2012-Şubat Anneleri-BERABER İLERLEYELİM DOĞUMA

merhaba arkadaşlar öncelikle hepimizin bebişlerini Allah tamamına erdirsin.bende 12 haftalık hamileyim geçen hafta doktora gittim ikili tarama yaptırdım cuma sonuç alacagım umarım sorun yoktur doktorum erkek gibi dedi ama ben hep kız hisediyorum hayırlısı olsun şubat 24 dogum tarihi Allah olmayan herkeze nasip etsin...

meraba canim.. benim oglusumun dogumuda 12subata denk geliyo.. belki 2gun daha sabrederler de 14subatta supriz yaparlar bizee

slm.. senin doktorun 11haftalikken mi dedi yani erkek olabilir diye...benim de gecen hafta vardi kontrolum 16 haftalikti erkek dedi ama ayni senin gibi bende supheleniyorum acaba yaniliyomu diye... sizce 16haftalik bebegin cinsiyet tahmini konusunda yanilma payi nedir doktorlarinn.. ben oglusumunkini doktor demeden gordum ama genede supheleniyorum yani anliycanizz bana biseyler yaziiinnnnnnn

merhabalar yeni üye oldum ve bu da ilk mesajım...bende 16 haftalık gebeyim ve doğumum 16 şubat.rabbim herkesin bebğini sağlıkla sıhhatle dünyaya getirmeyi nasip etsin.

ne güzel sizleri okurken gözlerim doldu hem sevinçten hem üzüntüden....benimde bebeğim yaşasaydı cinsiyeti belli olacaktı

ne güzel sizleri okurken gözlerim doldu hem sevinçten hem üzüntüden....benimde bebeğim yaşasaydı cinsiyeti belli olacaktı

başın sag olsun çok etkilendim yazından ağlıyorum suan Allah sana ve eşine uzun ömür versin ne söyleyecegimide bilmiyorm kelimeler kıfayetsiz(

kızlar ne oldu herkes dağıldı mı benm bebeğim beni terketti sizde terkettiniz.ben çalışmalara başladım bu ay umutluyum inş.aranıza dönmek istiyorum

kızlar ne oldu herkes dağıldı mı benm bebeğim beni terketti sizde terkettiniz.ben çalışmalara başladım bu ay umutluyum inş.aranıza dönmek istiyorum

canım geçmiş olsun öncelikle..ben de bebeğimi kaybettim eğer yaşasaydı şubatta olacaktı bebişim..senin sebeb neydi benim 9 haftalıkken kalbi durdu..bi de çalışmalara başladım demişsin korunma vermedi mi dr un...

Allah tekrar nasip eder inşallah en kısa zamanda sizlere çocuk sahibi olmayı..
---
benim de 17 haftalık oldu bebeğim hala cinsiyetini bilmiyoruz haftaya gidecez inşallah doktora ama çatlamak üzereyim artık
bulantılarım yeni yeni geçmeye başladı ancak bişeyler yiyebiliyorum artık
sizin özellikle yediğiniz belli şeyler var mı
az yiyorum en azından işe yarar bişeyler yiyeyim barii (

Merhabalar Benim Sat 28 Nisan. Matematik hesaba göre 5 Şubat gibi gözükse de doktor bebeklerin bazen tembellik yapacağını ya da aceleci olabileceğini söyledi. O yüzden Ocak sonu Şubat başı dedi. 3lü stresini de geride bıraktık çok şükür. Allah bebişlerimizi sağlık sıhhatle kucağımıza almayı da nasip etsin.

canım benimde aynen öle öncelikle geçmiş olsun tez zamanda yine olur inş.kalbi durdu 4 temmuzda kürtaj oldum 20 gün korundum sonra başladım 3 aya girdi beklemedeyim.1 dr a gittim biri beklemeye gerek yok dedi diğeri 3 ay dedi ben ilk doktoru dinledim işime geldiği için

hayırlsı tatlım inşallah sağlıkla kucağına alırsın inş.

merhabalar öncelikle cardelens kullanıcısına çok geçmiş olsun umarım çalışmalar kısa zamanda başarıyla sonuçlanır diyorum .bende Allah kısmet ederse hesaba göre 21 şubatta doğurucam tabi günü geçebilirmişte erkende olabilirmiş 1 hafta oynayabilirmiş neyse ben sağlıkla doğuruyumda bir hafta önemli değil şu bulantılarım bile doğru düzgün geçmedi nasıl oluyo anlamıyorum benim bünyemde bir gariplik var bulantılardan kurtulamadım

Son düzenleme:
kızlar slm. 16+2 hamileyim kızım hergün biraz daha büyüyo ve artık kendini her zmn da olmasa hissettiriyo sıra geldi 3lü teste yaptıranlar biraz anlatırmısınız nasıl yapılıyo bide ayrıntılı usg de 3lü testin içindemi yoksa o farklımı??:44:

kan alarak yapıyolar ben 3 tüp kan vermiştim ikili ve üçlü testi bir yaptırmıştım ama ayrıntılı usg yaptırmadım sanırım o testlerin içinde olmuyor farklı bir test .

Ben tüm dikkatime rağmen 2li testi kaçırmıştım. Madde madde anlatayım.
1- 3lü testin güvenilirliği çok düşük. Ayrıntılı usg iyiyse ne gelecek diye strese girme
2- Maddi imkanın müsaitse testi acıbadem, düzen gibi iyi bir labaratuarda yaptır. onlar sonucu usg ile beraber değerlendiriyor. Benimkini il içindeki bir lab. kargo ile yolladı.
3- Labaratuardaki görevlinin(akrabamdır) dediğini aynen aktarıyorum. yaşınız küçük usg temizse kafanız rahat olsun dedi. Bir de tahlil için 18. hafta sonrasını önerdi.

Tabii ki söz konusu bebişler olunca stress olmamak zor. Allah sağlık versin onlara.

Ben de Şubat 2012de ilk bebeğimi doğuracağım Allah'ın izniyle..13 Mayıs son adet tarihim,tahmini doğumum 17 Şubatta olacak,31 yaşındayım ,ilk hamileliğm olacak.Normal doğumdan çok korkuyorum o yüzden sezeryan düşünüyorum .Burayı az önce keşfettim,beni de listeye ekler misiniz...%gün önce de bebeğimin KIZ olacağını öğrendim mutluluktan uçtum .Arkadaşlar bikaç sorum olacak
1.Ben hamileliğimi öğrendiğimden beri ilk önce doktor 2,5 ay cinsel ilişkiye girmeyin demişti,şimdi de ben 17 hafta 5günlük falan hamıleyım ama hala ılıskıye girmedim .Artık adam beni aldatacak dıye hem korkuyorum,hem de hıc ıcımden gelmıyor.Ne yapmalıyım ?Bebege zarar verecek dıye cok korkuyorum.
2.Dişimi 3 aydır fırcalayamıyorum,mıde bulantım cogalıyor.Kendımden tıksındım bu dönemde
3.Hala kusmalarım geçmedı ve en ufak kokuda öğürüyorum .Bir de hala hiç aşeremedim,yoksa ben aşermeyecek miyim
4.Geceleri hiiç uyuyamadığımdan öğlene kadar uyur oldum
5.Doktor üçlü test istemedi ve kansız olduğum halde kan ilacına gerek yok dedi.Birşey olur mu?
Bana sizin nası bu durumları aştığınızı anlatır mısınız?Teşekkürler.

öncelikle hayırlı uğurlu olsun bebişin bende ilk bebeğime 16+2 hamileyim bendede bulantı kusma kilo kaybı çok oldu ama ben atlattım hemde hiçbişey yapmadan kendiliğinden geçti ama sanırım kişiye göre değişirmiş bazılarında 3-4 ay bazılarında 9 ay sürermiş kendini zorlamamaya çalış az ye ama vitaminli olan şeyleri ye.aşermekte kişye göre değişen bir şeymiş .uuykuya gelince bende hala uyuyorum o bebek doğana kdr geçmeyen bir şey sanırım son aylarda yoğunlaşcakmış.ayrıca benim dr.umda 3lü testi ben dedikten sonra yapalım dedi sanırım 20.haftalarda yapıyo bazı dr.lar kan ilacınada özellikle son 3 ayda başlanıyo.yani yazdıklarının hepsi normal biraz sabretmek gerekiyo..bu arada özel bir durumun varsa cinsel ilişki konusunda uyarmış olabilir benim dr.öyle bişeyden bahsetmedi

Özel bir durum yoktu , bazı doktorlar 2 ay yapmayın diyorlar doktora göre değişiyor bu durum .Ama artık ben zaten yapmak da istemiyorum .Naparım bilmiyorum artık.

Özel bir durum yoktu , bazı doktorlar 2 ay yapmayın diyorlar doktora göre değişiyor bu durum .Ama artık ben zaten yapmak da istemiyorum .Naparım bilmiyorum artık.
Güzelim çoğu zaman doktorlar düşük tehdidi yoksa yasaklamıyor bile. Son aylarda göğüslere dokunmak rahim kasılması yapacağı için son 1,5-2 ay yasaklıyorlar. Benim de riskden dolayı önce yasakdı. sonra sorun olmadı doktorda yok yasak artık dedi. Ben sevindim ama eşim gene " sizi rahatsız etmek istemiyorum" deyip kısıtlı hevesini giderecek kadar beraber oluyor. Canını sıkma, fiziksel olarak cimnastikçi gibi artistik hareketlere girilmese yeter:) Ayrıca bir tüyo gebelikte vajinaya giden kan akımı arttığından ve hormon değişiminden dolayı çok daha kolay mutlu oluyormuşsun. Hakikaten de öyle
Daha gencecik insanlarız eşlerimize de bize de yazık, hem doğumdan sonra işler daha zor oluyormuş cinsel yönden galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…