• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

Bu arada avatarımdaki oğlum maşallah diyin teyzeleri ablaları mavi gözlü oğlum baba yeşil ben kahve bu nasılsa maviş oldu Rabbime hamd olsun çok istemiştim gözleri renkli olsun ne olursa olsun onlar iyiki belki ilerde bu günleri mumla arayacağız özleyeceğiz evlendiklerinde.....cnm oğlum seni seviyorum oyyy oyyyy.....:)

oyyy çok datlu :nazar:
nasılda ordan meraklı meraklı bakıyo yerim onu :nazar:

Bu arada avatarımdaki oğlum maşallah diyin teyzeleri ablaları mavi gözlü oğlum baba yeşil ben kahve bu nasılsa maviş oldu Rabbime hamd olsun çok istemiştim gözleri renkli olsun ne olursa olsun onlar iyiki belki ilerde bu günleri mumla arayacağız özleyeceğiz evlendiklerinde.....cnm oğlum seni seviyorum oyyy oyyyy.....:)

oyyy çok datlu :nazar:
nasılda ordan meraklı meraklı bakıyo yerim onu :nazar:

ALLAH NAZARDAN SAKLASIN, benim_olan çok tatlı oğlun :nazar::nazar: yesin onu teyzesi :emir_bebek:

çok feci gaza geliyorum bakın.. artık bende sıkıldımm ailesinede kocamada bazen avazım çıktığı kadar bağırarak rahatlamak istiyorum .. ailesi olmasa ço çok mutlu oluruz diycem ama kocamda evdede hiç yardım etmiyo ki bana ayyyyyyyyyy sevgiliyken nişanlıyken melake evlenince içinden bişi çıktı bu adamın yahu
:19:

çok feci gaza geliyorum bakın.. artık bende sıkıldımm ailesinede kocamada bazen avazım çıktığı kadar bağırarak rahatlamak istiyorum .. ailesi olmasa ço çok mutlu oluruz diycem ama kocamda evdede hiç yardım etmiyo ki bana ayyyyyyyyyy sevgiliyken nişanlıyken melake evlenince içinden bişi çıktı bu adamın yahu
:19:

yetti canıma artık
eşimle bi şekilde uyuyoruz evet hiç yardımcı olmuyo ama zaten kendisi daağınık ve beceriksiz o yönden hoş görüyorum
ailesi böyle vara artık inadına inadına yapıyo
sen kimsin diyo resmen

valla kızlar eşlerinizden yardım beklemeyin. bekledikçe sadece kendini sinir etmekle kalırsınız. benim eşim de oğlumun bugüne kadar bir kere altını değiştirmek için teşebbüs etmiş, onda da başarısız olmuştur. bir insanın içinde varsa zaten kendiliğinden yapar. ben bu sebeple eşimden hiç yardım beklemem. mesela misafir mi gelecek çat kapı, ben telaşlıyımdır biraz. o zamanlar bile taş çatlasın 10 dk oyalar.

bu sebeple de cennet anaların ayağının altında değil midir zaten :)

yetti canıma artık
eşimle bi şekilde uyuyoruz evet hiç yardımcı olmuyo ama zaten kendisi daağınık ve beceriksiz o yönden hoş görüyorum
ailesi böyle vara artık inadına inadına yapıyo
sen kimsin diyo resmen

elin kızısın :47: oğluna hizmetçi,toruna bakıcısın haaaaaa bide geldiklerinde yemeklerini yapıp hizmet edicek aynı zamanda saygıda kusur etmeyip toplum içinde gururlandıracak kölesin :20: galiba çok gerginim kaynanamın sesini duymak yüzünü görmek istemiyorum

elin kızısın :47: oğluna hizmetçi,toruna bakıcısın haaaaaa bide geldiklerinde yemeklerini yapıp hizmet edicek aynı zamanda saygıda kusur etmeyip toplum içinde gururlandıracak kölesin :20: galiba çok gerginim kaynanamın sesini duymak yüzünü görmek istemiyorum

çok hoş anlatmışsın kız

Catlover hugocuk çok sağolun oğluma iltifatlarınız için "orma çok meraklı herşeye ama hemende bıkıyo herşeyden fazla oyuncak almicam ona atıyo hep balık burcu ondanmı acaba bukle ezgi cnm çok sıkılmışın yine boşver takma hiç hepsi aynı bunların napalım biz bebeklerimize bakalım

Buklem ailesini görünce şımarıyodur belki benimkide öyle oluyo köye gidince gelince bi ton kavga ediyoruz şimdi diyo kurbanda köye gidelim hiç istemiyorum ama kayınpederimde dün ameliyat oldu prostatdan torununuda görmedi görsün istiyorum ama 12 saat yol bu oğlanla nasıl gidilir otobüsle onuda düşonmüyo değilim bakalım hayırlısıysa olsun hakkımızda...cnm benim sıpa hep başından terler korkma bebeklerin çoğu öyleymiş ama kızlar aklınızda olsun kulaklarını falan sık sık tutup gösterirlerse dr a götürün benmkinde iltihap varmış ondan tutuyomuş meğer ben dişinden yapıyo sanmıştım aklınızda olsun sizinde....bu gece annemler geliyo kuızlar kardeşlerimde özledim onları yaa onlarda esadımı çok özlemişler en azından biraz nefes alırım yarın akşama doğru evde olurlar kendi arabalarıyla gelcekler ordudan..... Kaynanamada uğricaklar samsuna yaprak sarmam falan gelcek kışlık inş....çok mutluyum ben kaçıyorum oğlum ayaklarımın yanında ağlıyo beni al diye kötü yolu izlicem gidip hayırlı geceler herkese.....öptm

memonun damarı tuttu yine
11 gibi tam dalacakken gürültüye uyandı evi başıma yıktı
durmadan ağladı bi saniye oturtmadı arada susup oyun oynuyo sonra sıkılınca yine ağlıyo
başedemedim gece gece apartmanda duymayan kalmamıştır heralde
kolik müzikleri açtım hatırladımı nedir uyuyakaldı salllıyorum şimdi
sinirlerim laçka oldu valla kafam kazan gibi oldu

walla hakkını yemıyım kızlar benım eşim süper yardımcıdır ...:nazar::nazar::nazar::nazar:
Evlenmeden önce de snra da hıc ütü yapmadım nerdeyse :nazar::nazar:yemek de seçmez
yapamadıysam dısardan alır bozulmaz :nazar::nazar:hatta dikişimi
bıle o diker :nazar:,ama dun tişörtüm sökülmüştü,''bunu diksene''dediğimde
''artık anne oldun sen de öğren dikmeye çalış''dedii :43::43: aslında haklı yani fazla
abartmıyım bari öğreniyim birşeyler bu bebe ılerde okula gıdecek
ütüsü,dikişini babası mı yapsın di mi:1::1::1:Kızımın altını da kendı isteyerek
alıyor hep yardımcı oldu sagolsun ama zorlamayın kızlar eger yap dıye dıretırsenız ters
teper,teyzemden bılıyorum yenı dogum yaptı hep cocugu kocasına bırakıyor ben gıttıgımde
aglasa da sohbete dewam edıyor altını al al dıyor kocası da ınadına hıcbırseyı ellemıyor ..
içinde olcak ınsanın gercekten zorlamakla olmaz bu ısler,bır de hep aılesıyle yasayan erkekler
tembellıge alısıyor ..

günaydın kızlar
dün burda çok gaza gelmişim heralde eşime saydırdım bisürü:9: neyseki ciddiye almadı güldü geçtii normalde ciddiye almasa çok kızardım ama annesi için çok ağır konuştum o yüzden gülmesi daha iyi oldu.. denizde sürekli peşimde arkamı dönsem ağlıyoo ama yalandan çığlık atıyo demek daha doğru olur heralde:17:

Back
X