- Konu Sahibi cardelenss
-
bende 6 haftalık hamileyim, ama şu 3 haftada yaşamadığım kalmadı
3. haftada öğrendim hamile olduğumu hemen doktora gittik folic aside başladım, birde kahverengi lekelenmem vardı, düşük hapı kullanmaya başladım fakat daha da arttı lekelenmem 5 gün sonra başka doktora gittik bu ara bebek 4 haftalık oldu, bu kadın tutturdu kese var bebek yok, kalp atışını duymam gerekiyordu, bu bebek düşecek veya kürtaj olacaksın dedi, hemen internette araştırdım, 6-7 haftaya kadar kalp atışı olmaması normalmiş ama çok telaşlandık tabi
neyse sonra lekelenme durdu tam oh be derken bu kezde kanamam başlamasın mı, yine doktora bu kez 5.haftadayım, doktor kanama normal ama şakır şakır olursa ve ağrılı olursa kötü dedi, o an şakır şakır değildi beni alttan muayene etti ve bebişimizin kalp atışlarını gösterdi, nasıl sevindik ve diğer doktora nasıl sövdük anlatamam, eve geldik kanama çok arttı resmen şakır şakıra döndü ama yine ağrı yoktu dolayısıyla endişe etsemde telaşlanmadım, bu arada son gittiğim doktor bu kezde rahimimin 2 parça olduğunu söyledi, dolayısıyla düşük olabilir veya erken doğum yapabilirsin ama olmayabilirde, bu durumda olup 9 ay taşıyan da var dedi
şu anda kanamam çok çok azaldı ama hala var, bu kadar badireden sonra bebeğim inşallah benimle kalırsa bende şubat annesiyim
ben 41 yaşındayım ve doğal yollarla 3 hamilelik ve düşükten sonra nihayet bu şubatta ilk kez aşılama oldum ve tutmadı derken mayısta tüp tedavisine başladım ama sadece 5 yumoşum olduğu için doktorum tüp tedavimi askıya alıp 29 mayısta 5 yumurta ile aşılama yaptı derken bir hafta önce adetin bütün belirtilerini şiddetle yaşadıktan sonra 4 gün kadar öncede kanamam başladı ama çokkk azdı ve bu sabah hiç bir şey yoktu..test yaptırdım bende kanamam kesilince birde baktık ki hcg 610,9 çıktı meğer hamile imişim ...2. aşılamada bebişim geldi,inşallah bu kezde düşük olmaz...bu aşılama mecburen olmuştu ve çok umutsuzdum ve önümüzdeki ay yeniden tüp tedavisine yani iğnelere başalayacaktım ama allah ne büyük ki gerek kalmadı..sanırım 24 şubatta doğucak kısmetse tabii...
bende doktora gidip kesemi gördümdoktor kullanmak için folic plus verdi size hangi ilaçı verdi kızlar
2 hafta nasıl beklicem ben de bilemiyorum.bebeğin kaç mm ydi.ve kaç haftalık olduğunu söyledi mi?şimdi hastaneden geldim keseyide gördüm çok şükür dış gebelik korkumda sona erdi 23 haziranda tekrar randevum var kalp duyucaz
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ben 3 aydır solgar 400 mg kullanıyorum aslında omega 3 te almak lazımmış hemşire arkadaşım söyledi.
bu arada bize katılan arkadaşlar hoşgeldiniz inşallah sorunsuz stressiz bir doğum yaşar sağlıcakla kucağımıza alırız inşallahhh.herkes doktorlar yüzünden probelmler yaşıyor sağlıklı bebişlere özürlü diyorlar vs.çok üzülüyorum
insanı kanser ediyorlar o yüzden çocuklar erken geliyor
benim doktorum folbiol verdi hamilelik önceside folic plus kullanmistim. dun gecede kardesimin bebeginin down sendromlu oldugunu ogrendim umarim dedigin gibi doktor hatasidir cok uzgunum...
Benimde hamilelikten önce folibol vermişti. şimdi folic pluc verdi. çok üzüldüm umarım doktor hatasıdır. kardesin kaç aylık hamile
Merhabalarr. Bende aranıza yeni katıldım ve bugün hamile olduğumu öğrendim:) Önce evde gebelik testi yaptım ikinci çizgi çok belirgin olmadığı için hemen hastaneye koştum .Kan ve idrar testi yaptırdım. Kan testini öğleden sonra alıcam ama idrar testinde pozitif çıktı.. Okadar mutluyumkii.. Allahım sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsinnn
slm kızlar benim sat 2 mayıs ne zman görünür bebeğim sizce????[/QUOT]
6-7 haftalık olunca kalp atışları başlıyormuş dün doktorum öyle dedi. şuanda 5+2 günlük hamileyim sadece kese görünüyor
2 hafta nasıl beklicem ben de bilemiyorum.bebeğin kaç mm ydi.ve kaç haftalık olduğunu söyledi mi?
slm kızlar benim sat 2 mayıs ne zman görünür bebeğim sizce????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?