- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #57.941
bu topikte kaç kişiyiz bilmiyorum amaaa
şubat olmadan epey bi doğuran olduu
ya ortalıkta kimse yok herkes doğuruyomu yoksa kızlarrrr
hoşgeldiin canııım..
ohh ne güzel iyi etmişsin valla bende soğuktan balkona bile çıkasım gelmiyo
yarın eşimin nöbeti bitiyo yarında ben bi turlar gelirim inşallah...
nıhlee yi bende bekliyorum gelmesede dualarımızın ve aklımızın onda
olduğunu biliyordur...!!!
ayy çook sevinirim canım yaa eğer faydası olduğsaa şifa olsun
ben hemen hemen her akşam içerim...
çok doğuran var ama doğurmayanda çok canım merak etme
ben hala dogurmak ıstemıyorum 38 olmak ıstıyorum en azından hala bu hafta calısıyorum en azından 1" hafta evde gecırırımm ınsalahh
gezdim ama çok pişmanım ayaklarım acaip şişti
nihlee gelsede heyecanını yatışştırsak biraz
o heyecanı dusunemıyorum karnındakını yarın gorceksın deseler dusup bayılırım belkıde
bundan sonra bende ıcıyorum yalnız maden suyu olmasına dıkkat etmek gerekıyormus soda ( dogal mınerallı su ) ile maden suyu farklıymıs aklınızda olsun
ben hala dogurmak ıstemıyorum 38 olmak ıstıyorum en azından hala bu hafta calısıyorum en azından 1" hafta evde gecırırımm ınsalahh
o heyecanı dusunemıyorum karnındakını yarın gorceksın deseler dusup bayılırım belkıde
dur benide heycanlandırdın şimdi.. bende hiç hazır değilim karnımda usg fotosu için heyecanlanan ben yanımda olmasını hayal edemiyorum.. kaşları çok çatıktı son resminde zaten
bundan sonra bende ıcıyorum yalnız maden suyu olmasına dıkkat etmek gerekıyormus soda ( dogal mınerallı su ) ile maden suyu farklıymıs aklınızda olsun
dur benide heycanlandırdın şimdi.. bende hiç hazır değilim karnımda usg fotosu için heyecanlanan ben yanımda olmasını hayal edemiyorum.. kaşları çok çatıktı son resminde zaten
ay ben o resımlerden hıcbısı anlamıyorum artık oysa ne özenırdım 3 boyutlu resmını gorcem dıye ablamın hamılelıgınde her defasından 3 boyutlu bakardık bense sadece detaylı ultrasonda gordum 20. haftaydı sanırım canlısını gorcez dıye avutuyoruz kendımızı... okadarda özele para verıyorum bosuna yanı ınsallah dogumda faydası olur dr.umnun
nıhle belkide uyudu yada heycandan uyuyamışıtır kim bilir allahım yardımcısı olsun
nıhle belkide uyudu yada heycandan uyuyamışıtır kim bilir allahım yardımcısı olsun
salı günü doktora gitçem çok heycanlıyım doğum şekli belli olcak öle merak ediyorumki nasıl olcak bakalım kaç kilo oldu acaba boyu nasıl?üfff hep heycan dorukta artık yaaaaa((
kaçıncı haftandaydın canım sen en son ne zaman gitmiştin dra? o zaman nasıldı? çok mu soru sordum ne?
36 içindeyiz canım iki hafta önce gitmiştim ozaman 2,5 kiloydu bakalım şimdi ne oldu ne kadar oldu annelik nasıl bişeymiş ya annemi şimdi çok iyi anlıyorum ve onu üzdüğüm zamanlar için çok üzgünüm.
36 içindeyiz canım iki hafta önce gitmiştim ozaman 2,5 kiloydu bakalım şimdi ne oldu ne kadar oldu annelik nasıl bişeymiş ya annemi şimdi çok iyi anlıyorum ve onu üzdüğüm zamanlar için çok üzgünüm.
hayat daha neler göstercek bize canım ya herşeyi yaşayarak öğreniyoruz .. inş annelerimiz kadar başarılı oluruz aannelik konusunda..
yaa sımdıden bellı olacakmı acaba bende 2 gun once gıttım normak ıstedıgımı soyledım ama dr kesın konusamazkı bı aksılık olmazsa olur tabıkı dedı sadece bu arada 2 gun once 2600du ıyı dedı dr iri bebek olmaz rahat dogurursun dedı:)
doğurursun canım bencede iri değil doğurursun diyince nasıl sevindin demi? bana da iri ama sen bilirsin dedi dün
ya evet kadın normal dogumla meshur zaten o yuzden onu tercıh ettım bebegın ıcerde kılo alması ıı degılkı dısarda alsın daha ıyı sende rahat dogur dedı:)
nerde canım senin drun bende hemen ona gideyim.. istanbulda mıydın tatlım? hastanen nerde?
evet yenıbosnada nısa hastanesı cok yogun bı kadın yalnız sen ne taraftasın__
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?