• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

gittim ya ptesi, sancılar azalmış dinlenmeye devam et dedi,alttan muayne etti :)) korktugum gibi gecmedi 2cm acılma olmuş.. bazılarında 2 3 hafta önceden gelir dedi normal dedi..
ablamla da gorustum onunda ilk gebeliginde erken gelmiş, ben ona soylememiştim o şuanda hamile korkmasın,paniklemesin diye.. dr ilk gittigimiz gün şubatı bulmaz demişti ama şimdi bişey demedi salı yine gidicem,tekrar alttan bakarız dedi,açılma erken olmuş ya takip edelim dedi,ama ben o günden sonra temizlikte yapmıyorum,gezmiyorum da deli dana gibi,uslandım :)) tırstım .. 3 subattan sonra gelsinnn.. cok kücük benim kızımm :(büyüsün birazz

Hmm sakın gezme otur walla bak 7 kişi doğurdu bir anda..Aman diyim yanii...:9::9::9:En azından büyüsünler azıcık daha ,38e girince doğururuz inşallah ..:10:

merhaba kızlar nasılsınız ben hiç iyi sayılmam hiç geçmeyen bi sancım var çok garip belimden geliyo sanki. 3 saattir yatıyorum da yorgun da değilim ama korkmaya başladım,dünde aşı olmuştum keşke olmasaydım öle ağrıyoki kolum hareket ettiremiyorum.off kendimi hiç iyi hissetmiyorum

Geçmiş olsun uyusma normal bılıyorum da zonklamaya ınternetten bır bak canım neymıs dıye..Hamılelere sakıncalı yazıyorsa ılacını da cok kullanma ..allah korusun dıkkat et..

Kızz şaka değil walla beklemek cok sıktı benı,bir de doktor 2 hafta önce bu randewumda dogumu belırleyecektı hıc oralı olmadı ben de 02.02.2012 istiyordum olmaz cok erken dedi..dün kocama söyledım denesek mı topıcte böyle oldu dıye,o da dıyor ''yolu acarım ıstersen kızıma '' dıye dalga gectı ..:1::1::1:Ama rüyamda bıle yapıyordum o işi yanı takmısım sankı ..:1:

kız beni güldürdün allahta seni güldürsün, ama sabret azcık ya 2,2 degilde 12.02.12 olsun buda güzel

merhaba kızlar nasılsınız ben hiç iyi sayılmam hiç geçmeyen bi sancım var çok garip belimden geliyo sanki. 3 saattir yatıyorum da yorgun da değilim ama korkmaya başladım,dünde aşı olmuştum keşke olmasaydım öle ağrıyoki kolum hareket ettiremiyorum.off kendimi hiç iyi hissetmiyorum

benim b.sayarda kafayı yedi,durup durup aynı msjı gönderiyo

ben mesajını yeni görüyorum canım, geçmiş olsun aşıdan olabilir
ben aşı oldugumda heryerim dökülüyo gibiydi

Hmm sakın gezme otur walla bak 7 kişi doğurdu bir anda..Aman diyim yanii...:9::9::9:En azından büyüsünler azıcık daha ,38e girince doğururuz inşallah ..:10:
evett 3 subattan sonraaa 39 da gelsinler..
gezme dedin de aklıma geldi pazar günü CNR a bebek fuarına gideceğim , gidecek olan var mı bizim forumdann ???

kaç saniye sürüyor? gercek sancılar olmasın kızzz... aralıklara bir de sancı süresine bahk bakalımmm :53:

evett 3 subattan sonraaa 39 da gelsinler..
gezme dedin de aklıma geldi pazar günü CNR a bebek fuarına gideceğim , gidecek olan var mı bizim forumdann ???

kaç saniye sürüyor? gercek sancılar olmasın kızzz... aralıklara bir de sancı süresine bahk bakalımmm :53:

inanırmısın korkumdan saate bakmıyorum kaç dakkada olduğuna gerçek sancılar olmasın ne olurrr ay ateş bastı sanki

elmacım öyle olsa suyun gelri yada nişanın cnm korkma endişe etme yorgunluktandır..dinlenmeyle geçmedi ise bide gezele bakalım oturma...belki geçer..bugün yormuşun sen kendini..biz anlamıyoruz ama yorulduğumuzu bünyemiz tepki veriyo hemen..pazara gidince falan bende çok kötü oluyorum o akşam eşim poşetleri taşıdığı halde..:34:

bende çok istiyorum şubatta gelsinler..ocak ayı olmasın doğması gereken ayda gelsin..gerçi 37 den sonra doğmaları erken sayılmıyo normal ama şubatı beklesin sıpalarımız inş....bu sene erken doğuranda çok..bide ben kimle karşılaşsam aynı dönem hep erkek bebeleri..banamı öyle denk geliyo bilmem....

elmacım öyle olsa suyun gelri yada nişanın cnm korkma endişe etme yorgunluktandır..dinlenmeyle geçmedi ise bide gezele bakalım oturma...belki geçer..bugün yormuşun sen kendini..biz anlamıyoruz ama yorulduğumuzu bünyemiz tepki veriyo hemen..pazara gidince falan bende çok kötü oluyorum o akşam eşim poşetleri taşıdığı halde..:34:

ay inşallah öyledir ya ne biliyim korktum ya yemek yaparken falan yoruldum herhalde ben anlamadım . bizim sıpalar nasıl isterseler öle yönlendiriyolar bizi yat kalk nasıl canları istiyosa haknur gelmiş ben göremedim tebrik edemedim nasıl iyiymiş

bende çok istiyorum şubatta gelsinler..ocak ayı olmasın doğması gereken ayda gelsin..gerçi 37 den sonra doğmaları erken sayılmıyo normal ama şubatı beklesin sıpalarımız inş....bu sene erken doğuranda çok..bide ben kimle karşılaşsam aynı dönem hep erkek bebeleri..banamı öyle denk geliyo bilmem....

evet şubat ayı erkek bebek dönemi herhalde genelde erkek gibi geldi banada evet şubatta zamanında gelsinler inş.

Back
X