• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 öğretmenleri çalışma kampı =)

kızlar ben çok boşladım kpss yi, şimdi vizelerim var, çoookkk sıkıcı, kpss ye çalışmak daha eğlenceliydi valla.. nisan sonunda dersaneye yazılcam, ondan sonra yazarım artık gün gün neler çalıştığımı :6:
hepinize iyi çalışmalar :16:

kızlar nasıl gidiyor çalışmalar. ben konuları bitirdim sayılır. soru bankalarına geçtim bu hafta gelişim ve tarih çözmeyi düşünüyorum. ama arada tembellik yapıyorum sizden de ses çıkmayınca boşluyorum neler yaptığımızı daha çok konuşmalıyız bence...

açıkçası ben pek bişi yapmıyorum desem doğru olur,bugün ağrım vardı hem başımda hem karnımda o yüzden çoğunlukla uzandım.
dünkü denememin sorularını gözden geçiriyordum sabah bitiremedim, birazdan onlara devam edicem.
bende mi soru bankalarını ders ders bitirsem acaba bilemedim :50:

ben çalışyorum yazıyorumda ama kimse olmayınca komik oluyor:27: türkçeden soru çözdüm.şimdi rehberlik bakcağım:34:

ben çalışyorum yazıyorumda ama kimse olmayınca komik oluyor:27: türkçeden soru çözdüm.şimdi rehberlik bakcağım:34:

süpersin kuzum :46:
olsun sen yine de yaz,ben de yazıcam da çok fazla bişeye bakmıyorum bayadır.yarından itibaren tam gaz devam.bugün azıcık işim var,gelince çalışıcam yine de :52::52:

sensin süper:33: kız ne süperi millet deli gibi çalışıyor bide kursa gidiyorlar:43: artık elimizden geleni yapıp çalşacağız:34:

sedefin zamanı var,diğer kızlarda pek uğramıyor:26:

bu arada 9-18 nisan kpss başvuru tarihleri:52: alın size motivasyon

sensin süper:33: kız ne süperi millet deli gibi çalışıyor bide kursa gidiyorlar:43: artık elimizden geleni yapıp çalşacağız:34:

sedefin zamanı var,diğer kızlarda pek uğramıyor:26:

bu arada 9-18 nisan kpss başvuru tarihleri:52: alın size motivasyon

:25::25::25::25: haklısın kim bilir nasıl çalışıyordur bazıları.
olsun elimizden geleni yapıyoruz biz.

Bugün ıslahatlardan test çözdüm sabahtan,sonra doktora gittim geldim,akşama da sanırım tarihten devam edicem :34:

Şimdi bu başvurular ayın 9unda başlıcak ya kızlar, ben 2 senedir internetten yapıyordum.ama bir açıklama yok bunun için şimdi,başvurular başvuru merkezlerince yürütülecektir diyor.sadece oralardan yapılacak herhalde.burdakinin yeri de değişmiş sanırım baya uzak :50::50:

Bugün ıslahatlardan test çözdüm sabahtan,sonra doktora gittim geldim,akşama da sanırım tarihten devam edicem :34:

Şimdi bu başvurular ayın 9unda başlıcak ya kızlar, ben 2 senedir internetten yapıyordum.ama bir açıklama yok bunun için şimdi,başvurular başvuru merkezlerince yürütülecektir diyor.sadece oralardan yapılacak herhalde.burdakinin yeri de değişmiş sanırım baya uzak :50::50:

ben de anlayamadım. alese gireyim diyorum şimdi netten baktım başvuru merkezi filan diyor kafam karıştı ne güzel netten yapıyorduk neden bu sene böyle oldu tam bir saçmalık.
neyse ben de soru bankalarını çözüyorum bildiğiniz gibi ama nedense 2-3 gündür pek ilerleyemedim. gelişim bitmek üzere ancak bazı testlerde artarda yanlışım çıkıyor bazıları çok güzel gidiyor.

ben de anlayamadım. alese gireyim diyorum şimdi netten baktım başvuru merkezi filan diyor kafam karıştı ne güzel netten yapıyorduk neden bu sene böyle oldu tam bir saçmalık.
neyse ben de soru bankalarını çözüyorum bildiğiniz gibi ama nedense 2-3 gündür pek ilerleyemedim. gelişim bitmek üzere ancak bazı testlerde artarda yanlışım çıkıyor bazıları çok güzel gidiyor.

günaydın :16::16:
evet canım kötü olmuş,ne güzel oturduğum yerden yapıyordum başvuruyu.şimdi kalk iki minibüs değiştir oraya git kim bilir nasıl da sıra olur :53::53:
ben de oturucam birazdan ders başına,program geliştirmeden çözeyim diyorum biraz.çok karıştırıyorum ondaki terimleri :23:

başka bir yerde okudum yapabiliyormuşuz canım internetten bireysel başvuru :46::46:
fotomu değiştirsem iyi olcak.

İNTERNETTEN BİREYSEL BAŞVURULAR

2010 ve 2011 yıllarında yapılan KPSS sınavlarından en az birine lisans düzeyinde başvuran
adaylardan ADAY BİLGİ FORMU’nun “ÖĞRENİM BİLGİLERİ” alanlarında değişiklik bulunmayanlar başvurularını isterlerse bireysel olarak internet aracılığıyla kendileri yapabileceklerdir. Bu durumdaki adayların sınav ücretini yatırdıktan sonra ÖSYM'nin internet adresinde "BAŞVURULAR" başlıklı alana şifreleri ile girmeleri ve buradaki açıklamalar doğrultusunda mevcut bilgilerini kontrol ederek ve gerekli düzeltmeleri yaparak başvurularını tamamlamaları gerekir. Başvuru işlemi tamamlandıktan sonra adayların, Aday Başvuru Kayıt Bilgileri dökümünü yazıcıdan alıp kontrol etmeleri ve bu belgeyi saklamaları gerekir.

2010 ve 2011 yıllarında yapılan KPSS sınavlarından en az birine lisans düzeyinde (2010 ve
2011 yıllarında KPSS’ye lisans düzeyinde başvuran adaylardan öğrenim bilgilerinde değişiklik bulunmayanlar) başvurmuş olan adaylar (“eski” adaylar), kılavuzun arka sayfasında yer alan banka şubelerinden birine giderek sınav ücretini yatıracaklar ve başvuru süresi içerisinde internet bağlantısı olan ve yazıcısı bulunan bir bilgisayarı kullanarak başvuru işlemlerini başvuru merkezine gitmeksizin kendileri yapabilecekler ya da başvuru merkezlerinden yararlanabileceklerdir.

Başvuru işlemlerini internet üzerinden kendileri yapacak olan adaylardan başvuru ekranındaki fotoğrafı ile bugünkü görünümü arasında, tanınmalarını güçleştirecek derecede fark bulunanlar ile internetteki başvuru ekranında fotoğrafı bulunmayanlar başvurularını mutlaka başvuru merkezlerinden yapacaklardır. Başvuru işlemi tamamlandıktan sonra adayların fotoğraflarında değişiklik yapma istekleri kabul edilmeyecektir.

Alıntı:kpsscafe.com

Son düzenleme:
sonunda gelişimin soru bankası bitti, vatandaşlığın sadece güncel kısmı kaldı(sınava yakın çözeceğim onu) tarihten osmanlıya geçerim bu akşam böyle kitaplar bitince ii oluyor. bu arada çıkan yanlışlarımın analizini daha yapmadım, soru bankasından bayağı şey öğrendim ama onalrın notunu çıkartırsam kendimi daha iyi hissedeceğim.

kızlar sts soruları çıktı çözmeyi unutmayın tabi ygs sorularınıda:6:

ben de bakayım diyordum saol canım :34:

sonunda gelişimin soru bankası bitti, vatandaşlığın sadece güncel kısmı kaldı(sınava yakın çözeceğim onu) tarihten osmanlıya geçerim bu akşam böyle kitaplar bitince ii oluyor. bu arada çıkan yanlışlarımın analizini daha yapmadım, soru bankasından bayağı şey öğrendim ama onalrın notunu çıkartırsam kendimi daha iyi hissedeceğim.

ne güzel canım benim bir bitirmişliğim yok,hepsinden azar azar çözdüm daha :1:

kızlar naptınız:ssz: 24 saatte tarih kitabı vardı facede buldum onu indrecem çok merak ediyordum:32: bakalım 24 saatte bityor mu deneycem:18:

kızlar naptınız:ssz: 24 saatte tarih kitabı vardı facede buldum onu indrecem çok merak ediyordum:32: bakalım 24 saatte bityor mu deneycem:18:

o ne kız ilk defa duydum :1::1:
ben bugün yine birazcık program geliştirme çözdüm.
tvde bir baktım Pasaport yarışma programı Edirneye gelmiş,heyecanla onu izledim şamşırık gibi neyime lazımsa :1::1:

bende daha başlamadım kız,ev uygun değildi,benimde çok isteğim yoktu zaten:33:
o ihtiyacın kitabı tarih özetleri var hep hala iniyor:8: kpssakademi var facede ordan aldım bakmak istersen:32:

bende daha başlamadım kız,ev uygun değildi,benimde çok isteğim yoktu zaten:33:
o ihtiyacın kitabı tarih özetleri var hep hala iniyor:8: kpssakademi var facede ordan aldım bakmak istersen:32:

tmm canım teşkür ederim,ihtiyaç duyarsam indiririm ama pek de canım istemedi.test çözerek tekrar ediyorum işte :52:

öğretmenlerim merhaba :) bir sorum olucak yanıtlarsanız çok sevinirim ,şimdiden teşekkürler

1.akarsu rejimi
2.toprak tipi
3.yeraltı kaynakları

hangileri hem matematik hem özel konumdan etkilenir?

toprak tipi hem mat hem özel konum ,akarsu rejimi notlarımda orta kuşak ve matematik konumundan dolayı akdeniz iklimi görülür bilmem ne .ya bu coğ beni mahvetti 1. konuyu anlayamadığımdan 3. konuda takıldım hüf.şimdi bu toprak tipinin mat alakalı olması orta kusaklamı alakalı
birde sıcaklık farkından kasıt gerçekle indirgenmiş sıcaklık arasındaki farkmı anlayamadım bir türlü..

iyi çalışmalar

öğretmenlerim merhaba :) bir sorum olucak yanıtlarsanız çok sevinirim ,şimdiden teşekkürler

1.akarsu rejimi
2.toprak tipi
3.yeraltı kaynakları

hangileri hem matematik hem özel konumdan etkilenir?

toprak tipi hem mat hem özel konum ,akarsu rejimi notlarımda orta kuşak ve matematik konumundan dolayı akdeniz iklimi görülür bilmem ne .ya bu coğ beni mahvetti 1. konuyu anlayamadığımdan 3. konuda takıldım hüf.şimdi bu toprak tipinin mat alakalı olması orta kusaklamı alakalı
birde sıcaklık farkından kasıt gerçekle indirgenmiş sıcaklık arasındaki farkmı anlayamadım bir türlü..

iyi çalışmalar

ben bakınca yeraktı kaynakları ile toprak tipi özel konumdur diye düşündüm.herhalde sadece akarsu rejimidir dedim cevap ama demek ki yanlış düşünmüşüm :44: o yüzden bişi diyemicem canım.
sıcaklık farkına gelince de;kış ile yaz sıcaklığı arasındaki fark oluyor sanırım.mesela akdenizde sıcaklıklar arasında çok fark yok kışları ılık geçtiği için ama doğu anadoluya bakarsak yazları çok sıcak kışları da çok soğuk oluyor yani sıcaklık farkları fazla oluyor.

ben bakınca yeraktı kaynakları ile toprak tipi özel konumdur diye düşündüm.herhalde sadece akarsu rejimidir dedim cevap ama demek ki yanlış düşünmüşüm :44: o yüzden bişi diyemicem canım.
sıcaklık farkına gelince de;kış ile yaz sıcaklığı arasındaki fark oluyor sanırım.mesela akdenizde sıcaklıklar arasında çok fark yok kışları ılık geçtiği için ama doğu anadoluya bakarsak yazları çok sıcak kışları da çok soğuk oluyor yani sıcaklık farkları fazla oluyor.
cevap 1-2 miş :s

Back
X