- Konu Sahibi cardelenss
-
arkadaşlar
kaç gündür giremiyorum farkındasınızdır belki bebeğim 9.haftasında beni bıraktı çok kötüyüm kalbi durdu yavrumun.kürtaj yapıldı aldılar onu benden..herşey bitti bnm için duygularımı anlatamıyorum
kimse şubatta doğum yapmayacak galiba tek benmiyim??
nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
geçmiş olsun, allah sabır versin canım.
arkadaşlar
kaç gündür giremiyorum farkındasınızdır belki bebeğim 9.haftasında beni bıraktı çok kötüyüm kalbi durdu yavrumun.kürtaj yapıldı aldılar onu benden..herşey bitti bnm için duygularımı anlatamıyorum
arkadaşalr merhaba,
8 haftalık hamileyim , 6. haftada keseyi gördük haftaya tekrar gideceğiz doktora. Ama 4-5 gündür gün boyu midem bulanıyor, hiçbir şey yiyemiyorum. aranızda böyle olanlar var mı?
merhaba arkadaşlar..ben de 6+4 hamileyim..geçtiğimiz salı,keseyi,kalp atışlarını gördük:)biraz lekelenmem oldu moralim bozuk biraz doktorum progestan verdi..dünden beri kesildi gibi..tatile gitmek istiyorum,ama doktorum pek önermiyoruz bu haftalarda dedikafam karışık yıl boyunca tatile gitmeyi bekledim.yolu bölerek gitsek bişe olur mu acaba?yani 5 saatlik yolculuk şeklinde..midem de bulanıyor,bişe de yiyemiyorum off offf...
merhaba arkadaşlar..ben de 6+4 hamileyim..geçtiğimiz salı,keseyi,kalp atışlarını gördük:)biraz lekelenmem oldu moralim bozuk biraz doktorum progestan verdi..dünden beri kesildi gibi..tatile gitmek istiyorum,ama doktorum pek önermiyoruz bu haftalarda dedikafam karışık yıl boyunca tatile gitmeyi bekledim.yolu bölerek gitsek bişe olur mu acaba?yani 5 saatlik yolculuk şeklinde..midem de bulanıyor,bişe de yiyemiyorum off offf...
Midem çok bulanıyor.bazen zorla çıkarıyorum.yediğim hiç bişeyden zevk almıyorum.
Sürekli yorgunum elim hiç bir işe gitmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?