2012-Şubat Anneleri-BERABER İLERLEYELİM DOĞUMA

cardelenss

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2009
2.131
27
683
merhaba arkadaşlar,

4 haftalık hamileyim inşallah şubat 12 de doğum yapıcam inşallah.çok yeni çok acemiyim bu konuda.veee çok heyecanlıyım!!
burada dertleşelim konuşalım adım adım bebişlerimize yaklaşalım.

haydi topiğimize toplanalım

öncelikle hayırlı olsun cnm ... alah tamamına erdirsin. bende aşılama yaptırdım bugün 13.günüm
senin hamilelik belirtilerin nelerdi anlatırmısın..
benim kasıklarım adet olucak gibi çok ağrıyor adet sancılarım var
seninde böyle oldumu

sağol canım inşallah sende sevindirici haberi en kısa zamanda alırsın bnm hala ne bulantım ne kusmam yok çok şükür ağrı sızı hissetmedim göğüslerimde de..adet sancısı gibi durumumda yok normal hergün bnm için.ama senin dediğin gibi bnm ablam oldu adet günü adet gelecek gibi kıvrandı 2 damla kan geldi doktora gitti hamile olduğunu öğrendi

bende 6 haftalık hamileyim, ama şu 3 haftada yaşamadığım kalmadı
3. haftada öğrendim hamile olduğumu hemen doktora gittik folic aside başladım, birde kahverengi lekelenmem vardı, düşük hapı kullanmaya başladım fakat daha da arttı lekelenmem 5 gün sonra başka doktora gittik bu ara bebek 4 haftalık oldu, bu kadın tutturdu kese var bebek yok, kalp atışını duymam gerekiyordu, bu bebek düşecek veya kürtaj olacaksın dedi, hemen internette araştırdım, 6-7 haftaya kadar kalp atışı olmaması normalmiş ama çok telaşlandık tabi
neyse sonra lekelenme durdu tam oh be derken bu kezde kanamam başlamasın mı, yine doktora bu kez 5.haftadayım, doktor kanama normal ama şakır şakır olursa ve ağrılı olursa kötü dedi, o an şakır şakır değildi beni alttan muayene etti ve bebişimizin kalp atışlarını gösterdi, nasıl sevindik ve diğer doktora nasıl sövdük anlatamam, eve geldik kanama çok arttı resmen şakır şakıra döndü ama yine ağrı yoktu dolayısıyla endişe etsemde telaşlanmadım, bu arada son gittiğim doktor bu kezde rahimimin 2 parça olduğunu söyledi, dolayısıyla düşük olabilir veya erken doğum yapabilirsin ama olmayabilirde, bu durumda olup 9 ay taşıyan da var dedi

şu anda kanamam çok çok azaldı ama hala var, bu kadar badireden sonra bebeğim inşallah benimle kalırsa bende şubat annesiyim

Iyiki baska doktora gitmissin. gercektende 4 hafta kalp atisi icin cok erken. o nasil doktormuski oyle. bol bol su icip dinlenmen gerekiyor. sol tarafina yat yada bacaklarinin altina bir yastik koyup oyle yat ve mecbur kalmadikca ayaga kalkma. en kritik haftalardayiz hepimiz. Allah yardimcimiz olsun.

ahh günah canım sana yaa insanı strese sokuyorlar içine vesvese veriyorlar bu zamandaki doktorların hepsi felaket tellalı..allaha güvenmekten başka yolumuz yok 9 ay içimize hiç korku stres sokmycaz 5 haftadan sonra kalp atışı duyuluyor zaten niye acele etmiş ki

Benimki 1 subat insallah. herkese hayirli ugurlu olsun. umarim guzel seyler paylasiriz.

bende şubat 12 de doğum yapacağım allah nasip kısmet ederse

hoşgeldiniz arkadaşlar topiğimizee..gün gün hafta hafta konuşalım sorunlarımızı yapılacak testler hakkında bilgi verelim birbirimize.ben şimdi yarın kese görmeye belkide kalp atışını duymaya gidecem inşallah allahın izniyle yani...
yarın kan değerim 1600 olması gerekiyor..
bu arada her giren doğum tarihlerini yazsınlar liste yapayım..

ya bende hiç değişiklik yok midem bulanmıyor başım dönmüyor gögüslerimde ağrı yok....sizde var mı??

randevu aldım ama perşembe gününe verdiler doktor çok yoğunmuş, yarın başka bi doktora gitmeyi düşünüyorum

2.gün önce 645..güzel doktor bişi dedi mi?
bnm doktor gebesin bile demedi.cuma günü yani bugün 1600 olması gerekiyor bugün saat 13:00 de randevum var.keseyi görücez kalp atışı başlamışsa duyucaz inş..

ben iş çıkısı gittim kandan baktırmaya laboratuvar doktoru varmış gebesin en kısa zaman kadın doğumcuya muayene ol dedi

Son düzenleme:
sözde özel hastane randevu aldım benim istediğim doktordan perşembeye verdi. diğer doktorada genel muayene olmustum o varmış boş olarak doktoruda ben istemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…