- Konu Sahibi cardelenss
-
merhaba arkadaşlar..ben de 6+4 hamileyim..geçtiğimiz salı,keseyi,kalp atışlarını gördük:)biraz lekelenmem oldu moralim bozuk biraz doktorum progestan verdi..dünden beri kesildi gibi..tatile gitmek istiyorum,ama doktorum pek önermiyoruz bu haftalarda dedikafam karışık yıl boyunca tatile gitmeyi bekledim.yolu bölerek gitsek bişe olur mu acaba?yani 5 saatlik yolculuk şeklinde..midem de bulanıyor,bişe de yiyemiyorum off offf...
merhaba
bende (internete göre) inşallah şubat annesi olacağım
7 aylık evliyim ve 13 hafta 3 günlük hamileyim
Rabbim isteyen herkese versin inş.
bulantılarım 8 hafta 1 günlükken başladı.bu aralar çok azaldı diyodum fakat bu sabah yine kötüydüm.inş geçeceğine inanıyorum.bu arada seyahat konusuna bende deyinmek istiyorum.benim eşim müfettiş ve bu aralar başka şehirlere gitmek zorunda kalıyoruz.hamile olduğumu öğrendiğimden itibaren sürekli gezmek zorunda kaldım.doktora söledim bi tehlike olur mu diye.kendine dikkat edersen bişi olmaz dedi.ama benim herhangi bi kanamam veya lekelenmem yoktu.çok şükür herhangi bi sorun olmadı.bebeşin durumu gayet iyi.1 haftadır evimde oturabiliorum.ama sanırım ramazanda tekrar bi seyahata gitmek zorundayız.hayırlısı bakalım.benim bebek leyleği havada gördü sanırım
kızlar ne durumdasınız.benim bulantılar son gaz devam ediyor.buna da şükür ki kilo kaybetmedim serum yemedim..
çalışıyorum ama nasıl .yaptığım işten bile zevk almıyorum.internetten sürekli hafta hafta gebeliği okuyorum.
evin dağınık olması bile midemi bulandırmaya yetiyor.allahım bizlere yardım et.
hiç bişey yiyemiyorum.doktor haftada 2 kez kırmızı et ye dedi.ama ben yiyemiyorum umarım bebeğim beslenir.
bu arada 8.haftamdayım.sizler ne durumdasınız??
Ask mesk benimde sat 23 mayıs sanırsam aynı günlerde doğum yapıcaz:)
şu zamanlarınızın kıymetini bilin bebeğim beni terketti annesini yanlız bıraktı[/
canım benim allah sana ve eşine sabırlar versin çok zor olduğunu bliyorum 2 kez bende düşük yaşadım yüce allah sanada tekrar yaşatacak hamile kalabildiğine şükret ben öyle yaptım çünkü kalamayan o kadar fazla insan varki yakın zamanda tekrar bebeğine kavuşman dileğiyle
şu zamanlarınızın kıymetini bilin bebeğim beni terketti annesini yanlız bıraktı
bir kadının yasaması gereken en guzel duygu anne olmak.Arkadaslar bebegınız gıtmıs olabılır ama bu bır daha olmayacak demek degıl.Bende ılk gebelıgımde kurtaj olmak zorunda kalmıstım.bebegımızın zamanı degılmıs yanı kalbı atmadı.ama sonrasında hemen 2.bebek ıcın calıstık ve oglum Allah ın ıznıyle suan 4 yasında ve sımdı ona bır kardese hamıleym.ama sunu gordum ılk gebelıgımı kı bebek bıle degıldı hala hıc unutamıyorum.o ılk heyecanı hıc unutamadım.ama yıyecek ekmegı varsa nasıpse yavrularımız bızı bırakmıyor.ınsallah sızlerde en yakın zamanda yenıden hamıle kalır ve saglıklıca kucagınıza alırsınız.
canım benim de bebeğim bıraktı beni... okuyunca yazılanları... ben de yazıyordum böylee...ama biz çalışmalara başladık yine..inşallah bebeğimizin kardeşi yanımıza gelir ve kardeşinin acısını unutturur. bu ay haile kaldığımı bi öğrensemmmm dünyalar benim olacakkkkkkk innnnnnnnnnşallahhhhhhhhhhhh........
şu zamanlarınızın kıymetini bilin bebeğim beni terketti annesini yanlız bıraktı[/
canım benim allah sana ve eşine sabırlar versin çok zor olduğunu bliyorum 2 kez bende düşük yaşadım yüce allah sanada tekrar yaşatacak hamile kalabildiğine şükret ben öyle yaptım çünkü kalamayan o kadar fazla insan varki yakın zamanda tekrar bebeğine kavuşman dileğiyle
evet hamile kalabildiğimize şükür benim bebeğimin kalbi atmaya başlamıştı herşey yolundaydı derin bir nefes aldım 10 gün sonra tekrar kontrole gittim bebeğim bırakmış beni maalesef..
allah isteyen herkesin dualarını kabul eder inşallah..
arkadaşlar size bir teklifim var facede şubat 2012 anneleri diye bir grup kuralım ordan daha güzel haberleşir ve bebişlerin gelişimini takip ederiz ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?