2012 Şubat Anneleri

merhaba kızlar nasılsınız ben hiç iyi sayılmam hiç geçmeyen bi sancım var çok garip belimden geliyo sanki. 3 saattir yatıyorum da yorgun da değilim ama korkmaya başladım,dünde aşı olmuştum keşke olmasaydım öle ağrıyoki kolum hareket ettiremiyorum.off kendimi hiç iyi hissetmiyorum

kız beni güldürdün allahta seni güldürsün, ama sabret azcık ya 2,2 degilde 12.02.12 olsun buda güzel

merhaba kızlar nasılsınız ben hiç iyi sayılmam hiç geçmeyen bi sancım var çok garip belimden geliyo sanki. 3 saattir yatıyorum da yorgun da değilim ama korkmaya başladım,dünde aşı olmuştum keşke olmasaydım öle ağrıyoki kolum hareket ettiremiyorum.off kendimi hiç iyi hissetmiyorum

benim b.sayarda kafayı yedi,durup durup aynı msjı gönderiyo

ben mesajını yeni görüyorum canım, geçmiş olsun aşıdan olabilir
ben aşı oldugumda heryerim dökülüyo gibiydi

elmacım öyle olsa suyun gelri yada nişanın cnm korkma endişe etme yorgunluktandır..dinlenmeyle geçmedi ise bide gezele bakalım oturma...belki geçer..bugün yormuşun sen kendini..biz anlamıyoruz ama yorulduğumuzu bünyemiz tepki veriyo hemen..pazara gidince falan bende çok kötü oluyorum o akşam eşim poşetleri taşıdığı halde..

bende çok istiyorum şubatta gelsinler..ocak ayı olmasın doğması gereken ayda gelsin..gerçi 37 den sonra doğmaları erken sayılmıyo normal ama şubatı beklesin sıpalarımız inş....bu sene erken doğuranda çok..bide ben kimle karşılaşsam aynı dönem hep erkek bebeleri..banamı öyle denk geliyo bilmem....

ay inşallah öyledir ya ne biliyim korktum ya yemek yaparken falan yoruldum herhalde ben anlamadım . bizim sıpalar nasıl isterseler öle yönlendiriyolar bizi yat kalk nasıl canları istiyosa haknur gelmiş ben göremedim tebrik edemedim nasıl iyiymiş

evet şubat ayı erkek bebek dönemi herhalde genelde erkek gibi geldi banada evet şubatta zamanında gelsinler inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…