2012 Şubat Anneleri

Yaa tatlı demeyin..
Geçenlerde öyle bir tatlı krize girdim ki anlatamam..
Künefe diye tutturdum birde.. Eşimde gitmiş 6 kişilik sölemiş her akşam az az şerbetleyip yiyim diye.
Üç gün her akşam yemekten sonra künefe yiyip yattım boylu boyunca çekyata ve o üç günde kilo aldım farkedebileceğim cinsten
Bende erkek bekliyom ya ondan felan diyordum belki.. Senin ki kız sende tatlı istiyorsun ..

bende çooook istiyorummmm

vivalesta canım annenin rahatsızlığı çok yoğun olmasada bende annannemde yaşadım beyin felci geçirdi ve ne yaptığını bilmiyordu..özellikle geceleri..allah korusun bebeğin doğunca ya ona bilmeden bişey yaparsa sen uyurken falan..kısa süreliğinede olsa başka bakacak kardeşin akrabanız yokmu ..çok zor bi hastalık..allah yardımcın olsun..bakana dahada zor..biz bi sabah uyandık ki annannem dışkapıyı açmış merdivenlerden iniyo nasıl düşmemeiş felçli bacağıyla anlayamamıştık..allahtan komşu aradıda yetiştik..çok zor çok..yaşamayan bilmez..beyindeki bi damar tıkalıydı ve ondan olmuştu sanırım...inş yardımcı birini bulursun kendine....allah korusun sonra bebeğede zararı olur bilmeden...ne yap ne et yanına olmazsa birini idareten yardıma çağır cnm...allah şifa versinn..

bende şimdiinternetten halka tatlısı tarifi alıp onu yapcam evdeyken heheheheeeeeeee...

Halka tatlısı neymişki

annecıım yapmış kabak tatlısı geldık yıcem bırazdan bende bol cevızle özenmeyın ama

Aaaa severim kabak tatlısını bayram da yerim annem yapıcam diyodu

Künefeyi hiç yememiştim, hayatta da yemem ne o öyle hem peynir hem tatlı iğrençtir diyodum hep.
İzmirde şantiyede çalışırken, karşıyakada bi yerde arkadaşların zoruyla tadına baktım.
Anam dedim bu ne
Biliyo bu insanlar işini :)
Çok severim, tatlıyla aram yoktur ama birkaç tatlı say deseler, künefeyi başa koyabilirim

kızlar ben kaçıyorum kendinize iyi bakın herkese iyi akşamlar

İyi akşamlar, giderken al kendine kız profiterol :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…