- Konu Sahibi cardelenss
-
merhaba arkadaşlar,
4 haftalık hamileyim inşallah şubat 12 de doğum yapıcam inşallah.çok yeni çok acemiyim bu konuda.veee çok heyecanlıyım!!
burada dertleşelim konuşalım adım adım bebişlerimize yaklaşalım.
haydi topiğimize toplanalım
merhaba arkadaşlar öncelikle hepimizin bebişlerini Allah tamamına erdirsin.bende 12 haftalık hamileyim geçen hafta doktora gittim ikili tarama yaptırdım cuma sonuç alacagım umarım sorun yoktur doktorum erkek gibi dedi ama ben hep kız hisediyorum hayırlısı olsun şubat 24 dogum tarihi Allah olmayan herkeze nasip etsin...
ne güzel sizleri okurken gözlerim doldu hem sevinçten hem üzüntüden....benimde bebeğim yaşasaydı cinsiyeti belli olacaktı
kızlar ne oldu herkes dağıldı mı benm bebeğim beni terketti sizde terkettiniz.ben çalışmalara başladım bu ay umutluyum inş.aranıza dönmek istiyorum
canım geçmiş olsun öncelikle..ben de bebeğimi kaybettim eğer yaşasaydı şubatta olacaktı bebişim..senin sebeb neydi benim 9 haftalıkken kalbi durdu..bi de çalışmalara başladım demişsin korunma vermedi mi dr un...
Merhabalar Benim Sat 28 Nisan. Matematik hesaba göre 5 Şubat gibi gözükse de doktor bebeklerin bazen tembellik yapacağını ya da aceleci olabileceğini söyledi. O yüzden Ocak sonu Şubat başı dedi. 3lü stresini de geride bıraktık çok şükür. Allah bebişlerimizi sağlık sıhhatle kucağımıza almayı da nasip etsin.
kızlar slm. 16+2 hamileyimkızım hergün biraz daha büyüyo ve artık kendini her zmn da olmasa hissettiriyo sıra geldi 3lü teste yaptıranlar biraz anlatırmısınız nasıl yapılıyo bide ayrıntılı usg de 3lü testin içindemi yoksa o farklımı??:44:
Ben tüm dikkatime rağmen 2li testi kaçırmıştım. Madde madde anlatayım.kızlar slm. 16+2 hamileyimkızım hergün biraz daha büyüyo ve artık kendini her zmn da olmasa hissettiriyo sıra geldi 3lü teste yaptıranlar biraz anlatırmısınız nasıl yapılıyo bide ayrıntılı usg de 3lü testin içindemi yoksa o farklımı??:44:
Ben de Şubat 2012de ilk bebeğimi doğuracağım Allah'ın izniyle..13 Mayıs son adet tarihim,tahmini doğumum 17 Şubatta olacak,31 yaşındayım ,ilk hamileliğm olacak.Normal doğumdan çok korkuyorum o yüzden sezeryan düşünüyorum .Burayı az önce keşfettim,beni de listeye ekler misiniz...%gün önce de bebeğimin KIZ olacağını öğrendim mutluluktan uçtum .Arkadaşlar bikaç sorum olacak
1.Ben hamileliğimi öğrendiğimden beri ilk önce doktor 2,5 ay cinsel ilişkiye girmeyin demişti,şimdi de ben 17 hafta 5günlük falan hamıleyım ama hala ılıskıye girmedim .Artık adam beni aldatacak dıye hem korkuyorum,hem de hıc ıcımden gelmıyor.Ne yapmalıyım ?Bebege zarar verecek dıye cok korkuyorum.
2.Dişimi 3 aydır fırcalayamıyorum,mıde bulantım cogalıyor.Kendımden tıksındım bu dönemde
3.Hala kusmalarım geçmedı ve en ufak kokuda öğürüyorum .Bir de hala hiç aşeremedim,yoksa ben aşermeyecek miyim
4.Geceleri hiiç uyuyamadığımdan öğlene kadar uyur oldum
5.Doktor üçlü test istemedi ve kansız olduğum halde kan ilacına gerek yok dedi.Birşey olur mu?
Bana sizin nası bu durumları aştığınızı anlatır mısınız?Teşekkürler.
Güzelim çoğu zaman doktorlar düşük tehdidi yoksa yasaklamıyor bile. Son aylarda göğüslere dokunmak rahim kasılması yapacağı için son 1,5-2 ay yasaklıyorlar. Benim de riskden dolayı önce yasakdı. sonra sorun olmadı doktorda yok yasak artık dedi. Ben sevindim ama eşim gene " sizi rahatsız etmek istemiyorum" deyip kısıtlı hevesini giderecek kadar beraber oluyor. Canını sıkma, fiziksel olarak cimnastikçi gibi artistik hareketlere girilmese yeter:) Ayrıca bir tüyo gebelikte vajinaya giden kan akımı arttığından ve hormon değişiminden dolayı çok daha kolay mutlu oluyormuşsun. Hakikaten de öyleÖzel bir durum yoktu , bazı doktorlar 2 ay yapmayın diyorlar doktora göre değişiyor bu durum .Ama artık ben zaten yapmak da istemiyorum .Naparım bilmiyorum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?