• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

Teşekkürler kızlar sağolun..Hugocuk keske daha erken söyleseydın de ben de bunları yeseydım yaw..Geçen hafta benım bebegım 2700gramdı,boyu da 46cm hala ..Gerçi normal ama olsun en azından az daha şişko olsa erkenden katılırdı aramıza..
canım herkes önemsemiyo bunları o yüzden bende damdan düşer gibi anlatmayayım dedimm ama sorun değil artık yaparsınn özellikle kasaplardan kemik alırsınız suyunu değerlendirirsinizz zaten bebişlerimiz ek gıdaya geçince et suyu çorbalar filan çok yapıcazz şimdiden başlayalımm bizdee
bebek şişko olursa dahamı erken geliyo acepp

kısa süre oldu tanışalı ama hepinizi çok sevdim çok sıcakkanlı insanlarsınızz hiç yabancılık çekmedim aranızdaa
alah kolay doğum nasip etsin canımm
yarın kavuşacaksın bebişinee çoookkk güzel yaa
allah geride kalan bizlere nasip etsin inşallahh

ya kızlar sezeryan doğumdan sonra korse kullanmayı düşünüyomusunuz yada kullanılıyomu bi bilginiz varmı

nasıl mayalıyosun canım

canım mayası aktarlarda satılıyo kefir mayası diye veya ziraat fakültelerindede satılıyoo
önemli olan maya asla metal bişeye deymiycek canlı çünkü
yoksa ölürr
oda sıcaklığındaki pastörize sütü cam veya plastik şişeye koyup mayayı ekliyorum kapağını kapatıyosun ama sıkı değill
sonra hiç ışık almayacak bi dolaba koyup 1 gün bekletiyosunn
yazın 1 gün kışın 2 günü buluyo mayalanmasıı ortamın sıcaklığınada bağlı
sonra plastik süzgece döküp süzüyosun mayası kalıyo süzgeçte mayayı suya tutup alıyosun şişesine koyup su ekleyip dolaba koyuyosunn mayalayacağın zaman tekrar yapıyosunn
internette kefir nasıl yapılır diye ararsan resimli varr ordan daha rahat anlarsınn belki anlattığım karışık gelirsee

canım mayası aktarlarda satılıyo kefir mayası diye veya ziraat fakültelerindede satılıyoo
önemli olan maya asla metal bişeye deymiycek canlı çünkü
yoksa ölürr
oda sıcaklığındaki pastörize sütü cam veya plastik şişeye koyup mayayı ekliyorum kapağını kapatıyosun ama sıkı değill
sonra hiç ışık almayacak bi dolaba koyup 1 gün bekletiyosunn
yazın 1 gün kışın 2 günü buluyo mayalanmasıı ortamın sıcaklığınada bağlı
sonra plastik süzgece döküp süzüyosun mayası kalıyo süzgeçte mayayı suya tutup alıyosun şişesine koyup su ekleyip dolaba koyuyosunn mayalayacağın zaman tekrar yapıyosunn
internette kefir nasıl yapılır diye ararsan resimli varr ordan daha rahat anlarsınn belki anlattığım karışık gelirsee

yok canım güzel anlatmıssın da sanki hiç yapmadığım için zor gibi geldi beceremiycekmişim gibi geldi

tabloya yazayim insAllah bir ay daha guncelerim insAllah herkes saglicakla bebeklerine kavusur:)

kızlarr aklıma birşey geldi..bu hafta hastaneye gidecek olanlar sgk -özel hastaneler arasındakı anlasma 6 şubatta bitecek ya doktorlarınıza sorar mısınız??doğumlarımızın fiyatı etkılenecek mı bu durumda ne yapacagızz..?

Burağın odasının hazır hali
$DSCF4384.webp$DSCF4385.webp$DSCF4386.webp$DSCF4387.webp$DSCF4388.webp$DSCF4389.webp$DSCF4390.webp$DSCF4391.webp

Bırınızle dertlesmeye o kadar ıhtıyacım var kı.
'Hayır, sen yanlıs yorumlamıssın' demenıze.
Yada 'sen ruyadasın, uyanacaksın' demenıze.

Anlasıldı, yalnızım...
Ben yınede yazacagım.
Hayatımda hıc aklıma gelmeyecek bırsey oldu.
Keske bebegımden once olsaydı dıyecegım...
Yada keske evlenmeseydım...

Dun esım dısarı cıktı, 17:00 gıbı benı aramıs, duymadım telefonu.
2 dk. sonra gordum, gerıye donup aradım, 'aradıgınız kısı su an da bır baskası ıle gorusuyor...' anonsu cıktı.
2 dk sonra esım gerı aradı.
Buraya kadar hersey normal!

Eve geldıgınde seytan durttu benı, gızlıce o esnada kımınle konustuguna baktım.
Sılınmıs!
Bır kac saat sonra dayanamadım, sordum.
'Yok oyle bırsey, nasıl oldu bılmıyorum' dedı.
ınandım, ınanmak ıstedım...
Sabah 05:00 gıbı uyandım.
Sımsek gıbı caktı aklımda hersey.
Boyle bırsey mumkun degıl, ben uyurgezer degılım, oyleyse mutlaka bırıyle konustu.
Gızlıce telefonunu aldım ve gelen aramalarda bır numara buldum.
Ve sonunda web sıfresı aldım, esımın numarasından.

Ise gelır gelmez baktım, o saatte o numara ıle konusmus!
Gecmıse baktım, gecmıs gunlerde gun ıcınde konusmaları ayrı, mesaj gondermelerı ayrı!
Ve hemen her aksam eve gırmeden bır kac dk. once aramıs.

Yanı ne demek oluyor bu.!
'Eve gırıyoryorum, benı arama!'
He bu arada gece gızlı numaradan o numarayı aradım ve bır kız cıktı!
Sabah esım getırırken agladım.
'Nıye aglıyorsun?' dedı.
'ıcımden gelıyor' dedım.
Ama bırseyım oldugunu anladı.

Sımdı soyleyın bana ben bu adamı ne yapayım!
Annesıne veya ablasına anlatmak ıstıyorum!
Benı bu halde boyle nasıl aldatır!

Belkı yatak muhabbetlerı olmadı yada oldu.
Ama benım ıcın ne fark eder!

Ayrılsam... Karnımdakı bebegıme yazık degıl mı!
Bana yazık degıl mı!
Benım sucum onu bu kadar cok sevmek mı oldu!

Soyleyın bana, kendımı zor tutuyorum, arayıp senden nefret edıyorum demek ıstıyorum.

Anlattım.
Sımdı rol yapma zamanı.
Kahvaltı yapıp, calısıyor gıbı yapacagım...
Ama aklım baska yerde olacak.

canım öncelikle sakin ol,sinirle yada bi yanlış anlama durumu olabilirmi böyle bişey yapabilme olasılığı varmıki sen eşini daha iyi bilirsin,bence annesi yada ablasıyla konuşmaktansa kendisiyle konuş,ona sor böyle bişey yapıp yapmadığını ama bi yanlışlık olmuş olabilir hemen kötü olarak adlandırmayalım istersen bak bu stresini bebeğinde hissediyo.ben senin yerinde olsam imkanın varsa,bugün akşam eve gitmek istemediğini dışarda yemek yiyip senle biraz dolaşmak istiyorum falan de,evde konuşmaya kalkarsan tepkisi farklı olabilir,sıkıntını da pek belli etmeki bugün anlamasın yani öyle bişey yapıyosa (allah korusun) kılıfını hazırlamasın,böyle bişey yapmaz herhalde ya hele bide bu durumda,gönlünü ferah tut,onla konuşmadan sakın onun adına hiç bişey için karar verme,ve bence takipe al daha sonra dikkat et dene onu,bulduğun tel numarasını kaybetme,ama lütfen canım canını sıkma,bak nekadar kaldı şurda doğumumuza hala çalışıyosun,bence artık bırak ve kendine zaman ayır,bak senden ve bebeğinden başka hiç kimse önemli değil.

Anlasıldı, yalnızım...
Ben yınede yazacagım.
Hayatımda hıc aklıma gelmeyecek bırsey oldu.
Keske bebegımden once olsaydı dıyecegım...
Yada keske evlenmeseydım...

Dun esım dısarı cıktı, 17:00 gıbı benı aramıs, duymadım telefonu.
2 dk. sonra gordum, gerıye donup aradım, 'aradıgınız kısı su an da bır baskası ıle gorusuyor...' anonsu cıktı.
2 dk sonra esım gerı aradı.
Buraya kadar hersey normal!

Eve geldıgınde seytan durttu benı, gızlıce o esnada kımınle konustuguna baktım.
Sılınmıs!
Bır kac saat sonra dayanamadım, sordum.
'Yok oyle bırsey, nasıl oldu bılmıyorum' dedı.
ınandım, ınanmak ıstedım...
Sabah 05:00 gıbı uyandım.
Sımsek gıbı caktı aklımda hersey.
Boyle bırsey mumkun degıl, ben uyurgezer degılım, oyleyse mutlaka bırıyle konustu.
Gızlıce telefonunu aldım ve gelen aramalarda bır numara buldum.
Ve sonunda web sıfresı aldım, esımın numarasından.

Ise gelır gelmez baktım, o saatte o numara ıle konusmus!
Gecmıse baktım, gecmıs gunlerde gun ıcınde konusmaları ayrı, mesaj gondermelerı ayrı!
Ve hemen her aksam eve gırmeden bır kac dk. once aramıs.

Yanı ne demek oluyor bu.!
'Eve gırıyoryorum, benı arama!'
He bu arada gece gızlı numaradan o numarayı aradım ve bır kız cıktı!
Sabah esım getırırken agladım.
'Nıye aglıyorsun?' dedı.
'ıcımden gelıyor' dedım.
Ama bırseyım oldugunu anladı.

Sımdı soyleyın bana ben bu adamı ne yapayım!
Annesıne veya ablasına anlatmak ıstıyorum!
Benı bu halde boyle nasıl aldatır!

Belkı yatak muhabbetlerı olmadı yada oldu.
Ama benım ıcın ne fark eder!

Ayrılsam... Karnımdakı bebegıme yazık degıl mı!
Bana yazık degıl mı!
Benım sucum onu bu kadar cok sevmek mı oldu!

Soyleyın bana, kendımı zor tutuyorum, arayıp senden nefret edıyorum demek ıstıyorum.

günaydın elefera yazdıklarını okudum gerçekten zor bir durum ama bence hemen önyargılı olma eşinle bir konuş umarım bir yanlış anlamadır...ve lütfen üzme kendini eğer öle bişey yaptıysa diyecek bişey yok hiçbir zaman benim eşim asla yapmaz dememeli erkekler bizden çok farklı ya....

Back
X