• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

Yahu bir tek bende var galiba bu özgüven patlaması.
Ben benim adamın tek kelime etmesine izin vermeden giyinip kuşanıp "Çok güzel oldum değil mi" "Ne güzel bir hamile oldum, değil mi aşkım" deyip zorla adama onaylatıyorum. Giyindikten sonra karnımı okşayaraktan aynanın karşısında kendimi beğenip duruyorum. Geçen gün hatta öyle bir abartmışım ki aynada banyodan sonra kendimi görünce Demi Moore'un hamileyken verdiği pozlar aklıma geldi. Çatlaklarım olmasa Demi Mooredan güzel bir hamile olduğumu iddia edecektim. Göbeğimdeki kedi tırmıkları beni kendime getirdi. Bir tek onları dert ediyorum onu da sağolsun kocam yetişip "hamilesin bunlar normal, ben seni herhalinle seviyorum daha anlamadın mı diye " teselli ediyor.
hormonlardandır hormonlardan değil mi.

Yok bende de var o özgüven patlaması. Bir ara kötü hissediyodum kendimi ama kaşları aldırınca gitti.
Çok kilo almadığımdan mıdır bilmiyorum da ben de çok iyi hissediyorum kendimi :)

Merhaba arkadaşlar, ben de 2012 Şubat annesiyim. Doğum 14 Şubat gözükor. Yavaş yavaş oğlum için birşeyler almaya başladım. Bebek arabası ile ilgili araştırma yapan var mı? Forum maşallah 3600 küsür sayfa olmuş, tek tek bakıp arabayla ilgili yazıları bulmak çok zor geldi de :)

Merhaba arkadaşlar, ben de 2012 Şubat annesiyim. Doğum 14 Şubat gözükor. Yavaş yavaş oğlum için birşeyler almaya başladım. Bebek arabası ile ilgili araştırma yapan var mı? Forum maşallah 3600 küsür sayfa olmuş, tek tek bakıp arabayla ilgili yazıları bulmak çok zor geldi de :)

Hoş geldin canım. Allah tamamına erdirsin :nazar:
Bir kısmımız bebek arabasını aldık…Ben Jane (concord) marka bebek arabası ve puset aldım…
Travel sistem olanlardan…
Birkaç sayfa geride bir bebek arabası kampanyasının linkini vermiştim. E-bebek sitesine de girersen görebilirsin.
Maxi-cosinin bir ürünü %40tan fazla indirimdeydi.

ben de 3 gündür raporluyum evde yatıyorum ve çok sıkıldım.öğlen olsun da kızlarım gelsin diye saatleri sayıyorum.doğum öncesi izinde evde çok sıkılacağım galiba.....

Hoş geldin canım. Allah tamamına erdirsin :nazar:
Bir kısmımız bebek arabasını aldık…Ben Jane (concord) marka bebek arabası ve puset aldım…
Travel sistem olanlardan…
Birkaç sayfa geride bir bebek arabası kampanyasının linkini vermiştim. E-bebek sitesine de girersen görebilirsin.
Maxi-cosinin bir ürünü %40tan fazla indirimdeydi.

Teşekkürler, evet linki gördüm de maalesef tükenmiş :( ben de yavaş yavaş araştırma yapmaya başladım. Sanırım 3 tekerlekli olanlar kullanışlı...

Benim bir de yatak sorunum var, evde 2 tane köpeğim olduğu için bebeği evde sürekli gözetim altında tutmamız gerekiyor. O yüzden tekerlekli beşiklerden almayı düşünüyorum. Park yataklar plastik olduğu için ve kapılardan geçmesi zor olduğu için tercih etmedim. H.sonu beşik olayını halledicez büyük olasılıkla...

Bende ısteyım canım.
Lafa gelınce kurumsal olan bır sırketız bız :36:

evet biz erken döndük evimize. yarın resmi törenini dahi yapamayacağımız Cumhuriyetimizin 88.kuruluş yılı vesilesiyle...

Ben çalışıyorum ama telefonlar bile tek tük çalıyor.
Ama İtalyanlar çalıştığı için biz de çalışıyoruz mecburen.

Bizde tr'den cok daha az tatil yapiyoruz aslinda... Aksam olsada eve gitsemmm biran once... Haftaya 2 gun izin aldim... Bebek odasini boyicammm.. :21::21:

ben de 3 gündür raporluyum evde yatıyorum ve çok sıkıldım.öğlen olsun da kızlarım gelsin diye saatleri sayıyorum.doğum öncesi izinde evde çok sıkılacağım galiba.....

geçmiş olsun niye raporlusun adese?

Teşekkürler, evet linki gördüm de maalesef tükenmiş :( ben de yavaş yavaş araştırma yapmaya başladım. Sanırım 3 tekerlekli olanlar kullanışlı...

Benim bir de yatak sorunum var, evde 2 tane köpeğim olduğu için bebeği evde sürekli gözetim altında tutmamız gerekiyor. O yüzden tekerlekli beşiklerden almayı düşünüyorum. Park yataklar plastik olduğu için ve kapılardan geçmesi zor olduğu için tercih etmedim. H.sonu beşik olayını halledicez büyük olasılıkla...

Benimki 4 tekerli ama 360 Derece dönenlerden. Sanırım onlar kullanışlı oluyormuş. Bir de bebeconfort marka var, onu da ben çok beğendim araştırırken, önerebilirim.
Travel sistemlerini.
Ben bir park yatak aldım, ama normallerinden daha ufak ebatta, yatak odamda kullanmak için.
Bir de mobilya beşik alacağım Allah nasip ederse.Onu da ayrı odada kullanmak için, yanımdan ayırdığımda.

Canim ben de tam tersi 3 tekerlikli olanlar cok iyi degil diye duymustum... 4 tekerlikli olanlardan bakmayi dusunuyordum... :26:

geçmiş olsun niye raporlusun adese?

Benimki 4 tekerli ama 360 derece dönenlerden. Sanırım onlar kullanışlı oluyormuş. Bir de bebeconfort marka var, onu da ben çok beğendim araştırırken, önerebilirim.
Travel sistemlerini.
Ben bir park yatak aldım, ama normallerinden daha ufak ebatta, yatak odamda kullanmak için.
Bir de mobilya beşik alacağım allah nasip ederse.onu da ayrı odada kullanmak için, yanımdan ayırdığımda.

canım ya daha öncede sordum ama bakım ürünlerini ve biberonları nerden aldınız yada alıcaksınız

hayırdır, geçmiş olsun...

Bizde tr'den cok daha az tatil yapiyoruz aslinda... Aksam olsada eve gitsemmm biran once... Haftaya 2 gun izin aldim... Bebek odasini boyicammm.. :21::21:
biz de yarın büyük eşyaları alıcaz. ben sanırım ağırlaşıyorum artık:( top gibi yuvarlanıyorum. çocuklar yanaklarımı sıkıyor, çok şeker oldunuz, bal oldunuz diyorlar. maskara olduk bu yaşta :27: bayramdan sonraya bırakmasam iyi olacak...

Bir yandan da tcdd'nin sitesinden kardeşime bayramda eskişehire gitmesi için bilet bakıyorum.
Allahım millet yine doldurmuş rezervasyonları :26:
Her bayramda aynı çile bizde de senelerdir :26:

Back
X