kıyamam anneciğine bak ne anlatıcam. birgün iş yerinden bir arkadaşım bizi evine davet etti, doluştuk 10 kadın arkadaşa gittik (o zaman bekarım daha) eve girdik salonda bir kadın ayağa bile kalkmadı elini uzattı, arkadaşım dedi ki bu benim görümcem. içimden ayyy ne soğuk kadın insan bi ayağa kalkar dedim. sonra başladık laflamaya, derken çok neşeli bir arkadaşım başladı oynamaya ve gitti kızın görümcesinin ayağına bastı ama feci bastı. görümcede tık yok. olsun dedi hissetmiyorum önemi yok. nasıl yani???? sonra başladı anlatmaya 1,5 yıllık evliyken yılbaşı için arkadaşlarını eve davet etmişler, sofra bezini silkelemek için balkona çıkmış veee gerisini hatırlamıyor. 2. kattan aşağı düşmüş ama felç kalmış kadın. 6 ay yoğun bakımda kalmış ve ilk 3 ay gözünü bile açamamış. gel gelelim müstakbel kocasına. epey zaman ayrılmamışlar ama adam birgün bu böyle olmuyor, gençliğim gidiyor, erkekliğimi unuttum, çocuğum olsun istiyorum demiş kıza veee hoooop boşanmış kadından. hemen başkasıyla evlenmiş. ben başladım ağlamaya o beni teselli etti ve anneciği inanır mısın sırtında götürdü eve. annesi gözünün içine bakıyordu. (bu arada arkadaşım anlattı daha sonra , kocasıyla dillere destan bir aşkla evlenmişler) ama geriye kalan tek gerçek kendi anasının sevgisi olmuş