- Konu Sahibi cardelenss
-
Güzelim çoğu zaman doktorlar düşük tehdidi yoksa yasaklamıyor bile. Son aylarda göğüslere dokunmak rahim kasılması yapacağı için son 1,5-2 ay yasaklıyorlar. Benim de riskden dolayı önce yasakdı. sonra sorun olmadı doktorda yok yasak artık dedi. Ben sevindim ama eşim gene " sizi rahatsız etmek istemiyorum" deyip kısıtlı hevesini giderecek kadar beraber oluyor. Canını sıkma, fiziksel olarak cimnastikçi gibi artistik hareketlere girilmese yeter:) Ayrıca bir tüyo gebelikte vajinaya giden kan akımı arttığından ve hormon değişiminden dolayı çok daha kolay mutlu oluyormuşsun. Hakikaten de öyle
Daha gencecik insanlarız eşlerimize de bize de yazık, hem doğumdan sonra işler daha zor oluyormuş cinsel yönden galiba.
iyi geceler hamişler sizden bir ricam var benim için ateşinizi ölçermisiniz sabah akşam farketmez.ateş ölçme yöntemi kullandınız mı merak ediyorum
ateş ölçme yöntemi kullanmadım ama adet günümde elim ayaklarım soğur vücut sıcaklığım düşerdi,hamile kaldığımıda günüm gelmesine rağmen vücut sıcaklığımın düşmediğini hissedince gidip test aldım günümde öğrendim,inş isteyen herkese nasip olur
ne güzel sizleri okurken gözlerim doldu hem sevinçten hem üzüntüden....benimde bebeğim yaşasaydı cinsiyeti belli olacaktı
canım geçmiş olsun öncelikle..ben de bebeğimi kaybettim eğer yaşasaydı şubatta olacaktı bebişim..senin sebeb neydi benim 9 haftalıkken kalbi durdu..bi de çalışmalara başladım demişsin korunma vermedi mi dr un...
mayısta açılmış 2012 anneleri topiği vardı zaten....isterseniz bizim oraya toplanalım..çakma 2012 şubat anneleri olmuş burası..farklı farklı açmaya ne gerek vardıki....sonuçta hepimiz şubat annesiyiz...
http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/446253-2012-subat-anneleri-paylasim-alani.html
burda bir çok topik var hepsi aynı olabilir herkes aynı yerde olmak zorunda değil...çakma ifadesi çok saçma olmuş.sen olduğun yerde kal yönlendirme sana düşmez..
iyi günler
cnm bebgin hayirli olur ins sana sim siki tutunur birakmaz insAllahhhh
inşallah canım en kısa zamanda sanada nasip eder rabbim.ben 4 ay bekledim çok şükür bu kez sorun olmadan kucağıma almak için dua ediyorum
ayyy inanamıyorum tekrar mı hamilesinnn ..canım ben de şubat annesi olacakken 9 haftalıkken kaybettim bebeğimi.benim gibi bebeğini kaybedip tekrar hamile kalanların haberini alınca inanılmaz mutlu oluyorummm..rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin :)))
merhabalar öncelikle cardelens kullanıcısına çok geçmiş olsun umarım çalışmalar kısa zamanda başarıyla sonuçlanırDiyorum .bende allah kısmet ederse hesaba göre 21 şubatta doğurucam tabi günü geçebilirmişte erkende olabilirmiş 1 hafta oynayabilirmiş neyse ben sağlıkla doğuruyumda bir hafta önemli değil şu bulantılarım bile doğru düzgün geçmedi nasıl oluyo anlamıyorum benim bünyemde bir gariplik var bulantılardan kurtulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?