bende 6 haftalık hamileyim, ama şu 3 haftada yaşamadığım kalmadı
3. haftada öğrendim hamile olduğumu hemen doktora gittik folic aside başladım, birde kahverengi lekelenmem vardı, düşük hapı kullanmaya başladım fakat daha da arttı lekelenmem 5 gün sonra başka doktora gittik bu ara bebek 4 haftalık oldu, bu kadın tutturdu kese var bebek yok, kalp atışını duymam gerekiyordu, bu bebek düşecek veya kürtaj olacaksın dedi, hemen internette araştırdım, 6-7 haftaya kadar kalp atışı olmaması normalmiş ama çok telaşlandık tabi
neyse sonra lekelenme durdu tam oh be derken bu kezde kanamam başlamasın mı, yine doktora bu kez 5.haftadayım, doktor kanama normal ama şakır şakır olursa ve ağrılı olursa kötü dedi, o an şakır şakır değildi beni alttan muayene etti ve bebişimizin kalp atışlarını gösterdi, nasıl sevindik ve diğer doktora nasıl sövdük anlatamam, eve geldik kanama çok arttı resmen şakır şakıra döndü ama yine ağrı yoktu dolayısıyla endişe etsemde telaşlanmadım, bu arada son gittiğim doktor bu kezde rahimimin 2 parça olduğunu söyledi, dolayısıyla düşük olabilir veya erken doğum yapabilirsin ama olmayabilirde, bu durumda olup 9 ay taşıyan da var dedi
şu anda kanamam çok çok azaldı ama hala var, bu kadar badireden sonra bebeğim inşallah benimle kalırsa bende şubat annesiyim