• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

Ahh babuş sorma yavaşladım, daha sebzeden balıktan başka birşey yemicem, ekmek yok artık..3 hafta sonra çağırdı 1 kilo alıp gitmem lazım :((
Aksi gibi sabahtan evde kek yapmıştım, yiyemicem :(
Toplam 14 etti :17:
Diyetisyene gitmeye giderim de boğazımı tutamadıktan sonra neye yarar.

Abovvvvvv bana 4,5 kiloya daha az olabilirdi diyen diyetisyenimle tanışmak istermisin :37:
Tabi bizim de yığınak çok o ayrı :9:
Ekmek ve hamurişini bi de abur cuburu kessen meyve zarar etmez aslında.
Benim diyet listesini yollıyımmı sana?
Kişiye özelden ziyade gebeye özel kendisi?

:nazar: bebeğine maşallah cnm
ay benim bebişim kaç kg oldu acaba yaaaa
yarın olsun hemennn
oy meyvede mi gitti
hele gofret artık yassah sana iyiceee

Sağol canım valla sorma hoşbeş yiyemicem artık :( Meyve de kilo aldırıyormuş bunu ben yeni öğrendim :D

hoşgeldin, ben de bugün şeker yüklemesi yaptırdım, gitmişken kontrol de etti, benimki de 1232 gr olmuş, seninle aynıyız ya, ama benim kilomu hiç ölçmez ben o yüzden rahatım, kendim takip ediyorum, ben de bir ayda 2 kilo kadar aldım ama zaten hamilelikten önce de fazla kilom vardı :1:

Ay maşallah seninki de benimkinden tosbik :D :nazar: Ben 49dum şimdi hayatımda ilk kez 63ü gördüm, bu gidişle 73ü de görürüm.:P

Alışıyo be insan :1::9:
Ben ömrü hayatımda ilk kez diyet yapmayı başarıyorum.
Biraz koca boğazlı olduğumdan hep hamilelikte naparım diye korkardım ama doktor herşeyi yasaklayınca bebeğe zararı olacak diye öyle bi sahip çıkıyorum ki boğazıma.
Ama sadece kilo olsaydı sorun, hiç takmaz tam gaz devam ederdim de, şeker yüklemesinde henüz rekorumu birak kıran egale eden dahi çıkmayınca, el mecbur :26:

Haklısın canım olay bebiş olunca akan sular duruyor. Bendede pıhtılaşma sorunu var hergün iğnelerimi saati saatine vuruyorum.. Eşim bu ilaç düzenime hayret ediyor.

Abovvvvvv bana 4,5 kiloya daha az olabilirdi diyen diyetisyenimle tanışmak istermisin :37:

Ayyy canım ya banada yollasan ne güzel olur...

Ben İstanbuldayım canım.Fondü sevilmez mi :56:
Ama diyabetliyim maalesef ben de yiyemem ki :34:

canim bana daha teshis konmadi... sadece supheleniyorlar simdilik... sunu yemeyi kes filan da demediler...o yuzden hersey serbest.. :1: testten sonra diyabet cikarsam yandim... :26:

Selam kızlar, biz doktorumuza gittik geldik...Henüz geçmişe bakamadım..
Doktor amcamız "meyveyi de kes" dedi :5: Sıkı bir diyete gir dedi, üzerinize afiyet 63 kilo olmuşum, yani 1 ayda 4 kilo daha almışım...Çok utandım doktorda..
Dahası bebişim de tombikmiş..1kg 115gr.:nazar: 1 hafta önden gidiyormuş, kendim alırken onu da besilemişim..
Neyse ki 4kgnun altında doğar dedi de rahatladım.
Bu arada benim için en sevindirici haber bebeğimin dönmüş olması oldu :)) Çok şükür şimdilik normal doğum gibi gözüküyor.
Benden bugünlük bu kadar, şimdi bir yandan geçmişi okuyayım.

canimmmm, masallah bebegine.... :nazar:
4 kgnin altinda dogari su anki olcumlerine gore mi soyledi...? Benimkine de normalden buyuk demislerdi.. Korkuyorum 4 kilo uzerine olcak diye... Oyle benim istegime gore sezeryan da yapmazlar, beni zorlarlar normale.. :26:
Bebek bu zamanlarda mi donuyor?? ayy ben cok cahil kalmisimmm.. cok erken degil mi donmesi icin.. :26:

Canımcım sen bu diyet işini bizede öğret. bende azelya gibi kilo alanlardanım 9 kilo aldım. Doktorum her gittiğimde aman kiloya dikkat deyip duruyor.
İnan fazla yemiyorum. Acaba ödemmi diyorum. Ben hamile kalmadan önce çok bitki çayı içerdim onlarda ödem attırıyor. Şimdi içemiyorum. ondanmı acep kilo alıyorum:52:

Tatlım listem var, ona göre yiyorum. Bir de biraz hareket edebilsem daha da iyi olur ama biraz üşengeçgillerdenim, hep yarın başlıcam diyorum o yarın bi türlü gelmiyo :34:
Ödem arada benim de oluyo, bol su içiyorum.
Arada kaçamaklarım var ama, kızartma, hamurişi ve tatlı yemeyince almıyorum ben...

Ben de CHICCO MAMMA DONNA çatlak önleyıcı kullanıyorum,kışın çok zor oluyor hergün sürmek ama şimdilik çatlak yok :nazar::nazar::nazar:inşallah hiç çatlamayız..:46:

İnşallah canım, inşallah çatlamayız. Benim vücudum çatlamaya müsait ama yavaş kilo alınca çatlamadım.

Sağol canım valla sorma hoşbeş yiyemicem artık :( Meyve de kilo aldırıyormuş bunu ben yeni öğrendim :D

Ay maşallah seninki de benimkinden tosbik :D :nazar: Ben 49dum şimdi hayatımda ilk kez 63ü gördüm, bu gidişle 73ü de görürüm.:P

Azoşum benim annem kardeşime 48 kiloyla hamile kaldı, 88le doğuma gitti :18::18:
Şöyle diyim sana meyveyi kasayla alıyoduk :1::1:
Bi oturuşta bi sini lahmacun yiyodu, bi kasa ayva yiyodu :37:
Ama çok da çabuk verdi.

Ahh babuş sorma yavaşladım, daha sebzeden balıktan başka birşey yemicem, ekmek yok artık..3 hafta sonra çağırdı 1 kilo alıp gitmem lazım :((
Aksi gibi sabahtan evde kek yapmıştım, yiyemicem :(
Toplam 14 etti :17:
Diyetisyene gitmeye giderim de boğazımı tutamadıktan sonra neye yarar.

Azelyacım bende ara öğünlerde activa probiyotik yoğur yiyorum sende bi dene, sanki daha tok tutuyor..

ben zaten 63 tüm, şimdi 69 um, ilk 5 ayı 4 kiloyla bitirmiştim ama son ay 2 daha aldım hızla. şekerim de olmadığını öğrendim ya bugün, artık daha da alırım kesin :30:

azelyaaaa
bebeğine maşallah yaaa!ay nazarlardan korusun allahım!:nazar:
meyve yemeden nasıl hamilelik geçirilir onu pek anlamadım!meyve=vitamindir!
ara öğünlerde hep yiyin derler falan..

Sağol canım ;) Ben o vitamini fazlaca almışım :D Aşırı yedim meyvayı:26:

Hoşbeşlere veda :18:

:14:

Ay valla süper olur ya canım yollarsan çok makbule geçer..
Aslında ben kararında bırakamadım abarttım, günde iki bardak süt içiyordum zaten, bazen sıkılınca da gece yatmadan bi bardak daha içeyim diyordum..Hamurişini kesmemiştim, çok dikkatsiz davrandım :)

Haklısın canım olay bebiş olunca akan sular duruyor. Bendede pıhtılaşma sorunu var hergün iğnelerimi saati saatine vuruyorum.. Eşim bu ilaç düzenime hayret ediyor.

Doktorum da bana gördüğüm en disiplinli hamilesin diyor :1:
Önceki halimi bilse, disiplin kiiiiimmmm ben kim :34:

Ayyy canım ya banada yollasan ne güzel olur...

Yollayayım tatlım,olur.Akşam yazarım evde yollarım olur mu liste yanımda değil şimdi.

canim bana daha teshis konmadi... sadece supheleniyorlar simdilik... sunu yemeyi kes filan da demediler...o yuzden hersey serbest.. :1: testten sonra diyabet cikarsam yandim... :26:

4 kgnin altinda dogari su anki olcumlerine gore mi soyledi...? Benimkine de normalden buyuk demislerdi.. Korkuyorum 4 kilo uzerine olcak diye... Oyle benim istegime gore sezeryan da yapmazlar, beni zorlarlar normale.. :26:
Bebek bu zamanlarda mi donuyor?? ayy ben cok cahil kalmisimmm.. cok erken degil mi donmesi icin.. :26:

Bana kondu canım teşhis. Hatta boğazımı tutmazsam insülin başlanacak, el mecbur diyeti yapıyorum.
Ama kaçamaklarım olmuyor değil,Allahtan düzene girdim şimdi az şekeri tolere edebiliyor vücudum.Biraz da egzersiz yapabilsem, çok faydasını görücem, daha da düşecek şekerim.

Doktorum da bana gördüğüm en disiplinli hamilesin diyor :1:
Önceki halimi bilse, disiplin kiiiiimmmm ben kim :34:

Yollayayım tatlım,olur.Akşam yazarım evde yollarım olur mu liste yanımda değil şimdi.

Bana kondu canım teşhis. Hatta boğazımı tutmazsam insülin başlanacak, el mecbur diyeti yapıyorum.
Ama kaçamaklarım olmuyor değil,Allahtan düzene girdim şimdi az şekeri tolere edebiliyor vücudum.Biraz da egzersiz yapabilsem, çok faydasını görücem, daha da düşecek şekerim.

tamam canım müsait olduğunda gönderirsin...

Sağol canım..Benimkisi ters duruyordu yani kafası yukardaydı, bu haftalarda dönmeye başlıyor ama doğuma kadar her an dönebilir..
Vallahi şu an iri dedi, sanırım bu dönem iri olan bebekler kgnun altında doğuyor yanlış olmasın da verdiğim bilgi..Neye dayanarak dedi onu hiç bilmiyorum, belki kilo alış durumuna göre demiştir.

Azoşum benim annem kardeşime 48 kiloyla hamile kaldı, 88le doğuma gitti :18::18:
Şöyle diyim sana meyveyi kasayla alıyoduk :1::1:
Bi oturuşta bi sini lahmacun yiyodu, bi kasa ayva yiyodu :37:
Ama çok da çabuk verdi.

Anammm maşallah :)) Bi sini lahmacunu bende yirim :17:

Azelyacım bende ara öğünlerde activa probiyotik yoğur yiyorum sende bi dene, sanki daha tok tutuyor..

Sağol canım aklımda bulunsun, gebelikte bir zararı yoktur değil mi?

ben zaten 63 tüm, şimdi 69 um, ilk 5 ayı 4 kiloyla bitirmiştim ama son ay 2 daha aldım hızla. şekerim de olmadığını öğrendim ya bugün, artık daha da alırım kesin :30:

Aman diyim dikkat et :D

Aslında ben kararında bırakamadım abarttım, günde iki bardak süt içiyordum zaten, bazen sıkılınca da gece yatmadan bi bardak daha içeyim diyordum..Hamurişini kesmemiştim, çok dikkatsiz davrandım :)

Tamam ben değişimleriyle birlikte yollarım sana.
Çok rahat bir liste aslında, o kadar çok değişim alternatifi var ki, sıkmıyor insanı.
Hotmailine atarım akşam :34:

Sağol canım ;) Ben o vitamini fazlaca almışım :D Aşırı yedim meyvayı:26:

:14:

Azelya ben artık markete gitmiyorum, eşimde listenin dışında bişey almıyor. Evde abur cubur yok artık.. Bakalım bu yöntem tutacakmı. Bide ben süt, peynir ve yoğurdu yarım yağlı yiyorum..

Selam kızlar, biz doktorumuza gittik geldik...Henüz geçmişe bakamadım..
Doktor amcamız "meyveyi de kes" dedi :5: Sıkı bir diyete gir dedi, üzerinize afiyet 63 kilo olmuşum, yani 1 ayda 4 kilo daha almışım...Çok utandım doktorda..
Dahası bebişim de tombikmiş..1kg 115gr.:nazar: 1 hafta önden gidiyormuş, kendim alırken onu da besilemişim..
Neyse ki 4kgnun altında doğar dedi de rahatladım.
Bu arada benim için en sevindirici haber bebeğimin dönmüş olması oldu :)) Çok şükür şimdilik normal doğum gibi gözüküyor.
Benden bugünlük bu kadar, şimdi bir yandan geçmişi okuyayım.

tatlım kendim mi yazdım bunu diye baktım :27: aynı beni anlatmışsın. 1 ayda 3 kilo almalar, toplamda 9 kiloya ulaşmalar, üstelik bebeğin de 1035 gr çıkması 24+6'da iken... daha ne diyim ki :nazar: herkes de hiç kilo almadın maşallah falan diyor bana. benim kocaman bir karnım var başka da hiiiiiiç birşey yok. 34 beden hamile pantolonları giyiyorum, 36 beden kot resmen bol geldi-geçen hafta aldım... nedir bu iş anlamadım gerçekten :35: nereye gidiyor bu 9 kilo, manyak oldum cidden ya :37:

Sağol canım..Benimkisi ters duruyordu yani kafası yukardaydı, bu haftalarda dönmeye başlıyor ama doğuma kadar her an dönebilir..
Vallahi şu an iri dedi, sanırım bu dönem iri olan bebekler kgnun altında doğuyor yanlış olmasın da verdiğim bilgi..Neye dayanarak dedi onu hiç bilmiyorum, belki kilo alış durumuna göre demiştir.

Sağol canım aklımda bulunsun, gebelikte bir zararı yoktur değil mi?

Aman diyim dikkat et :D

gebelikte zararı yokm diye biliyorum. Gaz sorunumda azaldı..

Yani aslında ben de yerim itiraf etmek gerekirse :17::17::17:
Biz rahmetli babam da dahil çok boğazlı tiplerdik, annem, ben, kardeşim.
Öyle kilolu tipler de değiliz aslında.... Ben biraz evlenince aldım işte....
Annem bir yemek yapar ordu doyacak zannedersin :72::72:
Ben evlenince öğrendim az yemek olayını eşim biraz boğazsız olunca :)))))

tatlım kendim mi yazdım bunu diye baktım :27: aynı beni anlatmışsın. 1 ayda 3 kilo almalar, toplamda 9 kiloya ulaşmalar, üstelik bebeğin de 1035 gr çıkması 24+6'da iken... daha ne diyim ki :nazar: herkes de hiç kilo almadın maşallah falan diyor bana. benim kocaman bir karnım var başka da hiiiiiiç birşey yok. 34 beden hamile pantolonları giyiyorum, 36 beden kot resmen bol geldi-geçen hafta aldım... nedir bu iş anlamadım gerçekten :35: nereye gidiyor bu 9 kilo, manyak oldum cidden ya :37:

Bende 9 kilo aldım, herkes sadece karnın var hiç kilo almadı diyor, bende şaşırıyorum. Ama benim boy 1.75 olunca kilo dağıldı sanırsam:1:

Back
X