• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

benim hamileliğim biraz garip iki yumurtalığımda polikist dolu ama yumurtlaman hiç yok artık dediler ilaç kullanmadan hiç adet göremiyordum yıllardır, hamile kalamassın tedavi görmen lazım dedi her doktor ama ben korunurken hamile kaldım şimdide %80 erken doğum diyorlar ama bakalım ne kadar doğru çıkacak

iste canım seker testi idrar falan onlar vardı birde amniyon sıvısı biraz fazla dedi, yakın takip edicez seni dedi ona canım sıkkındı, bakalım bu cuma gene gidicem doktora neler olmus sıvıda... eh iste biraz canı sıkılıyor tabi insanın ister istemez o günden beri her aksam ayrı bi kabus görüyorum geceleri........

bu sıvı fazlalığı yada azlığı beniim de korkularımın arasına girmeye başladı!niye azalıp çoğalırki bu!bana şuana kadar az yada çok demedi ama nezaman ki bebeğimin hareketlerini o gün az hitsetsem acaba suyumu azaldı diye terdirgin oluyorum!

Cıks hiçbişi kazanamadım, fatura kazandık sadece :))))

2.saati ölçcem şimdi, inşallah düşmüştür.Gidip ellerimi yıkıyım....
Parmağımda kan alcak yer kalmadı delik deşik oldum he :(

canımmm allah kolaykıl versin,sen bide işyerindesin dimi:((

benim hamileliğim biraz garip iki yumurtalığımda polikist dolu ama yumurtlaman hiç yok artık dediler ilaç kullanmadan hiç adet göremiyordum yıllardır, hamile kalamassın tedavi görmen lazım dedi her doktor ama ben korunurken hamile kaldım şimdide %80 erken doğum diyorlar ama bakalım ne kadar doğru çıkacak

Herşey tıpın dediği gibi olmuyor. Bizede tedavisiz olmaz dediler, hatta tüp bebek yaptırdık. Ama yavrum Allahın izniyle kendi geldi.. Erken doğumu takma kafana ama böyle bir risk varsa bolca dinlen canım. Hiç bir iş yapma...
Unutma DÜŞÜNCE DUADIR derler...

Herşey tıpın dediği gibi olmuyor. Bizede tedavisiz olmaz dediler, hatta tüp bebek yaptırdık. Ama yavrum Allahın izniyle kendi geldi.. Erken doğumu takma kafana ama böyle bir risk varsa bolca dinlen canım. Hiç bir iş yapma...
Unutma DÜŞÜNCE DUADIR derler...

saol tatlım bayramdan sonra izne ayrılıcam zaten oturmaktan çocuğum sıkışıyor heralde hiç hareket etmiyor gün boyu, akşam olunca başlıyor tekmelere o yüzden şimdiden kıyamıyorum bayramdan sonra gelmicem

Niye sıkıldın bacı?

bilemedim.

ahahah sebamedin üsünlerini, tırnak makasıydı, burun bişeyiydi falan derken sepetimde şu an yavruma almayı beklediğim ürünlerin toplamı 270 tl... yavruşum kız olsa hiç kalkamazdım altından demek. erkek kozmkatiği bu kadar tuttuysa o o ooooo...

bıraz daha araştırma yapıp öyle mi alsam yoksa alsam mı bunları aceba?

bilemedim.

ahahah sebamedin üsünlerini, tırnak makasıydı, burun bişeyiydi falan derken sepetimde şu an yavruma almayı beklediğim ürünlerin toplamı 270 tl... yavruşum kız olsa hiç kalkamazdım altından demek. erkek kozmkatiği bu kadar tuttuysa o o ooooo...

bıraz daha araştırma yapıp öyle mi alsam yoksa alsam mı bunları aceba?

canımcım biraz daha araştır istersen... Bana göre şimdiden lamak için erken.. ama alıncada kafandan bir şey gitmiş oluyor...

Çok değildir heralde bilmiyorumki.. Doktor ne dedi?

yok benim değil tatlım ya görümcemle kounuşuyordukta oda bebeğinin ultrason resimlerini falan bi günlükte toplamıştı hep,hatta bana günlük niye yapmıyorsun diyor hep!ona soruyorum bazen seninki nekadardı falan diye!ben bu çarşamba gidicem de okadar olmamıştır benim bebeğim gibi geliyo!
görümceminki 25+4 te tam kilo çıkmışta!:37:
önemli olan sağlığı!
banada sorucak şimdi çarşamba günü inşallah çok zayıf çıkmaz!

Back
X