- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #75.041
beline yakı yapıştır ben denedim iyi geldi yumuşatıyo sanki
ay sonu memleketime gidicem ya o zmaan ecz. alır yapıştırır sıcak iyi gelir zaten yumuşatıyor kasları ve rahatlatıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beline yakı yapıştır ben denedim iyi geldi yumuşatıyo sanki
beğenmedinmi kız....oğlum için koydum..ondan öncekide oğlumun fotoydu ama nazar değer diye kaldırdım...bide oğlandan tanıyan falan olur şimdi.iş almim başıma :):)allahımm![]()
o avatar ne öyle![]()
canım arkadaşım benim, nasılsın iyi misin? oğluşun baya hareketlenmiş okuduğum kadarıyla, Allah bize sağlık, evlatlarımıza bakma gücü versin. Benim oğluşumda fena birşey oldu, ve benim ki dövmeye başladı 2 aydır. kucağına alır almaz saçlarından tutup ah ah diye yüzüne sertçe vurmaya başlıyor. görende evde şiddet var sanacak. çocuğun DNA'sında var arkadaşım. geçenlerde kendisinden 2 ay büyük bir bebekle bir araya geldiler çocuğu zor aldık elinden, bütün gün kucağımda ayakta gezdirmek zorunda kaldım kollarım tutuldu. bu arada epeydir sıralıyordu bizimki,hemde nasıl hızlı. şimdi iki elini bırakıp 3-4 saniye ayakta durup yere atıyor kendini,sürekli deniyor ama. tek elinden tutunca yürüyor. inanılmaz yaramaz, altını alırken reklamları açıyorum yoksa imkanı yok bezini takmak. işte böyle geçiyor günler. çalışıyorum biliyorsun, akşam eve gel, yemek yap, hafta sonu temizlik ütü derken 2012 de yorulduğum kadar daha hiç yorulmamıştım. ama Allah evladıma sağlık versin ben hepsine razıyım.![]()
beğenmedinmi kız....oğlum için koydum..ondan öncekide oğlumun fotoydu ama nazar değer diye kaldırdım...bide oğlandan tanıyan falan olur şimdi.iş almim başıma :):)
aynen bizim sıpada öyle.elinden tutunca gidiyo paytak paytak hep peşimde evde.grip oldu yine gece üstünü hep açtı.zorla hasta etti kendini...allah sınıyor bizi valla sabır versin rabbim biz analara....ne zormuş bu dönemleri yahuuu![]()
geçmiş olsun canım benimkide açınıyo hatta dün gece uyumadı doğru dürüst pijama üstünü çıkarttı çıtçıtlı bodyle yattı neyseki uzun kollu almıştım hepsini kış geliyo diye
tek avantaj odası küçük çabucak ısınıyo kapıyıda aralık bırakıyoruz gece
selam minnoşlar nerdesiniz yaww![]()
gece çok sık uyandı memikto
sadece çıtçıtlı bodyler yatcakmış üzerine pijama istemiyomuş beyefendi
zaten üzerinide açıyo güreşiyo yorganla geceleri
hasta olcak diye korkuyorum
bugün napsam bilemedim
minik kuzu eti haşladım pirinç ekledim 2 yaprak ıspanakla az karnıbahar ekledim minicik gaz yapıyo diye öyle pişirdim rondodan geçirdim yemedi sıpa karnı tok heralde
ama benim bulgur pilavıma sulanıyo
birazdan küvetini doldurcam suyla içine oturtcam suyla çıp çıp yapcez![]()
arkasınada havlu koyup destekliyorum düşmesin diye
Ben ne yastik ne yorgan kullaniyorum cok deli yatiyor gece yatagin her yerini geziyo, dogalgazi soguksa aciyorum gece uzun kollu bady ustune uyku tulumu corap oyle yatiyor kucuk pandam, onu giyince panda oluyo:) hugo dikkat et usutme bizdigi
Ben ne yastik ne yorgan kullaniyorum cok deli yatiyor gece yatagin her yerini geziyo, dogalgazi soguksa aciyorum gece uzun kollu bady ustune uyku tulumu corap oyle yatiyor kucuk pandam, onu giyince panda oluyo:) hugo dikkat et usutme bizdigi
Yavruları yastıkla yatırmaya başladınız mı? Ben henüz hiç yastık kullanmadım ama son günlerde birlikte yatarken benim yastığa dadanıyor, yüzünü gömmeler falan :)
Nasilsiniiizzz!!! Bugün benim yavrus aşı oldu, azıcık ağladı unuttu gitti sonra, boy atmış baya ama kilo alımında yavaşlama var tabi emekliyor normalmiş .
Mutfakta benimle çok vakit geçiriyor diye çekmecelerin ikisini ona ayırdım icine de zararsız plastik mutfak malzemelerini koydum, en çok fırın kağıdını ve buzdolabı poşetlerini sevdi, dağıttı ortalığı :) plastik kepçe salondan çıktı , olsun baya bi merakını giderdi ellerini parmaklarını kullandı , deger yani.
Bir de bildiginiz pirasa yemeğini tuzlamadan önce biraz ayırmıştım blenderdan geçirdim , pek beğendi. Artık fazla düşünmüyorum biz ne yersek onu yesin ... Etli kurufasulye bile yedi yani dûsünun :)
selam kızlar nasılsınız? bizim oğlanın hiç dişi çıkmadı tek dişsiz biz mi kaldık![]()