• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

Burada dogum ucretı; 1000 TL (sgklı)
Kampanyalı fıyat :1:
Dedım, ee ben sımdı dogurmıycam kı (:
'Takıbınız sımdı baslıyor ama' dedıler.

Bu hastaneyı oneren arkadasım cok memnundu.
Hem her ıkı doktordan da guzel bahsettı.
Sen de Meltem Hn. deyınce, ona gıdeyım o zaman dıye dusundum.

Bende ılk doktorumdan vazgecmek ıstemedım.
Sırf alıstım dıye, esıme 'cok memnunum' deyıp durdum.
Ama sımdı ıyı kı esım benı ıkna etmıs, baska hastane ıcın dıyorum.

haliç hospitalı bende pek beğenmiyorum ama arada muayne 20 lira diye füzen hanıma gidiyorum
benim gittiğim hastane nin muaynesi 65 lira ama özel bir şey yok
meltem hanımda 37 ymiş galiba
ben geçen doğumda doktor sezeryan dedi tansiyonum yükseldi ya
sonra yok tansiyon zorunlu sezeryana girmiyormuş isteğe bağlı sezeryan oluyormuş
yok bilmem ne geçirdiler de geçirdiler
birde bebek kuvezo kondu 2 gün
hastaneden çıkamadık kaç saat fiyatta anlaşamadığımız için
bu sefer bunların hepsini baştan konuşacağım tecrübe oldu bana

oyelken, bir ara baya kapi sus arastirmistim, o sirada da bunu gormustum... hep boyle ay dedeli birsey olsun istedim ama bunun kesimi cok iyi degil bence... ay dede tam yuvarlak kesilmemis, ve ben boyle detaylara fena takarim.. :1::1: internete koyduklari boyleyse, bize gonderdiklerinde nasil problem olur diye dusunmustum..:1:
diger klasik tullu mullu kapi suslerini de sevmiyorum... biz sussuz kaldik yani...:1::1::1:

evet doğru söylüyorsun aslında ben birtane beğendim ama 150 yazıyor fiyat
dur sana göndereyim onu
melegineli, Bebek Kapı Süsleri, Tasarım Bebek Şekerleri

kızlar beni yakında döveceksiniz biliyorum ama :18:
bebeklerinize mevlüt elbisesi alcakmısınız :26:
benim görümcem şimdiden almış

benim de :))ben seni anlıyorum ve katılıyorum.Nolur sizde üstünüze alınmayın.leader ın söylemek istediği şey sadece pkk yandaslarıyla ilgili....biz kürdüyle,lazıyla,çerkeziyle kardeşiz.öylede yaşıyoruz zaten.buna çomak sokanlarla bizim derdimiz.Allah ın yaratmıs olduğu hiçbir canlıya siyah-beyaz,müslüman-hristyan, laz-çerkez diye bir ayrımcılık yapmak müslümanlığa zaten yakışmaz.Biz oradaki kardeşlerimiz için çok çok üzülüyoruz ve Rabbim'den yardım etmesi için dua ediyoruz.Tabi PKK YANDAŞLARI HARİÇ.Onlar benim gözümde Pkk adilerinden farklı değil....eminim sizde bize hak vereceksiniz

sağol cnm beni anladığın için tamda bunu demek istedim masum insanlarla uğraşanların rabbim ıslah etsin
depremzedeleri görünce aklıma tek gelen şey "sesimi duyan var mı??? " ve bu beni ürküten tek cümle bazen rüyamda bile tekrar tekrar yaşıyorum o anı hiç kolay bişi değil rabbim kimseye yaşatmasın

daha benim bebeğim 12+3 ken cinsiyeti belli olduğunda görümcem oğluna sünnet hazırlığı yapıyodu o günü gitmiş almış mevlüt takımını

$Görüntü0508.webp

işte buyda oğlumun mevlüt takımı şekerleride görümcem alcak şanslıyım sanırsam yanlız özgem sanırım bunlar çok ufak detay benim gözümde bebeklerin o kadar eksikleri varki esas doğuma yetişmesi gereken biz yemeğin içindeki tuzla uğraşıyoruz sanırsam daha büyük işleri halletsek biran önce daha ii olcak galiba bunlar çok zamanımızı almaz die düşünüyorum en fazla max 2 gün

haliç hospitalı bende pek beğenmiyorum ama arada muayne 20 lira diye füzen hanıma gidiyorum
benim gittiğim hastane nin muaynesi 65 lira ama özel bir şey yok
meltem hanımda 37 ymiş galiba
ben geçen doğumda doktor sezeryan dedi tansiyonum yükseldi ya
sonra yok tansiyon zorunlu sezeryana girmiyormuş isteğe bağlı sezeryan oluyormuş
yok bilmem ne geçirdiler de geçirdiler
birde bebek kuvezo kondu 2 gün
hastaneden çıkamadık kaç saat fiyatta anlaşamadığımız için
bu sefer bunların hepsini baştan konuşacağım tecrübe oldu bana

Balat'ta 42 TL dedıler bana muayene ucretını.
Esımın Halıc ı ıstememesının en etkılı nedenı, dogum ucretıne 150 TL demelerı oldu.
'Test ucretı kadar, dogum ucretı mı olur' dedı, bır daha da oraya gıtmemı ıstemedı.

Sen hangı hastaneye gıttın daha once?
Yanı sonradan ekstra ucret cıkar mı dıyorsun?
O zaman bızde bır konusalım bakalım.

Ben mevlut okutmayacagım sanırım ):
Cagırabılecegım kımse yok.
Okutacak olsam, kesınlıkle alırdım.

evet doğru söylüyorsun aslında ben birtane beğendim ama 150 yazıyor fiyat
dur sana göndereyim onu
melegineli, Bebek Kapı Süsleri, Tasarım Bebek Şekerleri

ayyy canim bunlar superrr yaa... paylastigin icin tesekkur ederimmm, hemen linki bir yere kaydedimmm:1: ama biraz pahali... :26: acaba kendimiz ornek alarak yapabilirmiyizz... cok zor olmasa gerek... :44::44:

ben mevlut yapmicam oyelkencimm, zaten burda oyle seyler pek yaygin diil... bebegi gormeye gelenlere ikram ederim diye sekerlerden yaptirmak istiyorum...

daha benim bebeğim 12+3 ken cinsiyeti belli olduğunda görümcem oğluna sünnet hazırlığı yapıyodu o günü gitmiş almış mevlüt takımını

Eki Görüntüle 279899

işte buyda oğlumun mevlüt takımı şekerleride görümcem alcak şanslıyım sanırsam yanlız özgem sanırım bunlar çok ufak detay benim gözümde bebeklerin o kadar eksikleri varki esas doğuma yetişmesi gereken biz yemeğin içindeki tuzla uğraşıyoruz sanırsam daha büyük işleri halletsek biran önce daha ii olcak galiba bunlar çok zamanımızı almaz die düşünüyorum en fazla max 2 gün

evet doğru söylüyorsun da işte
vakit geçsin diye konu açıyorum bende
hem birbirimizden fikir alalım diye
sen şanslısın ne güzel alan olmuş

Balat'ta 42 TL dedıler bana muayene ucretını.
Esımın Halıc ı ıstememesının en etkılı nedenı, dogum ucretıne 150 TL demelerı oldu.
'Test ucretı kadar, dogum ucretı mı olur' dedı, bır daha da oraya gıtmemı ıstemedı.

Sen hangı hastaneye gıttın daha once?
Yanı sonradan ekstra ucret cıkar mı dıyorsun?
O zaman bızde bır konusalım bakalım.

arkadaşım 2 hafta önce haliç hospitalda doğum yaptı
hemide normal :)
çokta memnun ama bana çok sıcak gelmiyor nedense
ben gopta avrupa şafak hastanesine gidiyorum

ayyy canim bunlar superrr yaa... paylastigin icin tesekkur ederimmm, hemen linki bir yere kaydedimmm:1: ama biraz pahali... :26: acaba kendimiz ornek alarak yapabilirmiyizz... cok zor olmasa gerek... :44::44:

rica ederim ne demek bir arkadaş paylaşmıştı bunu
bende çok beğendim ama pahalı geldi bana da

Eki Görüntüle 279899

Cok guzeller.
ıyı gunlerde gıyınsın oglusun :16:

arkadaşım 2 hafta önce haliç hospitalda doğum yaptı
hemide normal :)
çokta memnun ama bana çok sıcak gelmiyor nedense
ben gopta avrupa şafak hastanesine gidiyorum

Benım de ust komsum, yaklasık 1,5 ay once Halıc Hospıtal da yaptı dogumunu.
Cok memnun olmamakla beraber, ıdare eder, ama temız bır hastane degıl bence dedı.
Dıger arkadasımın ıse bır yakını orada calıyormus daha once.
Kız kendı demıs, 'burada dogum yapmam, temız bır yer degıl' dıye.

zaten doğumdan önce almamız gerekmiyor mu?

ben mevlut yapmicam oyelkencimm, zaten burda oyle seyler pek yaygin diil... bebegi gormeye gelenlere ikram ederim diye sekerlerden yaptirmak istiyorum...

orası neresi canım

bugün üzücü bir gün ama hayat devam ediyor bir şekilde. hoşçakalın. Allah'a emanet olun ve kendinize miniklerinize çooookk iyi bakın arkadaşlarım

aslında çoğu yerde mevlüt yapmıyolar ama ben gelen geçeni süsünü püsünü hediyesini şekerini geçtimde inanın bebeğinize evde kuran okutmak kadar güzel bişey yok bende sırf bu yüzden okutacağım ama akrabalarımız çok gelen olur sanırsam ben 50 kişi bekliyorum
evet doğru söylüyorsun da işte
vakit geçsin diye konu açıyorum bende
hem birbirimizden fikir alalım diye
sen şanslısın ne güzel alan olmuş

haklısın sende aman günler geçsinde nasıl geçiyosa biran önce bebeklerimizi elimize alalım

oyelkencimmm, az once gonderdigin linkte, aydedeli ikiz bebek var... cok guzell.. ve sana da harika olur... yapabilirsen yap onu...

evet ama ben yapamam ki

Benım de ust komsum, yaklasık 1,5 ay once Halıc Hospıtal da yaptı dogumunu.
Cok memnun olmamakla beraber, ıdare eder, ama temız bır hastane degıl bence dedı.
Dıger arkadasımın ıse bır yakını orada calıyormus daha once.
Kız kendı demıs, 'burada dogum yapmam, temız bır yer degıl' dıye.

doğrudur canım ne diyim valla
ama balat acayip temizmiş 5 yıldızlı otel gibi dediler

zaten doğumdan önce almamız gerekmiyor mu?

bilmem ki herhalde

bugün üzücü bir gün ama hayat devam ediyor bir şekilde. hoşçakalın. Allah'a emanet olun ve kendinize miniklerinize çooookk iyi bakın arkadaşlarım

görüşürüz canım kendine iyi bak

aslında çoğu yerde mevlüt yapmıyolar ama ben gelen geçeni süsünü püsünü hediyesini şekerini geçtimde inanın bebeğinize evde kuran okutmak kadar güzel bişey yok bende sırf bu yüzden okutacağım ama akrabalarımız çok gelen olur sanırsam ben 50 kişi bekliyorum

haklısın sende aman günler geçsinde nasıl geçiyosa biran önce bebeklerimizi elimize alalım

evet inşallah

Back
X