• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

pazarda ne sebze bulursam az az alırım
yerelması kereviz ıspanak karnıbahar brokoli pancar havuç
bunlardan az az atarım tencereye kaynatırım pişince blendrdan geçirip içerim çorbasını veya etsuyunu yumurta yoğurt unla terbiyelerim sarımsakta döverim pişince içerimm
bebecik kıpır kıpır olurr

ben bunların çok faydasını gördümm hiç ilaç kullanmadım çok şükür vitaminde dahill
doktor vitamine gerek yok dedii
sizde uygularsanız çok faydası olduğunu kendinizde farkedersiniz kıslarr
yarasın minik kurabiyelerinizeee

vitamin kullanmaktan korkuyorum gebelikte
şöylekii bu vitaminleri anneye destek veriyorlarr faydalı ancakk birinden duymuştum hepatit b varmış ancak ortaya çıkmamış gebelikte bu vitaminler karaciğeri yormuş ve hastalık nüksetmiş onu duyunca sıcak bakmıyorum vitamin kullanımına
zatende bunları yedinmi gerek kalmaz bişeye

Napıyonuz kızlar herkes dökülüyor ..Gripler,parmak uyusmaları felan ..Geçmiş olsun walla dikkat edelım kendımızı korumamız lazım ,hatta grıplerden de uzak duralım..Biz de eşimle perdelerı makıneye attık maaşallah 3 saattır yıkadı makıne..Şimdi de ütülüyor canım kocam ..Sonra da asıp yukarı anama cıkacagız..:nazar::nazar:Annecıgımın yanımda olması süper yaw..

Napıyonuz kızlar herkes dökülüyor ..Gripler,parmak uyusmaları felan ..Geçmiş olsun walla dikkat edelım kendımızı korumamız lazım ,hatta grıplerden de uzak duralım..Biz de eşimle perdelerı makıneye attık maaşallah 3 saattır yıkadı makıne..Şimdi de ütülüyor canım kocam ..Sonra da asıp yukarı anama cıkacagız..:nazar::nazar:Annecıgımın yanımda olması süper yaw..

OOOhhhh temizliğide yaptınız ne güzel iyi günlerde kirlensin canım bizde ufaktan bişeyler yaptık eşimle şimdi ayrı kulvarlarda takılıyoruz

ay sunnetı sız dusunun :1:

bende cıkıyorum cnm hem acıktım hem yıne kalcam tuttu.. :50:
ıyı dıleklerın ıcın tsk ederım cnm benım
grsz aksam gırerım ınsallah
allah'a emanet

opuyorum hepınızıı :54:

SANA YARIN İÇİN BOL ŞANS VE HIZLA BİTSİN DOGUMUN INSALLAH KIZINI ERKENDEN KUCAGINA AL,SÜTÜN DE HEMN GELSIN INSALLAH..AGRIN DA OLMASIN ..AMİN..:nazar:GÜLEREK GİT,GÜLEREK GEL..

OOOhhhh temizliğide yaptınız ne güzel iyi günlerde kirlensin canım bizde ufaktan bişeyler yaptık eşimle şimdi ayrı kulvarlarda takılıyoruz

bennebileyim bebişin odasının resimlerini koymuşsun canım ama açılmıyor nasıl görebilirim

Yok canım temizliği şubat başında annemlere yaptıracagım inşallah..Halıları da yıkamaya haftaya werecegım..Şimdilik perdeyı aradan cıkarttık,geçen hafta da kızımın odasının çoğu işini yapmaya çalıştık..:nazar:Resimleri kopyalayıp oraya koydum olmamıs sanırım..bulursam burdan koyarım tekrar zaten mınıcık odası war cok da foto cekemedım canım..

Yok canım temizliği şubat başında annemlere yaptıracagım inşallah..Halıları da yıkamaya haftaya werecegım..Şimdilik perdeyı aradan cıkarttık,geçen hafta da kızımın odasının çoğu işini yapmaya çalıştık..:nazar:Resimleri kopyalayıp oraya koydum olmamıs sanırım..bulursam burdan koyarım tekrar zaten mınıcık odası war cok da foto cekemedım canım..

sağlıcakla kullansın odasını bitanem bende çektim ama koyamadım bi türlü fotoları

Bakalım olacak mı canım sımdılık burdakını buldum ..O fotoları tek tek küçülttüm boyutlarını tekrar ugrasıp atamam kı napcam bılmıyorum öbur topıge nasıl koyulur bılen war mı ki??

Herkes nasıl bu arada kızlar..
Son sayfaları atlayarak geçtim..
Bukleemin yavrusu 2 haftada 1 kg almış galiba...:52:
Neyle beslemiş lütfen söyleyin de bbenim sıpa da faydalansın azcık..
Sinemden haber var mı? Bugün doğum vardı?
Nihlemm sen yarın doğuracaksın bişeyin yok inşallah..
Viva nasıl gripmiş galiba ben gibi..
bbyee ne yaptı?
Oyelken doğurmamış...
Mycupcake sadece okuma sende yaz.. Oğlunun kilosu nasıl en son durumu ne?
Karats izmitlimisin sen canım?
Karmax den hala haber yok mu?
enice sen nasılsın? papağanı olan sen miydin?

slm ayşeciiim....
izmitte oturuyom
ama ankaralıyım :32::32::32:

canım mrb ..o kadar güzdl anlatmışsınki yediklerini içtiklerini maşallah...
bebeişin kaç kilo şuan...
bende gebeliğin başlarında doktra,kefir ve arsütü bal poleni sormuştum biraz kararsız kalmıştı
bende tıstığımdan yemedim içmedi geçen haftalarad
çok az kefir içtim oda korkarak...
evde de bal polen aarı sütü duruyo yesemmikii:18::18::18:

$zıbını 1.webp$zbn.webp$yatağı.webp$şeker.webp$şifonyeri.webp$oda.webp$ışığı.webp$fb.webp$dolap.webp$çorap.webp$arabası.webp

Oldu mu bilmiyorum buyrun..:41:

canım mrb ..o kadar güzdl anlatmışsınki yediklerini içtiklerini maşallah...
bebeişin kaç kilo şuan...
bende gebeliğin başlarında doktra,kefir ve arsütü bal poleni sormuştum biraz kararsız kalmıştı
bende tıstığımdan yemedim içmedi geçen haftalarad
çok az kefir içtim oda korkarak...
evde de bal polen aarı sütü duruyo yesemmikii:18::18::18:

canım en son 32 haftalıkken gittim doktor iyi bebeğin 35. haftada gel dedii
benim doktorum kefir konusunda iç dedi ancak gün aşırı filan iç dedi bende haftada 3 kez filan içiyorum
arı poleni konusunda bende kararsızdım netten filan araştırdım ancak kesin bişey bulamadım ancak arkadaşım hamileyken kullanmış çok memnun kalmış
ondan cesaretlendimö
kefir için doktorum probiyotik dedi sindirim sistemi bağırsak sistemi için çok iyi dedi
zaten ben içiyorum bebeğim rahatlıyo hissediyorum daha hareketli oluyo ertesi günü
biz ailecek içiyoruz eşim inat edip içmiyodu şimdi o da başladı faydasını görüncee
bi arkadaşta emziriyodu süt sorunu yaşıyodu kefir içti sütüm fışkırıyo dedi
şimdi üst katımdaki arkadaşım emziriyo 2 aylık bebişi var onada yapıp götürüyorum o da memnun rahatlatıyo diyo
bebeğede faydası varr
ben hamilelik boyunca hep içtim hiçbir zararı olmadı faydası oldu
doktorum kefire bağlıyo gelişimini
korkmadan endişe etmeden içiyorum
poelni iyice araştırcam belki başka kullanan hamileler varsa fikir alırım diye

canım en son 32 haftalıkken gittim doktor iyi bebeğin 35. haftada gel dedii
benim doktorum kefir konusunda iç dedi ancak gün aşırı filan iç dedi bende haftada 3 kez filan içiyorum
arı poleni konusunda bende kararsızdım netten filan araştırdım ancak kesin bişey bulamadım ancak arkadaşım hamileyken kullanmış çok memnun kalmış
ondan cesaretlendimö
kefir için doktorum probiyotik dedi sindirim sistemi bağırsak sistemi için çok iyi dedi
zaten ben içiyorum bebeğim rahatlıyo hissediyorum daha hareketli oluyo ertesi günü
biz ailecek içiyoruz eşim inat edip içmiyodu şimdi o da başladı faydasını görüncee
bi arkadaşta emziriyodu süt sorunu yaşıyodu kefir içti sütüm fışkırıyo dedi
şimdi üst katımdaki arkadaşım emziriyo 2 aylık bebişi var onada yapıp götürüyorum o da memnun rahatlatıyo diyo
bebeğede faydası varr
ben hamilelik boyunca hep içtim hiçbir zararı olmadı faydası oldu
doktorum kefire bağlıyo gelişimini
korkmadan endişe etmeden içiyorum
poelni iyice araştırcam belki başka kullanan hamileler varsa fikir alırım diye

:16::16:sağol canım....
benim kendim mayalama şansım yok ama
en azından hazır alıyım hiç yoktan iyidir...
emzirme döneminde de mutlaka içeceğim...:29::29:
bende de sindirim sorun var malesf bu aralar habire incir ve kurukayısı yiyip üstüne ılık su iç dediler onu yapıyorum
doktr da şurup verdi dünde ona başladım :50:

Back
X