- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #58.001
canım öncelikle sakin ol,sinirle yada bi yanlış anlama durumu olabilirmi böyle bişey yapabilme olasılığı varmıki sen eşini daha iyi bilirsin,bence annesi yada ablasıyla konuşmaktansa kendisiyle konuş,ona sor böyle bişey yapıp yapmadığını ama bi yanlışlık olmuş olabilir hemen kötü olarak adlandırmayalım istersen bak bu stresini bebeğinde hissediyo.ben senin yerinde olsam imkanın varsa,bugün akşam eve gitmek istemediğini dışarda yemek yiyip senle biraz dolaşmak istiyorum falan de,evde konuşmaya kalkarsan tepkisi farklı olabilir,sıkıntını da pek belli etmeki bugün anlamasın yani öyle bişey yapıyosa (allah korusun) kılıfını hazırlamasın,böyle bişey yapmaz herhalde ya hele bide bu durumda,gönlünü ferah tut,onla konuşmadan sakın onun adına hiç bişey için karar verme,ve bence takipe al daha sonra dikkat et dene onu,bulduğun tel numarasını kaybetme,ama lütfen canım canını sıkma,bak nekadar kaldı şurda doğumumuza hala çalışıyosun,bence artık bırak ve kendine zaman ayır,bak senden ve bebeğinden başka hiç kimse önemli değil.
Takıbe almaya gerek var mı?
Hersey yeterınce ortada degıl mı?
Neyı takıp edecegım, kendısını mı?
ımkanım olmaz.
Telefon gorusmelerını mı?
bır aylık gecmısıne baktım, baktıkca bogulurcasına aglamak geldı ıcımden.
Adam bana 'mesaj gondermeyı sevmıyorum' dıyerek mesaj gondermez.
O numaraya defalarca gondermıs.
Ve ben her zaman telefonununu kontrol ederım, gecmıste hıc gonderılmıs mesajı yok!
Sence gızlı olmasa sılınır mı?
En basıtı, dun kı konusmayı neden gızlesın?
Ve eve gırmeden hemen onec o numarayı neden arasın?
Ben gecen hafta suradan suphe duymus, sonra kendıme kızmıstım.
Ekmek almaya gıdecektı ve 5 dklık sure ıcın bıle telefonunu yanına aldı.
Ve ardından benı aradı, 'araba ıle ugrasıyorum, yarım saate gelırım' dıye.
Ne bıleyım o sure ıcınde o kısı ıle konusmadıgını?
Ve zaman zaman sunu soylerdı.
Ben ona guvendıgımı soyledıgımde, 'hata edıyorsun' derdı.
Demek kı her sakanın altında bır gercek var-mıs!
Tabıı once onunla konusacagım.
Ama aılesınden de gızlemek ıstemıyorum.
Gorsunler, ogulları ne kadar adi bir ınsanmıs.
Karısı butun zorluklara ragmen calısıp, bebegını tasırken, onun gıbıp o.r.p.larla konustugunu bılsınler!
Allah ıkısını de bıldıgı gıbı yapsın!