• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

Terbıyesız!
Dusunmuyorlar kı, benım ıcın kızım ne ıse, annesı ıcın de gelınım odur!
Sankı bır tek onların kı evlat.

Bende neye gıcık oluyorum.
Kayınvalıdem, kızları ıle konusmadıgımı bılıyor. (daha dogrusu onlar benımle konusmuyor)
Fakat ne zaman fırsat bulsa, o boyle yaptı, su sunu yaptı dıye bana anlatır.
Bende ıyıi hayırlı olsun derım, baska da laf etmem.
Acaba amacı ne?
Seytan dıyor kı bır gun 'anne benı ılgılendırmıyorlar' de, rahatla.

Bunlara edepsız bır gelın lazımmıs, sen fazlasın onlara bence.
Aslında bazı zaman buyuk demeden, saygıda kusur etmek lazım.

ahahha benim kayınvalidemde öle eltimle küsüm ehliyet alıyo araba kullancak diye zarflıyo beni
kaçtırda övüp duruyo
boşa anlatıyosun babamın evinden ehliyetimle geldim amacın ne anlıyorum dedim sustu hemen.. bunları toplasakta kaynar kazana koysak ya :1:

korkum yok canım çünkü eşim ağır işte çalışıyo sabah 5 te kalkıyo akşam sekizde geliyo hergün iki saaat yol
çocukla ilgilenemiyo yorgun geliyo akşam 11 de yatmak zorunda
kendi işin olsa kafan rahat olur en azından
eşimin ailesinin zerre yardımı yok ama akıl alıcaz onlardan onlar ne derse yapcaz
herşeyimize karışmaya çalışıyorlar
ben tek çocuğum ailem hesap sormaz karışmaz sanamı hesap vercem
bişey alsam evime aynısını ister
ne görse ister kayınvalide
yaparsın edersin beyenmez laf eder arkadan
yardımı olmaz
ben konuşmuyorum zaten kayınvalide karıştırıyo ortalığı
sizin iş olayı güzelmiş yurt iyi para getirir inan şuandakinden çok daha rahat olursunuz

Benım korkum esımden yana degıl, acaba benım aılemle fazal içli dışlı olur muyuz, olursak rahatsız olur muyuz dıye.
Bakalım, hayırlı ıse ve babamda tamam derse (ben ortaya laf atmıstım, tamam demıstı gercı ama) olacak bu iş ınsallah.
O zaman ınsallah rahat ederız.

ahahha benim kayınvalidemde öle eltimle küsüm ehliyet alıyo araba kullancak diye zarflıyo beni
kaçtırda övüp duruyo
boşa anlatıyosun babamın evinden ehliyetimle geldim amacın ne anlıyorum dedim sustu hemen.. bunları toplasakta kaynar kazana koysak ya :1:

Benım sevgılı kayınvalıdemın derdı ne acep?

Kızlar ben cıkıyorum, fıstıgım uyandı, mama yedırıp dısarı cıkaracagım onu.
ınsallah yıne gelırım.
Hepınız Rabbım e emanetsınız.

Benım korkum esımden yana degıl, acaba benım aılemle fazal içli dışlı olur muyuz, olursak rahatsız olur muyuz dıye.
Bakalım, hayırlı ıse ve babamda tamam derse (ben ortaya laf atmıstım, tamam demıstı gercı ama) olacak bu iş ınsallah.
O zaman ınsallah rahat ederız.

canım boşver eşinin ailesiyle içli dışlı olacağına kendi ailenle ol daha iyi
bende annemle aynı sitede oturuyorum, nerdeyse her akşam anneme çaya yada 1 saat oturmaya giderim, artık dizilerde başlayınca evde oturmaya başladım, bu sefer eşim niye gitmiyoruz hadi gidelim demeye başladı,
hem kendi ailene yakın olunca eşler daha bi kıvama geliyo :34:

benim kayınvalidemle kimse başedemez
hayatta hep çıkarlarını ve kendini düşünür
mahallesinde çocuğu olmayan bir bayan var devamlı kayınvalidemdedir gece gündüz
bizimkide evinin işini yaptırır ona
kadın çok sigara içiyo diye bebeğimi vermiyorum eşimede söyledim çok kötü öksürüyo çünkü
bizimkinin lafı şu
bebeğini ondan kıskanma her işimi o yapıyo o olmasa ben napcam
hiçbişey olmaz allah korur çocuğu
aklından neler geçer ne planlar yapar asla anlayamazsın
kışkırtıp laf söylemeni beklerki eşime bak bana ne diyo demek için
bişey desen eşime söyler hemen
huzursuzluk çıkıyo o zaman
ben onu allaha havale ettim
oğlum yeni doğduğund kusur bulmadık yeri kalmadı
elinde tespih cennetlik kadın işte

eleferacım erkek tarafı hiç düşünmez huzuurları bozulurmu diye
hatta bakarlar rahat huzurlular çomak sokmaya çalışırlar
kendilerini asla unutturmazlar ama kızz tarafı ailesi öyle yapmaz yeterki huzurları kaçmasın diye uzakta dururlar
orda onların lafını sözünü işiteceğine git kendi ailenin lafını işit bikez daha iyidir
önemli olan eşin bu fedakarlığını hakediyomu o önemli
bazı insanlara iyilik yaramazda ondan

hugocuk, oyle doluyum kı, ınan bı aglamaya baslarsam kendımı kaybederım dıye korkuyorum.
Bızımkılerın oyle baska evlatlarına verme gıbı huyları yok, ama rahatları yerımde anladıgım kadarı ıle.
Abartı gelecek belkı ama, ben esımden ekmek ısterken 'acaba parası var mıdır?' dıye dusunurken, o bana 3 kişi pazardan aldıklarını zorla tasıdıklarını anlatıyor.
ınsan da azıcık merhamet olur! Yapmıyorsun, anlatma bari, de bende ıcımden heveslenmeyeyım 'ne guzel, pazar dızıyorlar' dıye.
Bende aılemın yanına gıttım bır kac hafta once.
ınan bana babam o kadar sert, sinirli olmasına ragmen elımı cebıme attırmadı.
Bebegımın bezınden, mamasına varıncaya kadar herseyımızı aldı. Bununla kalmadı, magazaya goturup, bana gıysı aldı, harclıgımı verdı.
Sadece bır kez 'F sana harclık verdı mı?' ıye sordu, ardından daha cevabımı dınlemeden, 'ama ona düşmez, ben buradayken onun verdıgı harclıgı harcayamazsın' dedı.
Onlar da bunun boyle oldugunu az cok bılıyorlar, cunku ne zaman oradan gelsem yenı gıysılerım olur.
Bende bahsederım arada, babam sunu aldı, bunu yaptı dıye.
Belkı azıcık utanırlar dıye umut edıyorum ama yoook!

Sımdılerde esımın bır planı var, Bursa ya aılemın yanına yerlesmek.
ılk zamanlar hıc ıstemıyordum ama sımdı ıstıyorum, onun aılesınden ne kadar uzaklasırsak ben o kadar ıyı olacagım sanırım.

Senın esın darılıyor mu aılesıne? Tepkı verıyor mu? Ya sen, bırsey dıyor musun?

Elefera inşallah kısa zamanda bu sıkıntıların hepsi geçer. Akıl veriyormuş gibi olmak hiç istemem, hddim olmaz zaten. Sadece ben olsam ne yapardım diye düşündüm. Eğer çalışma durumu yoksa direk gider bebeğimle ailemin yanına yerleşirdim. Bebeğimi eğer daha rahat bir şekide büyüteceksem gierdim ilemin evine. Eşim arada gelirdi belki ya da o da gehlirdi bizimle tabii işi el verirse. Önemli olan senin ve bebeğin huzuru. Haa bir de benim yeni kıyfetim olmsa da olur bi iki sene hiç önemli değil ama beslenme ve bebeğin bezi , ilacı maması herşeyden öemli. Eğer bebeğin ihtiyaçlarını karşılamada çok sıkıntı yoksa eşinle dişinizi sıabilirsiniz belki. Bu arada kim ne yaptı yapmadı bunları kafna takma kendini üzmekten başka bi işe yaramaz.

kızlaaaar selam herkese
bugün diyetisyende kontrol günümdü tam 2 hafta bitti hedefi 1,8kg vermekti ama ben 2,2kg vermişim :32: dahada güzeli bunun 1,9kg'si yağlardan gitmiş :8:
nasıl mutlu geldim eve anlatamam hemen paylaşmak istedim

bu arada bazı değişiklikler yaptı listemde günde 2parça bitter çikolataya 2 posiyon meyvemi listeden çıkarmak karşılığında izin verdi :56:
inşallah birkaç ay içerisinde istediğim kiloya gelicem

Kızlar oğlumun dişi çıkmış tırtır gözüküyor ucu altta var 2 tane yer 1 i belirgin çıkmış oğluma tavuksuyu çorbası yaptım içti hemen bezini kirletmiş yemekten sonra hemen pisletiyo altını sizinkilerde böylemi bazen yapmıyo oda nadir

Allah islah etsin elefera bunları bi rahat edemedin yüzün gülmedi kendi ailende çözüm değil onlarda eşine karışabilirler laf sokarlar falan imkanın varsa iki tarafada uzak ol

kızlaaaar selam herkese
bugün diyetisyende kontrol günümdü tam 2 hafta bitti hedefi 1,8kg vermekti ama ben 2,2kg vermişim :32: dahada güzeli bunun 1,9kg'si yağlardan gitmiş :8:

bu arada bazı değişiklikler yaptı listemde günde 2parça bitter çikolataya 2 posiyon meyvemi listeden çıkarmak karşılığında izin verdi :56:

tebrik ederim canım ben çok zayıfladım emzirme ve hamur işini keserek sende istediğin kiloya gelirsin sabırlı ol ve azmet yeter:12:

kızlaaaar selam herkese

mozp acil listeni istiyorum bende bende bende nolur? bide liste dışında ekstra bişey yaptın mı? gizleme benden :31:

bende emziriyorum bende hamur işi yemiyorum ama kilo veremedim :ssz:

neden veremedin acaba kilo yapcak herşeyi kestim ben pilav makarnaya hala hasretim daha çok sağlık sorunumdan dolayı yaptım ama kiloda verdim 70 kiloyla hamile kaldım 92 ile doğum yaptım şuan 67 kiloyum çok iyi verdim 6 ayda.ama su içmek hareket etmekte çok önemli

Buklee iyi oturtmuşun lafı eltine iyi yapmışın :)ağzına sağlık benimkiler uzakta valla ohh missss

katılıyorum en güzeli uzak olmak hemde hepsinden.....

kiloyu dert etmeyin kızlar.ben bile ikiz gebelikte sumo güreşçisi gibiydim 22 kg almıştım.doğumdan iki ay sonra 50 kg ye düştüm.en son 48.800 düm.iki hafta da bi kg aldım.annem geldiğinden beri yani :):):):) 49.700 üm şimdi :):):)

verilir merak etmeyin.

Buklee iyi oturtmuşun lafı eltine iyi yapmışın :)ağzına sağlık benimkiler uzakta valla ohh missss

katılıyorum en güzeli uzak olmak hemde hepsinden.....

kiloyu dert etmeyin kızlar.ben bile ikiz gebelikte sumo güreşçisi gibiydim 22 kg almıştım.doğumdan iki ay sonra 50 kg ye düştüm.en son 48.800 düm.iki hafta da bi kg aldım.annem geldiğinden beri yani :):):):) 49.700 üm şimdi :):):)

verilir merak etmeyin.

Back
X