• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

bblau

annemi seyrediyorum böle gizli gizli
yaşlılığım geliyor aklıma

diyorumki mesela hamileyim ya şimdi
çocuğuma aklım başımdayken bi mektup yaziim
diyim ki mesela oğlum ben büyük anneanneni hatırlıyorum 6 sene alzheimer çekip vefat etti
annem şuan da aynı şekilde hasta
bende böyle olursam lütfen yanından ayırma beni
seni hatırlamayıncaya kadar beraber oturalım
sonrada bi bakımevine verirsin diyorum kendimce işte...

allah aşkına sus... her an bögüüüüü düye başlıcam bak şimdi. offf ne olur yapma.

aha işte... hakikaten kıssadan hisse. hemde en yaşanmış olanından. hadi iyisiniz babuş siz de bi önceki anne sayesinde cenneti garantilemişlerdensiniz inşallah.

cennet annelerin ayakları altında derler ya sahiden anne nedir ya? aklım almıyor benim anne kavramını.

Anne dimi...Anne....
Hey gidi ne çilekeş kadındır benim annem de...
Rabbim sağlıklı ömürler versin de başımızdan eksik etmesin...

bblau

annemi seyrediyorum böle gizli gizli
yaşlılığım geliyor aklıma

diyorumki mesela hamileyim ya şimdi
çocuğuma aklım başımdayken bi mektup yaziim
diyim ki mesela oğlum ben büyük anneanneni hatırlıyorum 6 sene alzheimer çekip vefat etti
annem şuan da aynı şekilde hasta
bende böyle olursam lütfen yanından ayırma beni
seni hatırlamayıncaya kadar beraber oturalım
sonrada bi bakımevine verirsin diyorum kendimce işte...

Canım benim çok duygulandırdın beni...
Bu gen devam edeek diye bir kural yok ki...Allahın izniyle öyle birşey olmayacak inşallah.
Bak anneannemin annesinde, kardeşinde, abisinde vardı göz tansiyonu ama ablasında yoktu.
Annemde de yok hamdolsun...
Kardeşim ve bende de yok...Her gen devam etmiyor, aklına öyle şeyler getirip bebeğini de üzme.

7. aydan gün aldık canım....Öyle diyorum ben sorana :)

ben 6,5 aylık diyorum yanlış mı oldu
ama şöyle bi bakınca 12-13 hafta var yani 3 ay
gerçi tam 40 haftalıkken mi doğacak onu bilemeyiz ama
9*4=36 hafta yani 36.haftada 9 ay olmuş oluyo dimi
36. haftadan sonra bebek her an doğabilir dimi
gelişimini tamamlamış olur bi sorun olmaz herhalde
ya çok kafam karışıyo beninm:26:

kıyamam anneciğine bak ne anlatıcam. birgün iş yerinden bir arkadaşım bizi evine davet etti, doluştuk 10 kadın arkadaşa gittik (o zaman bekarım daha) eve girdik salonda bir kadın ayağa bile kalkmadı elini uzattı, arkadaşım dedi ki bu benim görümcem. içimden ayyy ne soğuk kadın insan bi ayağa kalkar dedim. sonra başladık laflamaya, derken çok neşeli bir arkadaşım başladı oynamaya ve gitti kızın görümcesinin ayağına bastı ama feci bastı. görümcede tık yok. olsun dedi hissetmiyorum önemi yok. nasıl yani???? sonra başladı anlatmaya 1,5 yıllık evliyken yılbaşı için arkadaşlarını eve davet etmişler, sofra bezini silkelemek için balkona çıkmış veee gerisini hatırlamıyor. 2. kattan aşağı düşmüş ama felç kalmış kadın. 6 ay yoğun bakımda kalmış ve ilk 3 ay gözünü bile açamamış. gel gelelim müstakbel kocasına. epey zaman ayrılmamışlar ama adam birgün bu böyle olmuyor, gençliğim gidiyor, erkekliğimi unuttum, çocuğum olsun istiyorum demiş kıza veee hoooop boşanmış kadından. hemen başkasıyla evlenmiş. ben başladım ağlamaya o beni teselli etti ve anneciği inanır mısın sırtında götürdü eve. annesi gözünün içine bakıyordu. (bu arada arkadaşım anlattı daha sonra , kocasıyla dillere destan bir aşkla evlenmişler) ama geriye kalan tek gerçek kendi anasının sevgisi olmuş

off offff... ne diyim yani off dan başka. içim daraldı hepten. ben çıkayım. bıraz erken olacak ama olsun. toparlanayım az. annemi özledim ben:)) (evımızin uzaklığı yürüme 5 dakika bile değil bu arada ve dün beraberdik. )

öpuyorum sizi. iyi akşamlar...

kıyamam anneciğine bak ne anlatıcam. birgün iş yerinden bir arkadaşım bizi evine davet etti, doluştuk 10 kadın arkadaşa gittik (o zaman bekarım daha) eve girdik salonda bir kadın ayağa bile kalkmadı elini uzattı, arkadaşım dedi ki bu benim görümcem. içimden ayyy ne soğuk kadın insan bi ayağa kalkar dedim. sonra başladık laflamaya, derken çok neşeli bir arkadaşım başladı oynamaya ve gitti kızın görümcesinin ayağına bastı ama feci bastı. görümcede tık yok. olsun dedi hissetmiyorum önemi yok. nasıl yani???? sonra başladı anlatmaya 1,5 yıllık evliyken yılbaşı için arkadaşlarını eve davet etmişler, sofra bezini silkelemek için balkona çıkmış veee gerisini hatırlamıyor. 2. kattan aşağı düşmüş ama felç kalmış kadın. 6 ay yoğun bakımda kalmış ve ilk 3 ay gözünü bile açamamış. gel gelelim müstakbel kocasına. epey zaman ayrılmamışlar ama adam birgün bu böyle olmuyor, gençliğim gidiyor, erkekliğimi unuttum, çocuğum olsun istiyorum demiş kıza veee hoooop boşanmış kadından. hemen başkasıyla evlenmiş. ben başladım ağlamaya o beni teselli etti ve anneciği inanır mısın sırtında götürdü eve. annesi gözünün içine bakıyordu. (bu arada arkadaşım anlattı daha sonra , kocasıyla dillere destan bir aşkla evlenmişler) ama geriye kalan tek gerçek kendi anasının sevgisi olmuş

off offff... ne diyim yani off dan başka. içim daraldı hepten. ben çıkayım. bıraz erken olacak ama olsun. toparlanayım az. annemi özledim ben:)) (evımızin uzaklığı yürüme 5 dakika bile değil bu arada ve dün beraberdik. )

öpuyorum sizi. iyi akşamlar...

Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay

canım bak buraya göre 7.aya girmiş oluyorsun. 7.ayın içinde de bitsin gitsin :37:

Graco Contour Prestige olması lazım canım. dün heyecanla kurduk ama pil yoktu evde. o titreşim, ışık, vs olayını kontrol edemedik. inşallah sorun yoktur...

Bizimki de Graco Contour Electra...
Biz de kontrol edemedik, inşallah sorun yoktur.
Merak ediyorum sesini filan bende :)
Işığı da mı varmış, onu bilmiyodum bak ben :)

Hey gidi….Ah ana işte…
Gerisi hep yalan…
Of darlandım, ne hikayeler var…

O da doğru...6,5aylık zaten 6 ayı bitmiş, 7. aydan gün almış demektir :)

hay sivithart tenk yu so maç topik fayn ennddddd yuuuu

Hoşgeldin bacı, ecnebi mi takılıyosun bugun?

Hey gidi….Ah ana işte…
Gerisi hep yalan…
Of darlandım, ne hikayeler var…

O da doğru...6,5aylık zaten 6 ayı bitmiş, 7. aydan gün almış demektir :)

Hoşgeldin bacı, ecnebi mi takılıyosun bugun?

hoşbulduk bacım heee öle başladık öle gitti :1:

kızlar size bişi sorcam
bebek arabalarını 0+ mı alıyonuz (ben öle alcaktık ama kışın soğukta bebeği arabaya mı bindircen diyolar. YAZA DORU AL YANİ 3+AY)

SİZ NE DİYONUZ?

hoşbulduk bacım heee öle başladık öle gitti :1:

kızlar size bişi sorcam
bebek arabalarını 0+ mı alıyonuz (ben öle alcaktık ama kışın soğukta bebeği arabaya mı bindircen diyolar. YAZA DORU AL YANİ 3+AY)

SİZ NE DİYONUZ?

Ama zaten onların maksimum taşıma kapasitesi var 0-13 kg miydi, 0-18 kg miydi...
Yani 0+ ile 3+ arasında fark yokki....

Back
X