• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

selam kızlar yoğun bi dr maceram oldu sonunda gelebildik eve .. ben resmen bu adamı geçen sefer yanlış anlamışım çocukğa zayıf dememiş ki şuan doğursan normal doğumla 2 kg bebeği kolay çıkarırsın demiş:1: nasıl dinlediysem adamı artık:33::33: sonra bebeğim 1.pozisyondaymış yani normal doğum pozisyonunu almış başaşağı duruyo:16:yanlız 2 hafta ilerideyiz bebeğim iriymiş kızlar dediğim gibi yanlış anlamışım adamı resmen.. 3000kg 48cm :nazar::nazar: tamam iyi hoş ağladım sızladım burda zayıf bebeğim diye ama bi bebek 2 haftada tam olarak 950 gr alır mı yahu:44:dr da çok şaşkındı ama nasıl oldu anlamadım ne yedin ne içtin dedi ? sonra göğüs ucu kremi verdi artık başlamam gerekiyomuş.. bu kadar iri bi bebeği normal doğurcam diyosan sen bilirsin dedi ama 40.haftana kadar sancı beklersen bu çocuk 4500ü geçer dedi.. istersen 2 hafta sonra suni sancı deneyelim dedi o zamanda biliyosunuz 8 şubat olcak 37.hafta çalışamaz raporu alacağım güne randevu verdi hem raporunu al hem doğum yap demeye getirdi.. karar senin o zamana kadar düşün karar ver dedi? istersem sancıda bekleyebilirmişim.. ama bebek usg de 37.haftada görünüyo haberin olsun dedi..şuan durumlar böyle kızlar.. 2 hafta düşünücem bakalım sancım gelse keşke o zamana:31:ama ekledi 40a kadar sancın gelmezse şubatın sonuna doğru tosunun olur dedi bakalım..

güzelim merhaba
yazmasamda sürekli başlığımızı sürekli takip ediyorum.
öncelikle seni caydırmaya çalışan yığınla insana rağmen normal doğm yapmak istediğin için canı gönülden tebrik ederim.:nazar:
artık doğum yaklaşıyo,hafta olarak pemeture riskin yok oldu...dolayısıyla dr. efendi seni artık odadan içeri girererken bile dolar işareti olarak görüyor.
he senden az bi para alcak ama operasyon başına devletten güzel para kaldırıyor.Neyse...:47:
Allah aşkına varsın bebişin 4500gr olsun.ve sezeran olsun ama tam vaktinde sancıların başlamışken olsun.Doğala en yakın sezeryen sancıların başladığında yapılır.
ne olur kimseye kanma arkadaşım.
:39:
lansinoh burcucum .. ayva olayınıda annemde söylemişti hemde doğal sonuçta

ayva dan yapılan jöle çok iyi geliyor gerçekten:49:

cnm esım ve ben varım resımde.
verdıgım adresten bul. ısımle arama madem..

hg cnm saol sen nasılsın..

:1:

grsz cnm
kardesım gelmek uzereymıs bende ona bakayım actır yavrucagım sımdı :))

iyiyim yiivrummm bugün yine fellik fellik gezdim çarşıyı
bugünn bebek arabamızı aldık en sonunda yağmurluğunu hediye verdilerr yanındaa
küvetini filesinide aldıkk
bi beşiği kaldıı
aslında önce beşik alınır biz en sona beşiğini bıraktık neden bıraktıksak bende bilmiyorumm :44:
http://www.ucuzu.com/bebek-arabasi-c3919/baby-2-go/8835-jogger-rally-ts-p44625238/galeri.html

işte bu arabayı aldıkk bakalım beyenecekmisinizzz

ADESE maaşallah ne tatlı bir bebeğin var ..:nazar::nazar::nazar:Allah nazarlardan saklasın ...Tü tüü tüü maaşallah tekrar tekrar..Süper..İçim gitti öpesim geldı walla yaw..:nazar::nazar:Ee dogum hıkayenı de anlatsana ..

maşşallah canım benimmmmmmm ne tatlısın sen böyle yerşm seni ben.allahım uzun ve sağlıklı ömürler versin rabbim sizlere ayyy doğurasım geldi valla canım bebeğini görünce

ADESE maaşallah ne tatlı bir bebeğin var ..:nazar::nazar::nazar:Allah nazarlardan saklasın ...Tü tüü tüü maaşallah tekrar tekrar..Süper..İçim gitti öpesim geldı walla yaw..:nazar::nazar:Ee dogum hıkayenı de anlatsana ..

amaaann ne tatlı bir bebek bu ayy parçasıı maşallah
topacıkk bayıldımmm
eminim benim oğlanda bayılır :52:

bi beşiği kaldıı
aslında önce beşik alınır biz en sona beşiğini bıraktık neden bıraktıksak bende bilmiyorumm :44:
http://www.ucuzu.com/bebek-arabasi-c3919/baby-2-go/8835-jogger-rally-ts-p44625238/galeri.html

hmm guzelmısss
pusetıde ıcındemı..

hmm guzelmısss
pusetıde ıcındemı..

yok canım ben daha önceden aynı renk puset almıştımm o yüzden pusetini almadım 375 liraya arabasını aldım pusetle sanırım 500 filandıı
tümm mağazaları gezdimm en iyisi buydu çok çok hafif tekerlekleri filan kocaman çok rahat dönüyoo çıkıyo
chiccoya baktım onlarda iyi ama 3 tekerleklileri 1500 filan 4 tekerr istemedim zor oluyoo 3 teker daha pratikk
chicco iyide ağırr bide 1500 paahalı geldi bizeee bunu aldık ama çok kullanışlı korumalığı var bez takılıyoo üstü tamamen kapanıyo alttanda korumalığını takınca tamamen kapanıyoo yağmurluğu varr
tekerleri basitçe çıkıyoo
tam yatıyo içi bebeği yatırabiliyosun o yönüde iyi
fermuarlı cepleri varr
sepet kısmıda iyi
birde benim gibi boyu uzun olan için ideal sap kısmı uzunn yüksek hafif araba

güzelim merhaba
öncelikle seni caydırmaya çalışan yığınla insana rağmen normal doğm yapmak istediğin için canı gönülden tebrik ederim.:nazar:
artık doğum yaklaşıyo,hafta olarak pemeture riskin yok oldu...dolayısıyla dr. efendi seni artık odadan içeri girererken bile dolar işareti olarak görüyor.
he senden az bi para alcak ama operasyon başına devletten güzel para kaldırıyor.Neyse...:47:
Allah aşkına varsın bebişin 4500gr olsun.ve sezeran olsun ama tam vaktinde sancıların başlamışken olsun.Doğala en yakın sezeryen sancıların başladığında yapılır.
:39:

Bence sezeryana çok fazla önyargı war..Benim doktorum sezeryanda ünlü hatta normal dogumu bıle yok denecek kadar az oldugu halde haftalardır yalvarmama ragmen hala sezeryan için gün wermedı ..Buna ne dersınız acaba??

bi beşiği kaldıı

Gülew güle kullan cok tatlı arabası ..Pusetle birlikteyse uygun da olmus fıyatı ..

kız 12 2 12 de al sunı sancıyı :1:
cok seksı bı trh olur :1:

ay sanırım suan ıtıbbarı ıle tam 38 saat sonra amelıyatta olacak ve yaklasık 39 saat sonra kucagıma alacam :52::52:

Ayy harıka yaa heyecanını paylasıyorum emın ol sımdıden ben de heyecanlandım senın adına..Bır arkadasım da Salı sabah epıdural sezeryanla sen gıbı 8de doguma gıdıyor ..Süper bır hafta buu ..:emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Selam kızlar nıhlecim hadi allah yardımcın olsun hepimizin allah bir avazdan kurtarsın inşallah canım benim .bende 14 şubat istiyorum eşime hediyeden yırtarım diye :) ama normal doğum şimdilik benim 14 şubata suni sancıyla normal doğum yaparlarmı pazartesi dr gidicem sorıcam

Nasıl eşine hedıyeden yırtarsın dıye kızz yazık degıl mı bebegıne yaw ..Sewgılıler gununde sewgılısı 1 hedıye alacak ve dogum gunune de say dıyecek ..Ben sırf bu yuzden ıstemıyorum o tarıhı..

şimdi eşim aradı zira gıcık oldum kendisine
arkadaşını yemeğe çağırmışş tabi 9 aylık hamile ollan onun eşi değil sonuçta
haaa arkadaşını ağırlatacak sonrada telde sipariş veriyo yok şu gömleğim yok bu pantolunum yıkandı dimi akşam annemlere geçicemde diyoo
pardonda ben neyim kızlar ordan bakınca hem işte hem evde çalışan ezik anne adayı mı? sanırım birazdan bu evde kıyamet kopacak :20::20:

O kadar kötu degıldı ya duzelmıstı kocan ..Bugunluk ıdare et kız nasılsa kardesın de yanında..Belkı ona talıp olsun dıye getırıyordur ha ne dersın..:
1::1:

güzelim merhaba

arkadaşım öncelikle mrb. ben de çok fazla yazmasam da yazılanları okyuyorum. benim bebeğim de tahminlere göre 4ooo gram gibi doğacak. buklenin 4500 gram gibi doğacaksa dr aç gözlüküğünden kesinlikle değil bebeğin ve annenin hayatını riske atmamak için sezeryan önerecek. evet kadın doğumcular arasında aç gözlü olanlar çok fazla bu bilinir ancak bu kadar iri bebeği de hiç bir dr normal doğmasını göze almaz. bebek ve anne için çok büyük risk. ha doğum evde başlar. tuşe de açıklığın çok fazla olduğu görülür. o zaman normalden başka çare olmayabilir. ayrıca özel hastanelere de devlet operasyon için kaldırılacak büyük miktarda para ödemiyor o yuüzden de özel hastanelere gitmek isteyen bizler tedavi gideri ve otelcilik (yATAK Hizmeti) hizmetleri için ekstra para ödüyoruz. ayrıca şu da herkes tarafından bilinsin. sezeryana giren anestezi uzmanı dr. kadın doğum dr. dan daha fazla performans alıyor. devlet anestezi uzmanına daha çok ödüyor bu iş için. ama bi kadın doğumcu gidiyor milletin ağzında. aaaaaaaaaa çok sinirlendim. neyse gelelim benim bebeğe biz de yarın bakacağız ne kadar olmuş diye. büyük hareketleri düne göre yavaştı. 36. haftada 3000 gr olunca biz de vitaminleri kestik. sadece demir alıyorum. hepimize sağlıklı bebekler inşaallah

Back
X