• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

ben normal doğum yaptım bir bağlantısı yoktur ama doğum şekliyle bünye ile ilgilidir di mi bilemedim
reglden sonra sütte azalma oldu mu?

Ha onu yazmayı unuttum.benim sütüm pek gelmedi zaten ilk başlarda da işte loğusa reglinden çıkıp normal regl olduktan sonra tamamen kesildi.ama belki sütüm yok die kendi kendime stres yaptığım içinde kesilmiştir bilemiorum

biz bugün playskool yarmaz topları aldık hani şu filli olan
topları fırlattıkça ilgisini çekti ama sesinden korktu şimdilik toplarıyla oynuyo
ilerde oynar az büyüsün
birde fisherpricenin eğlenceli trenini aldık müzikli tren sesi filan var
bunları aldık

Yaa ne güzel ilgisini çekmiş oyuncağı..bizimki nerde telf kumanda onların peşinde... Baktım şimdi yaramaz toplara da bende mi alsan dedim ilgisini çeker belki

Yaa ne güzel ilgisini çekmiş oyuncağı..bizimki nerde telf kumanda onların peşinde... Baktım şimdi yaramaz toplara da bende mi alsan dedim ilgisini çeker belki

daha küçükler tam bilinçli oynamıyorlar daha çok keşif peşindeler herşeyi kurcalama peşindeler
oyuncaklarla oyunları kısa süreli oluyo
bizde playskol ilk arabam ve fisherprice aktivite masasıda var
aktivite masasında bize müzik çalar bakar bizde alkışlarız sevinir
arabasını daha kullanamıyo tabiki ama üzerine bindirip düşmesin diye tutarak gezdiriyorum seviniyo
böyle değişik değişik oynuyoruz

Günaydın
Geçen hafta grip oldum şimdi daha iyiyim ama kızım grip oldu doktor şurup verdi
Surubu verince anında kusuyor ne surubu olursa olsun icemiyor buarada kızım 7.5 aylık başka ne yapabiliriz yardımcı olabilirmisniz

Kızlar doğumdan sonra ilk regli ne zaman gördünz.
Ben bugün regl oldum da niyeyse pek şaşırdım :)
MErak ettim erken mi geç mi diye sizde durum ne ?

Doğumdan 6 hafta sonra gittiğim doktor kontrolünden 1 ay sonra olmuştum. Yani bebek 2.5 aylıkken. Benim doktorum kontrolde 4 ay daha bekleyebiliriz eger olmazsan ilaç veririz demişti. Bir an önce vücudun normal düzene dönmesi iyiymiş. Benim o zamandan beti düzenli devam ediyor.

biz bugün playskool yarmaz topları aldık hani şu filli olan
topları fırlattıkça ilgisini çekti ama sesinden korktu şimdilik toplarıyla oynuyo
ilerde oynar az büyüsün
birde fisherpricenin eğlenceli trenini aldık müzikli tren sesi filan var
bunları aldık

Yeğenime 1yaş doğum gününde almıştık o zaman o da korkmuştu

Ha onu yazmayı unuttum.benim sütüm pek gelmedi zaten ilk başlarda da işte loğusa reglinden çıkıp normal regl olduktan sonra tamamen kesildi.ama belki sütüm yok die kendi kendime stres yaptığım içinde kesilmiştir bilemiorum
Regliyle sütün bir alakası olduğunu sanmıyorum.sadece anne sütü alyordu bizimki 4 . Ayın sonunda 8100grmdı. Benim sütüm 7.ayla birlikte azalmaya başladı. Ek gıdalar yüzünden eskisi kadar emmiyor ona bağlıyorum ben. Kiloda almıyor zaten doğru düzgü artık.

Bizimki de oyuncak dışında nr varsa onun peşinde.ben de bayağı zamandır bir şey almıyorum. Zaten hep aynı tip oyuncaklar.emekleyemiyor ama bizimki totosunun üzerinde oturarak zıplaya zıplya ilerliyor. Dün bi baktım halının püskülleriyle oynuyor, halıyı kaldırıyor. O kadar da oyuncağı var.

Günaydın
Surubu verince anında kusuyor ne surubu olursa olsun icemiyor buarada kızım 7.5 aylık başka ne yapabiliriz yardımcı olabilirmisniz

Biz de aynı durumdaydık geçen hafta.geçmiş olsun. Bizimki hep kustuğu için öyle böyle veriyodum ben artık ne kadarı kalırsa kalıyodu midesinde. İçirdkten sonra hareket ettirmesen ben hemen ana kucağına oturtup biraz orda oyalamaya çalışıyordum. Akşam da burun tıkanıklığı için cold mix kullandım. Doktora sormakta fayda var ama bize doktor önermişti.

Kızlar doğumdan sonra ilk regli ne zaman gördünz.
Ben bugün regl oldum da niyeyse pek şaşırdım :)
MErak ettim erken mi geç mi diye sizde durum ne ?

doğum yaptığımdan beri regl oluyorum düzenli şekilde
şaşmana gerek yok yani

bide sütüm hala emzirdikten sonra bile sahıp dondurucuya atacak kadar çok
sütle ilgisi yok

dediiğin gibi belki strestendir canım.

Günaydın

Caım çok geçmiş olsun. gribi atması için bol bol sıvı alması lazım diye biliyorum ben
çorba, meyve suyu, bol su ne seviyora lıkır lıkır içir
ılık ılık içsin ki bogazı hem yumuşasın hem de temizlensin
tekrar geçmiş olsun

Doğumdan 6 hafta sonra gittiğim doktor kontrolünden 1 ay sonra olmuştum. Yani bebek 2.5 aylıkken. Benim doktorum kontrolde 4 ay daha bekleyebiliriz eger olmazsan ilaç veririz demişti. Bir an önce vücudun normal düzene dönmesi iyiymiş. Benim o zamandan beti düzenli devam ediyor.

dediğin gibi vucudun normale dönmesi iyi ben hiç kilo vermedim regl olamadımdandır diyordum
şimdi de veremezsem kiloyu işte o zaman ayvayı yedim :)
Ama benim doktorum ilaçla regl olursun demedi aksine emzirdiğin sürece bir iki sene bile regl görmeyebilirsin sorun yok demişti.

benddee hala regl olmadım kızlar doğum kilolarımın tamamını da verdim hamile kalmadan önceki kilomdayım... :21: biraz fazlam var sadece ama adet olmadığım için korkuyorum neden olmadım ki hala :44:

Back
X