2012-Şubat Anneleri-BERABER İLERLEYELİM DOĞUMA

Bakalım kendımı hazır hıssedersem deneyecegım ınsallah:)Yoksa 4 aydır hıcbırsey yapmamıs oldum ,alıstım da buna..

iyi geceler hamişler sizden bir ricam var benim için ateşinizi ölçermisiniz sabah akşam farketmez.ateş ölçme yöntemi kullandınız mı merak ediyorum

iyi geceler hamişler sizden bir ricam var benim için ateşinizi ölçermisiniz sabah akşam farketmez.ateş ölçme yöntemi kullandınız mı merak ediyorum

ateş ölçme yöntemi kullanmadım ama adet günümde elim ayaklarım soğur vücut sıcaklığım düşerdi,hamile kaldığımıda günüm gelmesine rağmen vücut sıcaklığımın düşmediğini hissedince gidip test aldım günümde öğrendim,inş isteyen herkese nasip olur

hmm anladım canım ben gün içinde ölçüyorum 37 hep..herkes sabah 8 de ölç dedi 36.4 tü.şimdi yine ölçttüm 36.7 adetime 2 gün kaldı inşallah aranıza dönmek istiyorum.

Eğer ateşin yüksek cıkarsa hemen ilişkiye gırmen gerekıyor ,yumurtlama anın gelmıs oluyor .Bir de regl bittiği andan itibaren 10 gun cıvarı yumurtlama oluyor ya o dönem ölcerek yapmaya calısabılırısn .

ne güzel sizleri okurken gözlerim doldu hem sevinçten hem üzüntüden....benimde bebeğim yaşasaydı cinsiyeti belli olacaktı

cnalrim sizleri hatrliyorum basiniz sagolsun yeniden yasatmasin guzel Allahim bebklerinizin kalbleri durmus
bende 1 subat da bebgimi kucagima alacaktim 7 temmuzda bebgimin kalbinin durdugunu ögrendim ve ilacla dusurldu drum bana 3 ay korunma verdi 3 aylik surem bitti calismalara baslamak istiyorum allhimin iznilye kucaginiz bos kalmasin bebkleriniz sizi bekletmeden gelsin insALlahhh

burda bir çok topik var hepsi aynı olabilir herkes aynı yerde olmak zorunda değil...çakma ifadesi çok saçma olmuş.sen olduğun yerde kal yönlendirme sana düşmez..

iyi günler

burda bir çok topik var hepsi aynı olabilir herkes aynı yerde olmak zorunda değil...çakma ifadesi çok saçma olmuş.sen olduğun yerde kal yönlendirme sana düşmez..

iyi günler

cnm bebgin hayirli olur ins sana sim siki tutunur birakmaz insAllahhhh

inşallah canım en kısa zamanda sanada nasip eder rabbim.ben 4 ay bekledim çok şükür bu kez sorun olmadan kucağıma almak için dua ediyorum

ayyy inanamıyorum tekrar mı hamilesinnn ..canım ben de şubat annesi olacakken 9 haftalıkken kaybettim bebeğimi.benim gibi bebeğini kaybedip tekrar hamile kalanların haberini alınca inanılmaz mutlu oluyorummm..rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin :)))

amin canım sağol sanada geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın bu acıyı

öncelilkle mrb benım 21 subat dogumum erkek bebek beklıyorum umarım saglık bı skeılde herkes bebeklerını kuckalrını alırr

meraba BBYE, başka bi mesajında denk geldim de , aynı şehirdeyiz senle ve aynı hastaneye gidiyoruz , hangi doktora gidiyorsun acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…