- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #74.661
geçmiş olsun hemşerim. inşallah ilerlemez ama fıtığın ameliyatsız tedavisi de var galiba. ama ona bile gerek kalmadan geçer inşallah. memo'ya da maşallah. kimbilir ne şeker olmuştur
arnazar oyuncaklarınız elinize geçince yorumlarını bekliyorum canım. bizim de bir fikrimiz olsun. telefondan ben de almak istiyorum. bizimki de telefon delisi.
hemşire, görümcemle aynı gidiyorsunuz. o da hamile. oğlu olacak kısmetse, ona da sezaryen tarihi 25 aralık vermiş doktor. onu gördükçe benim geçen seneki halim geliyor aklıma hep. dayımın kızı ve teyzemin torunu da hamile, oğulları olacak ve hepsi de aralık sonu, ocak başı. nasıl da denk gelmiş. Allah bebeklerinizi kucağınızda görmeyi nasip etsin.
Yaslilar erkek senesi dedide inanmadim oyleymis heralde benim cevremde hep erkek Allah saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin bu kadar emek verdik bulantisi kusmasi kizimla birlikte cok cok zor oldu yani kolay hicbirsey yok tabide kizimda dinleniyodum yatiyodum simdi o ilgi istiyo yinede cok sukur bi kereden aradan cikicak artik su hamilelikleri atip cocuklarimi buyutmeye bakicam insallah emer beni yormazda oglum bayramim olur yani