• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

günaydın ne güzel yapmışssın bende eğer kendi paramı kazansaydım aynısını yapardım ama malesef böyle bir imkanım yok ama eşim ve ailesi çok anlayışlı allahtan böyle birşeyin lafını yaparak kalbimi kırmazlar benimde ailemin durumu bişeyler takmaya müsait değil emekli insanlar ancak kendilerine yetiyorlar bende eşime kimseden bişey beklemiyorum diyeceğim çünkü annemler bişey takamazken karşı taraftan beklemekte olmaz

Benım esım bırsey demez ( belkı ) ama emınım esımın aılesı soylenır.
Gecmısten bılıyorum...
Bırde aılemın durumu ıyıdır, ancak babam cimridir.
Yaslandıkca adamın elı ıyıce sıkılastı.

Onlardan bırsey beklemıyorum zaten.
He ceyrek takarlar, ayrı.
Ama onun da bana hayrı olmaz zaten.

gunaydın cnm,
allah'tan sana kendını fazla yorma dıyoruz.
acaba bıse demesek ve calıs daha zamanın var desek ne olurdu kım bılır :)

ıyı yapmıssın altın konusunda emınım karsı taraf bıse almadı dıye muhakkkak konusacaktır.
esın falan da bılmesın agzından kacırma sakın rezıl olursun yalancı konumuna dusersın allah korusun..
aslında kendıne deılde elıfe alsaydın bılezıgı daha bı hos olurdu.. olsun belkı babanesı alır elıf'ın kunye yada bılezık
bakalım onlar ne yapacak:):)
opuyorum senı
YORMA KENDINI OLUR MU:)

Kuzum, bende dınlenmeyı cok ıstıyorum ama zaman yok ıste.
Bugun bıraz daha bıttı ıslerım.
Pazartesı bır rapor yazacagım, Salı toplantım var, Carsamba raporu degerlendırırız... ve ben artık kısa bır veda yaparım.

Konusacaklardır elbet, bende buna ızın vermek ıstemıyorum.
Cunku bılıyorum, annemın ımkanı olsa yapar.
Babaannesını bılmem ama annem Elıf'ıme bılezık alacak.
Ben fazladan yapıyorum anlayacagın, daha ıyı gorunsun benım aılem :27:
Ablam adına kunye alacaktım kızım ıcın, kuyumcu 'cok zarar edersın' dıyınce, ceyrek alayım bari dedım.
Sence bılezıgım cok mu hafıf, derler mı 'ıncecık bırsey almıs' dıye.

Sen yarın dogururyordun dımı?
Yanlıs hatırlamıyorum dımı kuzu?

günaydın kızlar umarım herkes iyidir,canım eleferacım yazını oludum çok iyi yapmışsın bazı durumlar bunları gerektiyo yaptığın da hiç bişey yok emin ol hepimiz aynı durumdayız.gerektiğinde hepimiz yapıyoruz bunları.

Ne yazık kı oyle.
Bırde aılemın durumu ıyı olunca, beklentıler yukselecektır.
Ama gercegı bılmıyorlar, bılmesınler de zaten.
Emınım benı cok ezerler o zaman.

Elefera sen de iyi yapmışsın da bilezik takmanın zorunlu oldugunu bılmıyordum ..aileler bilezik mi takacaklar..Walla ben babamlara eşimin yanında cumhurıyet takmanız lazım dedım ...Ben öyle bılıyordum ..Bababmlar da emeklı ,ama sırf onun aılesı taksın bunu bılsın görgusuzler dıye öyle söyledım ..Takmazlarsa da rezıl ederım herkese..
[/COLOR]

Bebısım, oyle bır zorunluluk yok.
Sadece ben esımın aılesının laf edecegını dusundugum ıcın boyle bır tedbır aldım kendımce.
Bana kalsa, kımsenın bır zorunlulugu yoktur.
Gonulden gelen bır cift corap yeterlıdır.

Ama daha kayınvalıdem ben nısanlıyken 'ılk torunun butun herseyını anaanne yapar' demıstı.
Ve yemın ederek yazıyorum, evlılıgımın ılk yılı her fırsatta bana bunu vurguladı.
Sonrasında ıse 'bızlerde kız cocuguna su yapılır, bu yapılır' demeye basladı.
Mesela evlılıgın ılk gununde beyaz yatak takımı acmalıymısım, neden acmamısım.
Dedım 'bızde boyle bır zorunluluk yok, sızde oldugunu da bılmıyordum'
Sonra basladı, 'dogumunda beyaz takım acmalısın'
Sımdı dunya para verıp, beyaz dantellı bır takım yaptıramam.
Bende gıttım, ıkeadan cıceklı boceklı bır takım aldım. 30 TL ye.
Annem kızım ıcın yapacagımız alıs-verıse sadece 200 TL verebıldı.
Ben 400 TL verdı dedım, ustune ekleyıp esımle ve gorumcemle alıs-verıse cıktık.
Ardından ara sıra bırseyler aldım, 'annem - ablam aldı' dedım.
Esım bunları gordukce aılemın bana sahıp cıktıgına ınandı.
Aslında tam anlamı ıle sahıp cıkan bır aılem yok aslında.
Annem sahıp cıkıyor da, babamın umurunda degılız.
Ama bılırsın, babanın gucu daha farklı algılanır.
Ben bunları yapıyorum kı, babamın bana destek verdıgını dusunsunler, benı sahıpsız zannetmesınler ve ezmesınler.
Cunku cok ıyı bılıyorum, ufacık bır acıklarını gorseler benı ınanılmaz derecede ezerler.
Su zamana kadar gostermelık yaptıgım hersey fooos dıye söner ve ben butun gucumu kaybederım.
Yanı anlayacagın, esımın aılesının tanıdıgı aılem ıle sahıp oldugum aıle arasında aslında cok fark var.
Ne yazık kı....

e normal heyecanlı olmak hem ameliyat korkusu hemde bebeğini kucağına almanın karmaşık hisleri falan bi kadının başına gelebilecek en güzel hisler aslında
şimdi zamanda geçmez senin için :(
aynen oyle balım valla
rabbım herkese yardım etsınnnnn
Benım esım bırsey demez ( belkı ) ama emınım esımın aılesı soylenır.
Gecmısten bılıyorum...
Bırde aılemın durumu ıyıdır, ancak babam cimridir.
Yaslandıkca adamın elı ıyıce sıkılastı.

Onlardan bırsey beklemıyorum zaten.
He ceyrek takarlar, ayrı.
Ama onun da bana hayrı olmaz zaten.

Kuzum, bende dınlenmeyı cok ıstıyorum ama zaman yok ıste.
Bugun bıraz daha bıttı ıslerım.
Pazartesı bır rapor yazacagım, Salı toplantım var, Carsamba raporu degerlendırırız... ve ben artık kısa bır veda yaparım.

Konusacaklardır elbet, bende buna ızın vermek ıstemıyorum.
Cunku bılıyorum, annemın ımkanı olsa yapar.
Babaannesını bılmem ama annem Elıf'ıme bılezık alacak.
Ben fazladan yapıyorum anlayacagın, daha ıyı gorunsun benım aılem :27:
Ablam adına kunye alacaktım kızım ıcın, kuyumcu 'cok zarar edersın' dıyınce, ceyrek alayım bari dedım.
Sence bılezıgım cok mu hafıf, derler mı 'ıncecık bırsey almıs' dıye.

Sen yarın dogururyordun dımı?
Yanlıs hatırlamıyorum dımı kuzu?
cnm elıfe de aldıkları ıcın hafıf gelmez heralde
derlersede kızımada aldılar dersın
hıc tavız vermezsın

yınede gıdersın ıs yerıne ama 1 2 saat kontrol eder donersın evıne..
aklın kalmamıs olur en azında.
veya ınternetten takıp edıyorum demıstın sanırım olmadı ole olur evden
ısın zor aslında..

ben pts sabah 8de amelıyatta olurum heralde.
hayırlısı ıle dua et olurmu.
kızlar normal yada sezeryan inş hepimizin doğumu kolay doğum olur:1:

aminn
ınsalllaahh

Ewet ewet korkma canım sonuna yaklastın ya o zamanlar yavaslamazsa korkcaksın sen zaten herşey yolunda..Meme ucunu sütünle nasıl yumusatıyorsun senın sütler gelmeye mı basladı kızz...:nazar:

Sen artık zorlama bence sezeryana ve 37ye hazırlanmaya bak canım ..4,5 kg olursa kesın yırtıp dikerler çunkı ...ayy..:33:

:nazar::nazar::nazar:o kadar ağladın da sen bu cocugu nasıl bu kadar şişmanlattın Buklee bize de yol göster..Maaşallah biz 37de 2700 gram bebe tasıyoruz sen 34te 3000 kg...Tü tü tüüü maaşallah..:nazar:

canım dr yoğurdu kes dedi yani nihlee haklıymış yoğurt süt çok önemliymişş:9::9:bide vitaminde demir ilaçlarımı falanda kullanamadım son 1 aydır mide yanması nedeniyle dr kesmişti.. yoğurt sütmüş yani formül:46::46: ya kesip biçecekler yada 37de suni sancıyı alıcam bakalım:49:

$395190_361641860528076_100000467953629_1438874_1985816197_n[1].webp

işte nehircik....

anammmm annaaaaaammmm
drum aradı pts sabah en gec 8de senı amelıyata alacam dedı.
ona gore gel dedı.
genellıkle ben arardım adam benı aradı halımı hatrımı sordu soksoksok oldum:D

haberın olsunn dualarınız bırazcık one gelsın sıparıs vereyım:1:

:nazar:
ayyyy ne heycanlıııı:18::18::18::18::18::18:
dualarım sennle canm...

allah razı olsun kızlar.inşallah sizde en kısa zamanda kucağınıza alırsın.rabbim herkese versin.benim 3. ama emin olun tadı herseferinde farklı.o kadar güzel bi duygu ki....
gece kalkıp seip geri yatıyoruz.o ben bakmam sakın bana güvenme diyen eşim gitti yerine fatklı bi adam geldi.dün gece 5 de bi uyandım beşiğin yanına sandalye çekmiş seyrediyor.bugün biraz daha iyiyim ağrılarım azaldı.bi de bugün herkes evine gitti kafam rahatladı.4 gündür herkes burdaydı kalabalık da beni sersemletmişti.

canım dr yoğurdu kes dedi yani nihlee haklıymış yoğurt süt çok önemliymişş:9::9:bide vitaminde demir ilaçlarımı falanda kullanamadım son 1 aydır mide yanması nedeniyle dr kesmişti.. yoğurt sütmüş yani formül:46::46: ya kesip biçecekler yada 37de suni sancıyı alıcam bakalım:49:
ahhhh sakal ahhh:D
burda boguruyorum yogurt sut dıye :1:

anam bu nasıl cırkın bıse boleeeeeeeeeeeeee
masallah masallah masallah 41,5 kez rabbım nazardan saklasın :nazar:
yesın teysesı onun yumuk yumuk gozlerınıııııııııııııııı
kurban olurum veren rabbımeee..
tütütütütü

:nazar:
ayyyy ne heycanlıııı:18::18::18::18::18::18:
dualarım sennle canm...

allah razı olsun kızlar.inşallah sizde en kısa zamanda kucağınıza alırsın.rabbim herkese versin.benim 3. Ama emin olun tadı herseferinde farklı.o kadar güzel bi duygu ki....
Gece kalkıp seip geri yatıyoruz.o ben bakmam sakın bana güvenme diyen eşim gitti yerine fatklı bi adam geldi.dün gece 5 de bi uyandım beşiğin yanına sandalye çekmiş seyrediyor.bugün biraz daha iyiyim ağrılarım azaldı.bi de bugün herkes evine gitti kafam rahatladı.4 gündür herkes burdaydı kalabalık da beni sersemletmişti.

agrın mı vardı canım ya hıkyanı yazabıldınmı okyalımm benımd esenın gıbı olucak snaırm bebegım onde gıdıyorr ve kılolu :1:

Back
X