2012 Şubat Anneleri

teşekkür ederim cevapladığın için bende yürüteç almayı düşünüyorum ben demir vitamin eksikliği olduğunu düşünmüyorum eşimde bebekken çok tembelmiş saatlerce oturduğu yerden kalkmazmış benim oğlum aslında çok hareketli bir bebek ama sanırım korkuyor ayakta durmaya çalışırken sürekli tedirgin ve bir eli hep yakamda birde yürüteci deneyceğim olmazsa zamana bırakacağım elbet yürüyecek bu çocuk

bi gün bi bakmışın arkanda ayağa kalkmış cnm babaya çekmiştir o zaman diğer hareketleri normalse yürümüyor emeklemiyor diye endişe etme...

pukicim ikinci bebişe biz kesin gözüyle bakıyoruz
Allah izin verirse çalışmaları Asya'nın yaş günü itibari ile başlatıcaz :)
İznimin arkasına bir izin daha eklerim inşallah ikisi birden büyr

Ben de senin giibi dusunuyorum zaten 2 cocuk istiyoruz allah kismet ederse boylece ard arda bu sayfayi kapatirim yaslari yakin olursa kiskanma sorunu da olmaz hem de cocuklarima kendim bakmis oluruum

2013 annelerine baktımda geçen sene bu aylarda yaşadıklarımızı yaşıyorlar nerrdennn nereye geldik rüya gibi geçti sanki oysa neler ne zorluklar yaşadım şimdi kocaman oldu onlarda seneye belki 2014 annelerine bakcaklar..

Kızlar çevremde yemin ederim 2 tane tanıdığımız var 2 side hamile 2 side erkek bekliyo 2 sininde doğumu şubat bu kadar olur ve 2 side eşimin tarafındanlar şaka gibi ama valla öyle...onlarda 2013 şubatta anne olcaklar benim gibi oğulları olck ne büyük bi rastlantı yaa hatta biriyle son adet tarihimiz bile aynıymış :52:

Ben de senin giibi dusunuyorum zaten 2 cocuk istiyoruz allah kismet ederse boylece ard arda bu sayfayi kapatirim yaslari yakin olursa kiskanma sorunu da olmaz hem de cocuklarima kendim bakmis oluruum

hayırlısı olsun kızlar ben hemen hamile kalmıştım sizde onu göz önünde bulundurun ona göre ayarlayın madem..iyi kocalarınızda istiyoo benimki şuan istemez zaten ama seneye istermi bilmem...rüyasında görür bi daha hamile beni gerçi o ayrı :52:

cam bardakla su verirsen o yer çıt çıt ses çıkarıyor,
Allah'ım ne güzel bir müzik tınısı gibi.
2 gun sonra bardakla deneme yaptıgında ses net gelir.
bizde 2 aydır yeni diş çıkmadı. 8 dişte kaldı

Maşallah kuzuya sekiz dişten sonra azcık dinlenmeyi haketmiş
Malum biz daha ilk dişi görücez heyecan dorukta yani :)
doğan da ben de duygulandık ebe gümeçimiz büyüyor dişi çıkacak diye
Ben hemen foto çekmeye başladım son dişsiz halleri bunlar diye :)

hadi gözünüz aydın
inş sorunsuz çıkar asya hanımın dişleri
Amin canım inşallah

eevet sanırım öyle ama böyle giderse eline vermeye bişey bulamayacağım oyuncakların zaten yüzüne bakmıyor mutfak kaplarını desen ezberledi bile :)

8 dişmi maşallah bayağı çıkarmış
ben bayramda samsundaydım oğlumdan 20 gün büyük bebek vardı bütün dişleri tamamdı ama babası iyi değl aslında erkenden çürüyecek dedi bilmiyorum doğrumu

kız ne bu aceleniz bir doğumun üstünden en az 2 yıl geçmeliymiş drlar öyle diyor sen o zaman 2 yaşına gelmeden asya doğum yaparsın ne bu aceleniz iyi cesaret valla

hayırlısı olsun kızlar ben hemen hamile kalmıştım sizde onu göz önünde bulundurun ona göre ayarlayın madem..iyi kocalarınızda istiyoo benimki şuan istemez zaten ama seneye istermi bilmem...rüyasında görür bi daha hamile beni gerçi o ayrı :52:

Canım ben normal doğum yaptım
Ertesi gün hastaneden çıkarken doktoruma ikinciyi ne zaman yapayım diye sormuştum :)
Bir sene sonra gel dedi :))
Bir sene içinde vucut kendini toparlar demişti
Gerçi kişiden kişiye değişir bu durum ama neyse şimdiik fikrim bu
Ben de hemen hamile kaldım o nedenle zamanlamayı iyi yapmak lazım
Ama söyliyim sana şaşıyorum annenle aynı apartmandasın buna rağmen dertleniyorsun
annem yanımda olacak bi dakka beklemem
Ben tek başıma bakıyorum minnoşa
Onların yanına gittiğim günler baktım diye saymıyorum bile
Sen bunalınca evden çıkıp annene girebiliyorsun ya da oğlunu bırakabiliyorsun
bunlar büyük nimet şükret valla :))

baktımda 100 tl üzerinde kapıda ödeme yapıyo alacagımda 100 tlyi bulmuyo ama ...bakıyım buldurmaya calısıyım

eminmisin kapıda ödeme yazıyo ama alışveriş yapıp ödeme şekli dediğinde kapıda ödeme seçeneğini tıklayamıyosun :44:
alışverişi yap tıkla bakalım olcekmi çok merak ettim şimcik :44:

eminmisin kapıda ödeme yazıyo ama alışveriş yapıp ödeme şekli dediğinde kapıda ödeme seçeneğini tıklayamıyosun :44:
alışverişi yap tıkla bakalım olcekmi çok merak ettim şimcik :44:

olmuyo kız hepsini denedim...süs diye koymuşlar heralde..hemen mesajı caktım bende...madem kapıda ödeme yapılmasını istemiyosunuz niye öyle bi şık koydunuz...süs diye mi duruyo dedim....bakalım cvp verecekler mi

kızlar bir sorum olacak oğlum nerdeyse 9 aylık olacak ama ne emekliyor nede ayağa kalktı ben desteklersem ya da koltuktan masadan destek alırsa ayakta duruyor. doktorumuz bu aylarda emeklemesi ayağa kalkması gerekiyordu dedi ama sanırım biraz tembel dedi. 1 ay daha ayağa kalkmzsa çinko demir eksikliği testi yapacağız dedi benimde moralim bozuldu. gerçi oğlum gerçekten tembel pek ayağa kalkmak istemiyor. sürekli oturmak istiyor kafama takıldı sizde durumlar nasıl

Benim oğlum 8 ay 16 günlükken emekledi. Park yatağın kenarına tutunup vs ayağa kalkmaya çalışıyordu pek beceremiyordu. Emekledikten sonra her yere tutunup kaklmaya başladı şimdi de iki elini bırakıp durma çalışmaları yapıyor ama kıç üstü yapışıyor genelde. 1 şubat doğumlu bizimki bence çok endişelenecek bir durum yoktur sizde de. Bazı çocuklar hiç emeklemiyor diye biliyorum yrıca 10. Aya kadar zaman var benim bildiğim.

teşekkür ederim cevapladığın için bende yürüteç almayı düşünüyorum ben demir vitamin eksikliği olduğunu düşünmüyorum eşimde bebekken çok tembelmiş saatlerce oturduğu yerden kalkmazmış benim oğlum aslında çok hareketli bir bebek ama sanırım korkuyor ayakta durmaya çalışırken sürekli tedirgin ve bir eli hep yakamda birde yürüteci deneyceğim olmazsa zamana bırakacağım elbet yürüyecek bu çocuk

Yürüteci doktorumuz kesinlikle tavsiye etmedi. Bacak kaslarının kuvvetlenmesini engeller demişti. Ayrıca yürüteç kazalara yol açtığı için de pek tavsiye edilmiyor.
Bebek için gerekli OLMAYANLAR listesi | Blogcu Anne

Yrteler tehlike sayor - Hrriyet Salk

Back
X