2012-Şubat Anneleri-BERABER İLERLEYELİM DOĞUMA

kimse şubatta doğum yapmayacak galiba tek benmiyim??
nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

um ki,sanırım şaşkınlıktan hislerimi yitirdim:) çok şükür pek şikayetim yok Olmaz da inşallah, bende 2ayıma giricem,kalp atışlarını duyduk geçen hafta ,1 ay sonrasına genel testler varmış onları yaptırmalıyım, sanırım yolculuk o zaman başlayacak...

Geçmiş olsun canım inşallah Allah en kısa zamanda güzel bir annelik kısmet etsin bu acını unuttursun inşallah

arkadaşalr merhaba,
8 haftalık hamileyim , 6. haftada keseyi gördük haftaya tekrar gideceğiz doktora. Ama 4-5 gündür gün boyu midem bulanıyor, hiçbir şey yiyemiyorum. aranızda böyle olanlar var mı?

benım kısmet olursa hayırlısınla 23 şubatta dogumum olucak ama seeryan olucagı ıcın ( mecburi myomlardan dolayı ) daha erken olabılır bır kac gun

merhaba,

bebeklerini kaybeden arkadaslar gecmis olsun, lütfen üzülmeyin, sizlerin acisini paylasiyor ve anlayabiilyorum. Bende yasadim ayni seyleri, ama ümidimizi kaybetmek yok, Allah büyük. Diger hamilelerede saglikli bir gebelik diilyorum, umarim sag salim alirsiniz bebislerinizi kucaklariniza.

selamlar

arkadaşalr merhaba,
8 haftalık hamileyim , 6. haftada keseyi gördük haftaya tekrar gideceğiz doktora. Ama 4-5 gündür gün boyu midem bulanıyor, hiçbir şey yiyemiyorum. aranızda böyle olanlar var mı?

normal belirtiler bunlar benimde 10 gündür midem bulanıyor hatta bazı günler istifra ettiğimde oluyor benim 15 temmuzda 8 haftalık olacak inşallah 27 haziranda keseyi gördük 14 temmuzda kontrolümüz var keseyi gördükten sonra da iki üç gün pek bişi hissetmedim sadece çok uykum vardı sonra bulantılar başladı benden sana tavsiye akşamları çok ağır yemekler yeme ki sabah miden kötü olmasın hazır gıda kesinlikle tüketme evde yapmaya çalış tatlını tuzlunu bir de sabah yataktan kalkmadan bir kaç leblebi at ağzına mide asitini öldürür çubuk krakerde atıştırabilirsin. Ben bir de kızarmış ekmek yiyorum her öğünde beni rahatlatıyor. Sakın korkma 12. haftadan sonra geçiyormuş bunlar inşallah sağlık olsun kuzucuklarımız sağlıkla gelsin

selam kızlar

cardelenss çok üzüldüm .allah sana ve eşine sabır versin.nasıl oldu düşük tehlikenmi vardı?

dün doktora gittim.bir sürü tahlil yaptılar.kalp atışlarını dinledik.çok şükür herşey yolundaymış.inşallah sağlıcakla kucaklamayıda nasip eder rabbim..

bulantılarla başım dertte.kuru kuru bulanıyor bir şeyde çıkaramıyorum.başım çok ağrımaya başladı.yediklerimden zevk alamıyorum ..

merhaba arkadaşlar..ben de 6+4 hamileyim..geçtiğimiz salı,keseyi,kalp atışlarını gördük:)biraz lekelenmem oldu moralim bozuk biraz doktorum progestan verdi..dünden beri kesildi gibi..tatile gitmek istiyorum,ama doktorum pek önermiyoruz bu haftalarda dedikafam karışık yıl boyunca tatile gitmeyi bekledim.yolu bölerek gitsek bişe olur mu acaba?yani 5 saatlik yolculuk şeklinde..midem de bulanıyor,bişe de yiyemiyorumoff offf...

Progestan kullanıyorsan ve lekelenmen varsa bence de bu tatil işini ertelemende fayda var 5 saatte çok uzun bir süre ya da gideceğin yere uçakla gitme imkanını araştır bence, sağlık bu hele bir de bebeğin hayatını bence herşeyden önemli olmalı annelik burada başlıyor işte, FEDAKARLIKLAR..... bizimde önümüzdeki hafta için tatil planımız var geçen kontrolde doktorum herhangi bir sıkıntı yok demişti yolculuk yapmanda ama bu hafta tekrar ikinci kontrole gideceğiz eğer doktor otur yerine derse yapabileceğim bir şey yok bayram tatili uzun kısmetse bayramda gideriz ne yapalım:) hem 3. ve 6. ay arası çok rahat oluyor diyorlar en azından kendini çok zorlamdığın sürece bir riskin yok bu ilk dönemler her zaman riskli... karar yine sana kalmış

cardelens çok geçmiş olsun canım, seni çok iyi anlıyorum, hatırlarsan bende kürtaj olmuştum,7. haftada bebeğimin kalp atışları durmuştu,zaten etrafımdaki nerdeyse herkes yaşıyor bu durumu, çağın hastalığı galiba,
inşallah seninde benimde yeni bebeklerimiz olur, üzülme canım...

canım bende 5-6 haftalıkken tatile gittim ve orada inan yediğim dondurmayı bile çıkardım, sürekli yorgundum ve hiç zevk almadım, resmen günleri saydım bitsin diye tavsiyem erteleyebilirsen ertele, hatta izne ayrıl ve evde dinlen
benim hamileliğim malesef bebeğimin kalbinin durmasıyla sona erdi, lekelenmem ve kanamam vardı, progestan yüzünden bebeği düşüremediğimi söyledi doktor, kürtaj oldum, canını sıkmak istemem ama progestan mucize yaratmıyor, inşallah senin bebeğin seninle kalır

teşekkür ederim arkadaşlar ilginiz için..kendimi dinliyorum ne yapmam gereken konusunda..öğretmenim tatildeyim zaten ama eşimin izni sınrlı ve erteleyemez ,asker çünkü..lekelenmem kesildi iki gündür..bu hafta içi tekrar bi doktora görünmek istiyorum..içimin rahat etmesi için..hepimiz sağlıklı bir hamilelik geçiririz umarım:))

Midem çok bulanıyor.bazen zorla çıkarıyorum.yediğim hiç bişeyden zevk almıyorum.
Sürekli yorgunum elim hiç bir işe gitmiyor

Midem çok bulanıyor.bazen zorla çıkarıyorum.yediğim hiç bişeyden zevk almıyorum.
Sürekli yorgunum elim hiç bir işe gitmiyor

bugünleri de atlatıcaz cnm inşallah sabır... ben de çok halsizim. sanırım tansiyonum çok çok düşük. ayağa kalktığım an gözüm kararıyo, hemen geri oturmak zorunda kalıyorum. hele bazen oturduğum yerde kolumu kaldıramıyorum. midem çok rahatsız, bişi yemeyi cnm istemiyo, yemesem daha da kötü oluyorum. İnşallah geçicek,bebişlerimiz büyüdükçe bunlar da geçicek

boşver tatili canım ya bebişini düşün hayırlısıyla yaza bebişinle tatil yapar yüzersiniz inşallah kanamam var diyosun şuan senin yolculuk yapman hiç iyi olmaz sarsılman bile tehlikeli bölsende 5 olmaz bence sık dişini azcık benimde düşük tehlikem vardı halada düşük iğnesi kullanıyorum 11haftam doldu bugun sağlıkla kucağına alırsın inşallah ağır falan sakın kaldırma birde wcde zorlanma sakın kabız olmamaya dikkat et bol bol kayısı ve hoşafını iç çekirdek kabak çekirdeği maydanoz nane bunlardan uzak durmaya çalış bende bunlar hala yasak sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bebişlerimizi

merhaba, inşallah ben de şubat annesi olacağım. bebeğim 10+2ydi bugün. ve saatten de anlaşılacağı gibi en büyük problemim uyku geceleri ayakta, gündüzleri yarı uykuda geçiriyorum. sanırım bu beni sinirli ve sinir de iştahsız yapıyor umarım sizlerde aynı problemler yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…