla gözükmen ben de 3,200 kg. almıştım bu sabah -200deydim kilo vermek değil derdim ama şuanda kilo almak gereksiz, bugün +da çıkmadığım için o kadar mutlu oldum ki... dün dikkatli beslendim biraz işe yaradı sanırım. sen de kabızlık için gün kurusu dene o işe yarıyor diye biliyorum ben, kabızlıktan kurtulursan kilonda normale döner moralin düzelir :) inşallah daha da dobiş olmadan atlatırız bu işi aminnnn :2:
kesinlikle gereksiz ki ben senden daha fazlayım canım benim..evet barsak olayım fena nasıl bir çözüm bulacağım bilmiyorum bir sürü şey deniyorum ama yok tık yok ...
Arkdaşlar ben 7+3 deyim,doktorum bana folik asit önermedi,bebek düşündüğünüzde folik asit öneriyoruz ama hamilelik başlamışsa folik asit bi işe yaramaz dedi.Ama genelde çoğunuz kullanıyosunuz sanırım.Bana sadece ELEVİT verdi,Aslında doktoruma güveniyorum ama yine kullansam mı diye kararsız kaldım.Siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz?
bence de kullanmalısın ne kadar düzenli de beslensek drlar çoğunlukla veriyorlar..ben 1,5 yıl nerdeyse hiç bırakmadan kullandım ama şuan hala devam ediyorum.
folbiol li bende kullanıyorum doktorum ilk üç ay bitene kadar kullanmam gerektiğini söyledi ama ben günde 3 defa alıyorum sabah,öğle,akşam anlaşılan herkezin kullanım şekli farklı benimki 5 mg düşük sanırım mg mı acaba ondanmı günde üç kere alıyorum
folbiol günde 1 folik plus 3 defa alınıyor ,
senin elindeki folbiol ve eczaneden de 3 defa mı dendi???