2012 öğretmenleri çalışma kampı =)

slm kızlar bende yeni katıldım aranıza bmlümüm okul öncesi çalışmaya yeni başladım ve herhangi bir ders bitiremedim çok eksiğim var bende yarından itibaren sistemli olarak çalışmaya başlayacağım umarım kısa zamanda sizlere yetişirim benimde hedefim 85 hadi kolay gelsin hepşimize o zaman :)

teşekkürler superisi,sana da kolay gelsin

kızlar yayınların tg sınavlarına gireniniz oldu mu? ben yediiklimin ikincisine girmeyi düşünüyorum,kendi sitesinde 19-20 aralık diyor ama burdaki şubesinde 23ündeymiş, bakalım eksiğim daha çok var ama en azından neyi ne kadar bildiğimi görmek istiyorum eski bilgilerle.eşim de o güne kadar baya konu da çalışırsın mutlaka gir diyor

kızlar hürriyet gk-gy 23 dvd ve 10 deneme sınavı veriyor
33 kupon
dün başlamış kuponlar, ama fırsat kuponlarını 12 aralığa kadar vericekmiş

Aslında Z tv nin ders videoları gerçekten güzeL. Cüzzi bir üyelik ücreti var bildiğim kadarıyla. Ordan da takip edebilirsiniz ya da sanalakademi.com adresine tıklayın ben oraya indirimli zamanında seneliği 50tl ye üye olmuştum şimdi daha fazla ama sınıf ortamında anlatılan tüm eğitim ve gk gy derslerin kayıt videolarını izleyebiliyorum ve memnunum da. Ayriyeten 20tl ye tümünün cd lerini satıyorlarmış bence eğer video ders isterseniz öyle birşey de yapabilirsiniz. Kupon biriktirmenize de gerek kalmamış olur. tercih sizin tabi..Bir de gazete acaba görüntülü eğitim merkezi nin cd lerini mi veriyor emin olun çünkü ben izledim her yerde de satılıyor ve cidden kötü bi anlatımı vardı.Bir arkadaşım vermişti ordan biliyorum Billgilendirmek istedim

canım bu da atlas yayıncılığınmış. ürün videosunu izledim de ben beğenmedim. ama tabii belki beğenenler de olabilir, o yüzden bilgilendirmek istedim

good morning everbody

azıcık nette takılıp sonra ders çalışmaya başlıcam,öyt,rehberlik ve akşama da mat

benim de içime sinmiyor zaten bir kere konuları bitirmem lazım,sonra hep soru.zaten birçok şeyi soru çözerken de öğrenebiliyorsun

Nerdesiniz bea kızancıklar

ben bugün gelişimden piagete çalıştım,ölçmeden de ölçme hatalarına ve geçerlik,güvenirlik ve kullanışlılığa verimli geçti günüm.akşama da özdeşlikler ve çarpanlara ayırmadan soru çözücem inş.sevemedim bu konuyu kaç gündür cebelleşiyorum

dün mat çalışamadım eşim sinir etti beni ben de bırakıverdim

bugün ders yok tatilimiz çünkü

heyyy nerdesiniz bu arada topiği ben zaptettim,ele geçirdim

Yuisit galiba herkes sıkı çalışıyo biz oyalanıyoruz böylee olabilir mi kii

Bugün yapılandırmacılık ile ilgili test çözdüm, bilgisayar destekli ve bilgisayarlı öğretime çalıştım.
Matematikten basamak kavramı ve sayılarla ilgili test çözdüm.
Bilişsel gelişimi tekrar ettim ve test çözdüm.
Program gel. den eğitim felsefelerine çalışıp test çözdüm.
İnşallah öğrenmenin ilk konusunu tekrar edip, test çözmek niyetindeyim. Sonrası umarım gelir. Bakcazz=))
Aralık sonunda kursta sınav var. Bzm sınıftaki çogu kişi geçen kpss de 70 üstü almış onlardan az almamam lazım önümdeki denemeden!!! Gaza gelmem lazımm lazım lazım!!

tarih çalşıyorum hala,bööö geldi datanın tarihini alıcam herkes iyi diyorçok yoğun değil ama çalşıyorum kızlar

güzel çalışmışsın canım böyle devam et

tarih çalşıyorum hala,bööö geldi datanın tarihini alıcam herkes iyi diyorçok yoğun değil ama çalşıyorum kızlar

hiç yoktan iyidir canım,çok da sıkmamak lazım..sonra bööö geliyor

rehberlikte iletişim ve iletişim becerilerine geldim kızlar
ölçme ve değerlendirmede; ölçme sonuçları üzerine istatistiksel işlemlere giriş yaptım. sanırım ölçmenin en zor konusu.. aritmetik ortalama ve medyana çalıştım. bugün moddan devam etmek istiyorum inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…