2012-Şubat Anneleri-BERABER İLERLEYELİM DOĞUMA

merhaba
bende (internete göre) inşallah şubat annesi olacağım
7 aylık evliyim ve 13 hafta 3 günlük hamileyim
Rabbim isteyen herkese versin inş.
bulantılarım 8 hafta 1 günlükken başladı.bu aralar çok azaldı diyodum fakat bu sabah yine kötüydüm.inş geçeceğine inanıyorum.bu arada seyahat konusuna bende deyinmek istiyorum.benim eşim müfettiş ve bu aralar başka şehirlere gitmek zorunda kalıyoruz.hamile olduğumu öğrendiğimden itibaren sürekli gezmek zorunda kaldım.doktora söledim bi tehlike olur mu diye.kendine dikkat edersen bişi olmaz dedi.ama benim herhangi bi kanamam veya lekelenmem yoktu.çok şükür herhangi bi sorun olmadı.bebeşin durumu gayet iyi.1 haftadır evimde oturabiliorum.ama sanırım ramazanda tekrar bi seyahata gitmek zorundayız.hayırlısı bakalım.benim bebek leyleği havada gördü sanırım

Kızlar bugün 8+2 oldum:) yarın doktor kontrolüm var çok özledim bebeğimi görmek istiyorum bir an önce onu canım benim :)

ya ilk gittiğim dr progestann vermişti lekelenme var diye son dr um (artık sürekli gittiğim) anlattığım durumda çok gerekli görmedi hatta bebekte tüğlenme yapar dedi gereksiz kullanım inşallah gerekli kullanmışızdır.

bu haftalarda benimde lekelenmem ve bol ağrım vardı ama şuan sağlıklı şükür ekstra özende göstermedim inşallah seninde sağlıkla devam eder canım.

banada hiç yasak koymadı canım hatta o kadar da abarttıki hamileliği her döneminde seyahat serbest dedi ama hava yolu ise yinede özen göstermekte yarar vardır heralde.

kızlar ne durumdasınız.benim bulantılar son gaz devam ediyor.buna da şükür ki kilo kaybetmedim serum yemedim..

çalışıyorum ama nasıl .yaptığım işten bile zevk almıyorum.internetten sürekli hafta hafta gebeliği okuyorum.

evin dağınık olması bile midemi bulandırmaya yetiyor.allahım bizlere yardım et.

hiç bişey yiyemiyorum.doktor haftada 2 kez kırmızı et ye dedi.ama ben yiyemiyorum umarım bebeğim beslenir.

bu arada 8.haftamdayım.sizler ne durumdasınız??

mrb canım..ben de 8+2yim bugün..hiç bulantım olmadı şimdiye kadar...aslına hiçbir gebelik belirtiside yaşamadım..ilk başlarda düşük tehlikesi var diyorlardı cuma günü de bebek suyu az dedi doktorum..çok demoralize oldum..hayırlısı artık..bol bol su içip sürekli yemek le meşgulüm bu aralar :))

Merhaba kızlar bende tahlillerimi yaptırdım toksoplazma pozitif çıktı bugün doktorum aradı tekrar bir test yapılması gerekiyormuş. bakalım yarın labaratuarı arayacağım inşallah çabucaktan atlatırız bu sorunu

şu zamanlarınızın kıymetini bilin bebeğim beni terketti annesini yanlız bıraktı

canım benim de bebeğim bıraktı beni... okuyunca yazılanları... ben de yazıyordum böylee...ama biz çalışmalara başladık yine..inşallah bebeğimizin kardeşi yanımıza gelir ve kardeşinin acısını unutturur. bu ay haile kaldığımı bi öğrensemmmm dünyalar benim olacakkkkkkk innnnnnnnnnşallahhhhhhhhhhhh........

bir kadının yasaması gereken en guzel duygu anne olmak.Arkadaslar bebegınız gıtmıs olabılır ama bu bır daha olmayacak demek degıl.Bende ılk gebelıgımde kurtaj olmak zorunda kalmıstım.bebegımızın zamanı degılmıs yanı kalbı atmadı.ama sonrasında hemen 2.bebek ıcın calıstık ve oglum Allah ın ıznıyle suan 4 yasında ve sımdı ona bır kardese hamıleym.ama sunu gordum ılk gebelıgımı kı bebek bıle degıldı hala hıc unutamıyorum.o ılk heyecanı hıc unutamadım.ama yıyecek ekmegı varsa nasıpse yavrularımız bızı bırakmıyor.ınsallah sızlerde en yakın zamanda yenıden hamıle kalır ve saglıklıca kucagınıza alırsınız.

aminn canım inş..iyi dileklerin seninle olsun..yanlız bişi sorcam ilk denemende oldu mu onu merak ettim ben 3 ay korunmayı beklemeden çalışmalara başladım adet ne zaman olacağımı bilmediğim takdirde ya tutarsa hesabı oldu biraz benimki..???

arkadaşlar size bir teklifim var facede şubat 2012 anneleri diye bir grup kuralım ordan daha güzel haberleşir ve bebişlerin gelişimini takip ederiz ne dersiniz

arkadaşlar size bir teklifim var facede şubat 2012 anneleri diye bir grup kuralım ordan daha güzel haberleşir ve bebişlerin gelişimini takip ederiz ne dersiniz

Ben dejavu mu yaşıyorum yoksa zaten geçen hafta böyle bişiylerden bahsedilmedi mi?

O zaman tepki vermemiştim ama şimdi tepki vermek istiyorum madem ordan daha iyi haberleşeceğinizi düşünüyorsunuz o zaman burda ne işiniz var neden illa facebook ben bunu anlamış değilim? Burası yeterli gelmiyorsa burda yazışmazsınız olur biter. Çok mu farklı düşünüyorum bilmiyorum. Geçen hafta aynı şey oldu tüm üyeler yazışmayı kesti. Burdaki bilgi alışverişini engellemeye yönelik görüyorum ben bu farklı sitede gruplaşma durumunu. Nacizane bunlar benim fikrim size yeni siteniz ve grubunuzla mutluluklar...

Ayrıca aylara göre genel paylaşım başlığı altında şubat anneleri diye bir başlık varken ve alt başlıklar orda oluşturulabiliyorken bu topiğin hala burda olması çok saçma değil mi? moderatör arkdaşlar okuyor olduğunuzu düşünerek söylüyorum ki bu bir başlık tekrarıdır. Bence konu kapatılmalıdır.

merhaba kızlar bende şubat doğumlu biri olarak sizleri kutlarım inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebekleri ben mart annesi olucam rabbim nasip ederse bayramdan sonra ikili teste gidicem çok merak ediyorum sizlerden yaptıran olmuştur değerlerin nasıl çıkması gerekiyor bana bilgi verirseniz çok sevinirim teşekkürler

arkadaşlar öncelikle hepinize meraba
benim doğumumda kısmetse şubat başı gözüküyor 1-2-3 hangi gün olursa:)
bebeğim 15 hafta 4 günlük şu anda onu okadar sabırsızlıkla bekliyorum kii..ben yeni yeni bişiler hissetmeye başladım karnımda bağırsak gurultusu gibi ama ne bileyim acaba bebeğim mi anlayamıyorum ilk gebeliğim..benim gibi hissedenler var mı acaba??

merhaba arkadaşlar öncelikle hepimizin bebişlerini Allah tamamına erdirsin.bende 12 haftalık hamileyim geçen hafta doktora gittim ikili tarama yaptırdım cuma sonuç alacagım umarım sorun yoktur doktorum erkek gibi dedi ama ben hep kız hisediyorum hayırlısı olsun şubat 24 dogum tarihi Allah olmayan herkeze nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…