• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

çoook güzel..mutlu huzurlu sağlıkla kulamak nasip olsun inşallah...

32 haftalıkken 2 kiloydu

:nazar::nazar: maşallah canım :nazar::nazar:

selam kızlar ben geldimm iyiakşamlar nasılsınız kismeee yokmuuu

hoşgeldiin canım sanada iyi akşamlar :3::3:

:16::16:sağol canım....
benim kendim mayalama şansım yok ama
en azından hazır alıyım hiç yoktan iyidir...
emzirme döneminde de mutlaka içeceğim...:29::29:
bende de sindirim sorun var malesf bu aralar habire incir ve kurukayısı yiyip üstüne ılık su iç dediler onu yapıyorum
doktr da şurup verdi dünde ona başladım :50:

kefir sindirim sorununu giderecektirr canımm

selam kızlar nasılsınız gecmısı okudum
nihlecim yarrim sagsaglım kurtulmak nasip etsin
tüm hamişlere bol selamlar
midesi yanan varmı kızlar resmen acımsı sular gelıyor agzıma çok kotu:(
ne yesem durum bu bısey yemekde ıstemıyorum amam oglusum acıktı bılıyorum rennıe dısında bı cozum varmı bıldıgınız sıpa hala yukarda o yuzden cogaldı sanırım..

ne yesem durum bu bısey yemekde ıstemıyorum amam oglusum acıktı bılıyorum rennıe dısında bı cozum varmı bıldıgınız sıpa hala yukarda o yuzden cogaldı sanırım..

selam canım bilmiyorumki canım mide yanması şikayeti benim hiç olmadı hiç yaşamadım yani ama zor bi durumdur herhalde netten okuduğum yemekten hemen sonra uzanmamak gerekiyomuş asitli yiyeceklerden uzak durun diyo bunları sende biliyosundur zaten canım

canım hiç bu kadar olmadığı için..
arada oluyo oda okadar ağır olmuyo
sürekli soda içtiğimden miki acaba:44::44:

selam canım bilmiyorumki canım mide yanması şikayeti benim hiç olmadı hiç yaşamadım yani ama zor bi durumdur herhalde netten okuduğum yemekten hemen sonra uzanmamak gerekiyomuş asitli yiyeceklerden uzak durun diyo bunları sende biliyosundur zaten canım

canım hiç bu kadar olmadığı için..
arada oluyo oda okadar ağır olmuyo
sürekli soda içtiğimden miki acaba:44::44:

sağolun kızlar benımde yenı basladı bu derecede ınsallah sızde olmaz avazım yıktıgı kadar bagırmak ıstıyorumm yanıyorum dıye okadar yanı
ama maden suyu ıı dıye duymustum zorla yemek yıyorum su an ustune bıtane ıceyım ıı oldu hatırlattıgın allahım annelık ne zormus degılmı sımdı anlıyoruzz

allah yarabbim adam olmuşta birde odası varmışş
yerler onu yawww
kıyafetlere bakk
canımm allah huzurla sağlıkla kullanmayı nasip etsinn

çok güzeller maşallah allahım güzel günlerde iyi günlerde kullanmak nasip etsin inş.
çoook güzel..mutlu huzurlu sağlıkla kulamak nasip olsun inşallah...

:nazar::nazar: maşallah canım :nazar::nazar:

hoşgeldiin canım sanada iyi akşamlar :3::3:

Teşekkürler kızlar sağolun..Hugocuk keske daha erken söyleseydın de ben de bunları yeseydım yaw..Geçen hafta benım bebegım 2700gramdı,boyu da 46cm hala ..Gerçi normal ama olsun en azından az daha şişko olsa erkenden katılırdı aramıza..

selam kızlar geçmişe bi bakim dedimde epey konuşmuşsunuz bakıyorumda.. nihlee uğrarmı bu akşam acep? sizler nasılsınız bakalım? ben çok gezdim çok yoruldum ayaklarımı diktim size geldim..

selam kızlar geçmişe bi bakim dedimde epey konuşmuşsunuz bakıyorumda.. nihlee uğrarmı bu akşam acep? sizler nasılsınız bakalım? ben çok gezdim çok yoruldum ayaklarımı diktim size geldim..

hoşgeldiin canııım..
ohh ne güzel iyi etmişsin valla bende soğuktan balkona bile çıkasım gelmiyo
yarın eşimin nöbeti bitiyo yarında ben bi turlar gelirim inşallah...

nıhlee yi bende bekliyorum gelmesede dualarımızın ve aklımızın onda
olduğunu biliyordur...!!!

oooo maşallah nerelere gittin bakalım iyi gezdin şifayı kapmada bu soğukta

Back
X