• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

bugün napsam bilemedim
minik kuzu eti haşladım pirinç ekledim 2 yaprak ıspanakla az karnıbahar ekledim minicik gaz yapıyo diye öyle pişirdim rondodan geçirdim yemedi sıpa karnı tok heralde
ama benim bulgur pilavıma sulanıyo
birazdan küvetini doldurcam suyla içine oturtcam suyla çıp çıp yapcez :1:
arkasınada havlu koyup destekliyorum düşmesin diye

allahımm :52:
o avatar ne öyle :52:
beğenmedinmi kız....oğlum için koydum..ondan öncekide oğlumun fotoydu ama nazar değer diye kaldırdım...bide oğlandan tanıyan falan olur şimdi.iş almim başıma :):)
canım arkadaşım benim, nasılsın iyi misin? oğluşun baya hareketlenmiş okuduğum kadarıyla, Allah bize sağlık, evlatlarımıza bakma gücü versin. Benim oğluşumda fena birşey oldu, ve benim ki dövmeye başladı 2 aydır. kucağına alır almaz saçlarından tutup ah ah diye yüzüne sertçe vurmaya başlıyor. görende evde şiddet var sanacak. çocuğun DNA'sında var arkadaşım. geçenlerde kendisinden 2 ay büyük bir bebekle bir araya geldiler çocuğu zor aldık elinden, bütün gün kucağımda ayakta gezdirmek zorunda kaldım kollarım tutuldu. bu arada epeydir sıralıyordu bizimki,hemde nasıl hızlı. şimdi iki elini bırakıp 3-4 saniye ayakta durup yere atıyor kendini,sürekli deniyor ama. tek elinden tutunca yürüyor. inanılmaz yaramaz, altını alırken reklamları açıyorum yoksa imkanı yok bezini takmak. işte böyle geçiyor günler. çalışıyorum biliyorsun, akşam eve gel, yemek yap, hafta sonu temizlik ütü derken 2012 de yorulduğum kadar daha hiç yorulmamıştım. ama Allah evladıma sağlık versin ben hepsine razıyım. :nazar::emir_bebek:

aynen bizim sıpada öyle.elinden tutunca gidiyo paytak paytak hep peşimde evde.grip oldu yine gece üstünü hep açtı.zorla hasta etti kendini...allah sınıyor bizi valla sabır versin rabbim biz analara....ne zormuş bu dönemleri yahuuu:29:

Gece 2 kez uyadım çarşaf batmış ben böyle bi kanama hiç yaşamamıştım sinir oldum kendime...:41: sonra oğlan babasıyla oynarken eşim evde bugün bende çamaşırları astım sonra aldım oğlanı altı batmış yıkadım mecbur doğalgazıda açtım hava iyi olduğu halde grip olmuş diye...kahvaltı hazırladım karnını doyurdum sıpanın oğlan uyudu sonra bende banyoya kaçtım uyandı tabi eşim oyaladı şimdi tekrar yattı uykusunu almamış eşimde bilgisayara format attırmaya gitti.
Akşam kriz geldi bana cd ye resimlerini videolarını atcaktım esadın bilgisayar devamlı dondu cdyi açmadı bi ara eşime dedim oda yaptırıp gelcek.sanırım her haltı koymaktan virüs bulaştı zaten pek kullanmıyorum kışın zor oluyor çocukla başında olamıyorum hep...telden giriyorum zaten kk yada...bakalım inş olur bilgisayarda oğluma hatıra saklarım videolarını.büyüyünce anlasın ne kadar hareketli olduğunu...belki anam anam derde başka bişey demez ozaman bi umut :1:

beğenmedinmi kız....oğlum için koydum..ondan öncekide oğlumun fotoydu ama nazar değer diye kaldırdım...bide oğlandan tanıyan falan olur şimdi.iş almim başıma :):)

aynen bizim sıpada öyle.elinden tutunca gidiyo paytak paytak hep peşimde evde.grip oldu yine gece üstünü hep açtı.zorla hasta etti kendini...allah sınıyor bizi valla sabır versin rabbim biz analara....ne zormuş bu dönemleri yahuuu:29:

geçmiş olsun canım benimkide açınıyo hatta dün gece uyumadı doğru dürüst pijama üstünü çıkarttı çıtçıtlı bodyle yattı neyseki uzun kollu almıştım hepsini kış geliyo diye
tek avantaj odası küçük çabucak ısınıyo kapıyıda aralık bırakıyoruz gece

Canbebe kullanan pek yok sanırım burdada internette kullanıp memnun olanda çok az..bilemedim şimdi...ben bimden hiç bez almadım hugo...komşum tavsiye ettiği halde..iyikide almamışım o zaman...hala primadayız bizde..molfixde güzelde çok kalın bi bez...biraz ince olsa talep artar aslında....

Bende ne yapsam oğlana yemek bilmiyorum geçen yoğurtlu karnıbahar verdim sevmedi akşam azcık nohut verdim yedi sonra meyve püresi verdim bugün bi çorba yapsam iyi olcak ona...zaten üst dişlerinden biri patlamış sıkıntılı biraz...geliyor üstlerde yakında

geçmiş olsun canım benimkide açınıyo hatta dün gece uyumadı doğru dürüst pijama üstünü çıkarttı çıtçıtlı bodyle yattı neyseki uzun kollu almıştım hepsini kış geliyo diye
tek avantaj odası küçük çabucak ısınıyo kapıyıda aralık bırakıyoruz gece

sağol cnm benimkide öyle.sürekli üstünü açıyor deli oldum baka baka.bi uyku tulumumu alsamki.onuda doğalgaz yancak çok sıcak olur istemez belki diye kararsız kaldım..yorganı hiç sevmiyor:97:

selam minnoşlar nerdesiniz yaww :ssz:
gece çok sık uyandı memikto
sadece çıtçıtlı bodyler yatcakmış üzerine pijama istemiyomuş beyefendi
zaten üzerinide açıyo güreşiyo yorganla geceleri
hasta olcak diye korkuyorum

bugün napsam bilemedim
minik kuzu eti haşladım pirinç ekledim 2 yaprak ıspanakla az karnıbahar ekledim minicik gaz yapıyo diye öyle pişirdim rondodan geçirdim yemedi sıpa karnı tok heralde
ama benim bulgur pilavıma sulanıyo
birazdan küvetini doldurcam suyla içine oturtcam suyla çıp çıp yapcez :1:
arkasınada havlu koyup destekliyorum düşmesin diye

Ben ne yastik ne yorgan kullaniyorum cok deli yatiyor gece yatagin her yerini geziyo, dogalgazi soguksa aciyorum gece uzun kollu bady ustune uyku tulumu corap oyle yatiyor kucuk pandam, onu giyince panda oluyo:) hugo dikkat et usutme bizdigi

Ben ne yastik ne yorgan kullaniyorum cok deli yatiyor gece yatagin her yerini geziyo, dogalgazi soguksa aciyorum gece uzun kollu bady ustune uyku tulumu corap oyle yatiyor kucuk pandam, onu giyince panda oluyo:) hugo dikkat et usutme bizdigi

bizde sıcak yapıyoruz
o uyurken gece örtüyorum illa
uyku tulumunu yırttı koparttı giyilmez artık

bende yastık kullanıyorum ama kullanmıyorlar desem yeridir ama kızım yastığını çok seviyor oyunlar oynuyor yastığıyla.bazen koymuyorum yastık zaten.yorgan hiç kullanmıyorum.odayı sıcak tutuyorum birde soğuk buhar makinası var kullanıyoruz.

Nasilsiniiizzz!!! Bugün benim yavrus aşı oldu, azıcık ağladı unuttu gitti sonra, boy atmış baya ama kilo alımında yavaşlama var tabi emekliyor normalmiş .
Mutfakta benimle çok vakit geçiriyor diye çekmecelerin ikisini ona ayırdım icine de zararsız plastik mutfak malzemelerini koydum, en çok fırın kağıdını ve buzdolabı poşetlerini sevdi, dağıttı ortalığı :) plastik kepçe salondan çıktı , olsun baya bi merakını giderdi ellerini parmaklarını kullandı , deger yani.
Bir de bildiginiz pirasa yemeğini tuzlamadan önce biraz ayırmıştım blenderdan geçirdim , pek beğendi. Artık fazla düşünmüyorum biz ne yersek onu yesin ... Etli kurufasulye bile yedi yani dûsünun :)

Yavruları yastıkla yatırmaya başladınız mı? Ben henüz hiç yastık kullanmadım ama son günlerde birlikte yatarken benim yastığa dadanıyor, yüzünü gömmeler falan :)

Ben çok uzun süredir yatırıyorum. Ama yumuşak yastık değil. Kustuğu zamanlardan beri zaten özel bir yastıkla yatıyordu eğimli şimdi de sert doldurulmuş pamuk yastıka yatıyor annem yaptırmıştı.

Nasilsiniiizzz!!! Bugün benim yavrus aşı oldu, azıcık ağladı unuttu gitti sonra, boy atmış baya ama kilo alımında yavaşlama var tabi emekliyor normalmiş .
Mutfakta benimle çok vakit geçiriyor diye çekmecelerin ikisini ona ayırdım icine de zararsız plastik mutfak malzemelerini koydum, en çok fırın kağıdını ve buzdolabı poşetlerini sevdi, dağıttı ortalığı :) plastik kepçe salondan çıktı , olsun baya bi merakını giderdi ellerini parmaklarını kullandı , deger yani.
Bir de bildiginiz pirasa yemeğini tuzlamadan önce biraz ayırmıştım blenderdan geçirdim , pek beğendi. Artık fazla düşünmüyorum biz ne yersek onu yesin ... Etli kurufasulye bile yedi yani dûsünun :)

9. ayda ne aşısı? Ufaklık hasta falan mı? Mutfak gereçleri iyi fikir, ben de tahta olanları veriyorum söylene söylene inceliyor.

Kızlar bugün bir arkadaşımla karşılaştım 14 aylık kızı var, ilk dişini geçen ay çıkarmış. Dişleri çıkmayanlar için yazıyorum tasa yapmayın bir de kız bebeklerin gelişimi hızlıdır vs derler. Bunların hepsi hurafe. Bebekten bebeğe değişiyor. Benim tosunun üst diş etleri kabarmış ne zaman çıkar Allah bilir. Tek alt dişle geziyor, biz de onu tek dişi kalmış canavar diye seviyoruz.

tontinikcim bende ona yoruyodum meğer açmış sıpa şimdi karnını kütük gibi doyuruyo öyle yatıyo
mesela dün gecede pijama istemedi ondan uyandıda uyandı artık saat 4 tü mecbur çıkarttım üzerindeki pijamayı öyle çıtçıtlı bodyle yattı
uykusuzum hala
garip garip şeylere takıp gece uyumuyo bunlar yaww

evde buz yok göz morluğuna ne iyi gelirki başka
çokta acıyo mehmet kafa attı gözüme çok acıyo vallaha napsam bilemedim
öff bugün kötü geçti sabahki faciadan sonra hiç yüzü gülmedi kızmış bikere tüm gün mız mız mız
mama içti dibinde bıraktı bende doydu sandım bırakınca
meğer beyfendi tuvaletini yapacakmış
birde huyudur dolana dolana yapar
salonda dolana dolana altına doldurdu neyse temizledik filan başladı ağlamaya gözlerini ovalayıp duruyo
götürdüm beşiğe yatırdım yok yanıma yatırdım yok ağlıyoda ağlıyo
kucağıma aldım kafa attı gözüme can havliyle bağırırnca dahada delirdi
tok sanıyorum ne bilim meğer tuvaletini yapıp yine içecekmişti
baktım apartmanı yıkacak yine mama yapim belki susar dedim mamayı yaparken yıkıyo odasını kuduruyo ağlarken uluyoo kurt gibi
mamayı yaptım geldim biberona saldırdı sonrada uyudu
off çok acıyo gözüm

Geçmiş olsun hugocuk. Biberiye yağı da iyi gelir derler ama ben hiç denemedim, evde nasıl buz kalmaz yav hem de Memoş gibi potansiyel bir tehlike varken.
Bunların hiç sağı solu belli olmuyor, süt sağdım sıcağıyla içsin istiyorum veriyorum itiyor birkaç dakika sonra yine deniyorum bağırıyor. Tok demek ki diyorum çok değil üç-beş dakikaya yıkıyor ortalığı, dayıyorum biberonu cok cok çekiyor. Ne çabuk karar değiştirdi, acıktı anlamıyorum ki.

Back
X