- 15 Eylül 2009
- 10.114
- 1.270
- 773
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar nasıl gidiyor çalışmalar. ben konuları bitirdim sayılır. soru bankalarına geçtim bu hafta gelişim ve tarih çözmeyi düşünüyorum. ama arada tembellik yapıyorum sizden de ses çıkmayınca boşluyorum neler yaptığımızı daha çok konuşmalıyız bence...
ben çalışyorum yazıyorumda ama kimse olmayınca komik oluyor türkçeden soru çözdüm.şimdi rehberlik bakcağım
sensin süper kız ne süperi millet deli gibi çalışıyor bide kursa gidiyorlar artık elimizden geleni yapıp çalşacağız
sedefin zamanı var,diğer kızlarda pek uğramıyor:26:
bu arada 9-18 nisan kpss başvuru tarihleri alın size motivasyon
Bugün ıslahatlardan test çözdüm sabahtan,sonra doktora gittim geldim,akşama da sanırım tarihten devam edicem
Şimdi bu başvurular ayın 9unda başlıcak ya kızlar, ben 2 senedir internetten yapıyordum.ama bir açıklama yok bunun için şimdi,başvurular başvuru merkezlerince yürütülecektir diyor.sadece oralardan yapılacak herhalde.burdakinin yeri de değişmiş sanırım baya uzak
ben de anlayamadım. alese gireyim diyorum şimdi netten baktım başvuru merkezi filan diyor kafam karıştı ne güzel netten yapıyorduk neden bu sene böyle oldu tam bir saçmalık.
neyse ben de soru bankalarını çözüyorum bildiğiniz gibi ama nedense 2-3 gündür pek ilerleyemedim. gelişim bitmek üzere ancak bazı testlerde artarda yanlışım çıkıyor bazıları çok güzel gidiyor.
kızlar sts soruları çıktı çözmeyi unutmayın tabi ygs sorularınıda
sonunda gelişimin soru bankası bitti, vatandaşlığın sadece güncel kısmı kaldı(sınava yakın çözeceğim onu) tarihten osmanlıya geçerim bu akşam böyle kitaplar bitince ii oluyor. bu arada çıkan yanlışlarımın analizini daha yapmadım, soru bankasından bayağı şey öğrendim ama onalrın notunu çıkartırsam kendimi daha iyi hissedeceğim.
kızlar naptınız 24 saatte tarih kitabı vardı facede buldum onu indrecem çok merak ediyordum bakalım 24 saatte bityor mu deneycem:18:
bende daha başlamadım kız,ev uygun değildi,benimde çok isteğim yoktu zaten
o ihtiyacın kitabı tarih özetleri var hep hala iniyor kpssakademi var facede ordan aldım bakmak istersen
öğretmenlerim merhaba :) bir sorum olucak yanıtlarsanız çok sevinirim ,şimdiden teşekkürler
1.akarsu rejimi
2.toprak tipi
3.yeraltı kaynakları
hangileri hem matematik hem özel konumdan etkilenir?
toprak tipi hem mat hem özel konum ,akarsu rejimi notlarımda orta kuşak ve matematik konumundan dolayı akdeniz iklimi görülür bilmem ne .ya bu coğ beni mahvetti 1. konuyu anlayamadığımdan 3. konuda takıldım hüf.şimdi bu toprak tipinin mat alakalı olması orta kusaklamı alakalı
birde sıcaklık farkından kasıt gerçekle indirgenmiş sıcaklık arasındaki farkmı anlayamadım bir türlü..
iyi çalışmalar
cevap 1-2 miş :s
ben bakınca yeraktı kaynakları ile toprak tipi özel konumdur diye düşündüm.herhalde sadece akarsu rejimidir dedim cevap ama demek ki yanlış düşünmüşüm :44: o yüzden bişi diyemicem canım.
sıcaklık farkına gelince de;kış ile yaz sıcaklığı arasındaki fark oluyor sanırım.mesela akdenizde sıcaklıklar arasında çok fark yok kışları ılık geçtiği için ama doğu anadoluya bakarsak yazları çok sıcak kışları da çok soğuk oluyor yani sıcaklık farkları fazla oluyor.