• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 öğretmenleri çalışma kampı =)

ben de öyle sayılırım,eşim gelince de çalışıyorum ama tabi daha az oluyor :1:
pegemin denemesinden geldim şimdi,ay Allahım eğitim sınavında karnım gur gur öttü.kendim çok rahatsız oldum,konsantrem bozuldu.bir de acaba millet duyuyor mu diye düşünüyorum bir yandan da :36::36:

ben de diyorum keşke girseydim bir yere.belki daha azimli,sabırlı olurdum çalışırken :50:
oğluşunla ilgilenen var mı başka canım,sana az çalışıyorsundur gibi geliyordur belki ama bence iyi gidiyorsun.:34:

et cnm ya öyle dolu dolu çalışamıyorum. zaman buldukça oğlumla birlikte çalışıyorum. kitaplarım hep ortalıkta vakit buldukça çözüyorum soru öyle masa başına oturup çalışamıyorum malesef.

yok cnm hala çalışıyorum. mesela bu yüzden hafta sonu hiçbir şey yapamadım. derslerim hafta içi 5ten sonra, hafta sonu bir de yani genelde sabahları evdeyim oğlumla ilgileniyorum.

o zorluğunda bir karşılığı vardır,fazlasıyla alırsın inşallah canım:emir_bebek:
rehberlğin bir ünitesini tekrar ettim soruları bitti,kahvaltı edeyim coğrafya bakıcam bir ünite:8:

patia bencede bu sene emeklerinin karşılığını alıcaksın canım:34::34:
Ben de dün girdiğim sınavdaki eğitim sorularına şöyle tekrar bir baktım,karnımı doyuruyorum sonra vatandaşlık çözücem :31:

kızlar ben 3 gündür posta gazetesinin verdiği kpss denemelerini alıyorum. ufacık bir şey dersim boş olursa çözmek kolay oluyor. hem tekrar etmiş oluyorum deneme gibi yani. neyse soruları pegem akademi hazırlamış ama öyle pek zor değil.
bu arada ben de bugün vatandaşlıktan yürütme çalışacağım. 1 nisana kadar vatandaşlığı bitirmeyi hedefliyorum. sonra soru bankalarına başlayacağım.

kızlar ben 3 gündür posta gazetesinin verdiği kpss denemelerini alıyorum. ufacık bir şey dersim boş olursa çözmek kolay oluyor. hem tekrar etmiş oluyorum deneme gibi yani. neyse soruları pegem akademi hazırlamış ama öyle pek zor değil.
bu arada ben de bugün vatandaşlıktan yürütme çalışacağım. 1 nisana kadar vatandaşlığı bitirmeyi hedefliyorum. sonra soru bankalarına başlayacağım.

onlardan bende de baya birikti.iki üç tane çözdüm gerisi duruyor.
ya ben vatandaşlıkta çok çabuk unutuyorum,cumhurbaşkanı kimi atar yok bakanlar kurulu ne yapar :53:

onlardan bende de baya birikti.iki üç tane çözdüm gerisi duruyor.
ya ben vatandaşlıkta çok çabuk unutuyorum,cumhurbaşkanı kimi atar yok bakanlar kurulu ne yapar :53:

evet cnm onlar çok kolay unutuluyor o yüzden bol bol soru çözmeli. ve sınava yakın bir tekrar daha yapmalı ancak oturur. bu arada yedi iklimin denemelerine başladığın zaman haber ver de belki bende aynı dönemlerde çözerim karşılaştırma yaparız soruları hatalarımızı tartışırız. ama benim daha en az 1 ayım var o denemeleri çözmeye.

evet cnm onlar çok kolay unutuluyor o yüzden bol bol soru çözmeli. ve sınava yakın bir tekrar daha yapmalı ancak oturur. bu arada yedi iklimin denemelerine başladığın zaman haber ver de belki bende aynı dönemlerde çözerim karşılaştırma yaparız soruları hatalarımızı tartışırız. ama benim daha en az 1 ayım var o denemeleri çözmeye.

bol bol soru evet ama ben yetişemiyorum hepsine.derdim matematikken şimdi az da olsa onu yapıyorum.
şimdi de yok anayasa yok eğitim yok tarih iyice afalladım:50:

ben denemelerden ilk ikisini çözdüm patiam,tglere göre biraz daha kolaylar.ama yine de 100ü geçemedim onlarda da.
yine de paslaşırız canım sen çözmeye başlayınca :34:

kızlar :52: torrentten dosya nasıl indiriliyor bilen var mı.mat dvdleri indircem ama bilmiyorum:26:

sitede kpss dışında konulara yönelyim dedim kafan dağılsın diye,gittim 3 sene önceki başlığı buldum bula bula:1:
yutiscim ben sabitledim her gün 30 paragraf sorusu çözüyorum:32:
tarihte hakan dedenin videoları var onlardan dinliyorum,dinlemek daha kalıcı oluyor.okuyunca uçuyor:10:

sitede kpss dışında konulara yönelyim dedim kafan dağılsın diye,gittim 3 sene önceki başlığı buldum bula bula:1:
yutiscim ben sabitledim her gün 30 paragraf sorusu çözüyorum:32:
tarihte hakan dedenin videoları var onlardan dinliyorum,dinlemek daha kalıcı oluyor.okuyunca uçuyor:10:

:)))
yaaa ben iyice kptum hep tam odaklandığım sırada bişi çıkıyor olmuyor,ne oldu bana ya :52::52:

:)))
yaaa ben iyice kptum hep tam odaklandığım sırada bişi çıkıyor olmuyor,ne oldu bana ya :52::52:

ara ara herkeste oluyor,dağılıyoruz:26: ama sıkmadan olmuyor bu iş.zevk alarak ders çalıştığım olmadı bu yaşa kadar ama bitti bi şekilde:34: sende sık azıcık kendini:41:

türkçe paragraf sorularım bitti,ilke ve inklapları böldüm bu gün ki kısımları çalşcam şimdi:32:

mrb kızlar nasıl gidiyor çalışmalar..
birkaç gün önce başladım çalışmaya..sizede yazmıştım..eğitimde çok konu eksiğim var..ama moralimi bozmamaya çalışıyorum..yediiklim aldım çalışıyorum ama biraz ağır ilerliyorum..
sizin varlığınız beni motive ediyor..inşallah kalan zamanı en iyi şekilde degerlendiririz..ben program yaptım..öyleki aylık haftalık hatta günlük saat saat
ama tabi tam olarak uyamasamda elimden geleni yapıyorum..bu nisan ayı bzm için önemli kızlar..birbirimizi gaza getirelim..yaz geliyor zaten..havalar ısınınca çalışmak daha zorlaşacak:13:

ara ara herkeste oluyor,dağılıyoruz:26: ama sıkmadan olmuyor bu iş.zevk alarak ders çalıştığım olmadı bu yaşa kadar ama bitti bi şekilde:34: sende sık azıcık kendini:41:

türkçe paragraf sorularım bitti,ilke ve inklapları böldüm bu gün ki kısımları çalşcam şimdi:32:

sıkıcam canım :23: ben de biraz vattan test çözdüm.birazdan da ben de paragraf bakıcam :34:

mrb kızlar nasıl gidiyor çalışmalar..
birkaç gün önce başladım çalışmaya..sizede yazmıştım..eğitimde çok konu eksiğim var..ama moralimi bozmamaya çalışıyorum..yediiklim aldım çalışıyorum ama biraz ağır ilerliyorum..
sizin varlığınız beni motive ediyor..inşallah kalan zamanı en iyi şekilde degerlendiririz..ben program yaptım..öyleki aylık haftalık hatta günlük saat saat
ama tabi tam olarak uyamasamda elimden geleni yapıyorum..bu nisan ayı bzm için önemli kızlar..birbirimizi gaza getirelim..yaz geliyor zaten..havalar ısınınca çalışmak daha zorlaşacak:13:

merhaba canım,ite kaka gidiyor işte.
ben program hiç yapmadım,ama elbette bir günde ne çalışacağımı kafamda tasarlıyordum.
evet ya yaz geliyor,nasıl konsantre olucam,zaten kopuk çalışıyorum.Allah yardımcımız olsun.

kızlarrrrrrrr eğitim b.için kitap alcam konu anlatımı değil soru bankası ve deneme.istikrar öneriyorlar.fikir verirseniz sevinirim:8: beğndiğiniz gk gy eğitim b. ne varsa yazın işte:56:

yutiss gel çabuk sayfaya hangi topiktesin bakimm=)kaç soru çözdün bak ben 120 pargraf çözdüm,konu çalşyorum hala

lilruba bende hala konu çalşıyorum,soruda çözüyorum peşine.çalışacağız bol bol sonunu düşünmeden

Son düzenleme:
kızlarrrrrrrr eğitim b.için kitap alcam konu anlatımı değil soru bankası ve deneme.istikrar öneriyorlar.fikir verirseniz sevinirim:8: beğndiğiniz gk gy eğitim b. ne varsa yazın işte:56:

yutiss gel çabuk sayfaya hangi topiktesin bakimm=)kaç soru çözdün bak ben 120 pargraf çözdüm,konu çalşyorum hala

lilruba bende hala konu çalşıyorum,soruda çözüyorum peşine.çalışacağız bol bol sonunu düşünmeden

kuzum benim çalıştığım kaynağı biliyorsun,başka yok bende :1::1:
kız yazdığında burdamıydım ben :1::1: tam o saatte komşularım geldi oturduk, saat 10.30dan sonra da kurabiye yaptım bu akşam eşimin akrabaları gelicek :52::52:
bugün de pek çalışamam gibi duruyor:50::50:

kuzum benim çalıştığım kaynağı biliyorsun,başka yok bende :1::1:
kız yazdığında burdamıydım ben :1::1: tam o saatte komşularım geldi oturduk, saat 10.30dan sonra da kurabiye yaptım bu akşam eşimin akrabaları gelicek :52::52:
bugün de pek çalışamam gibi duruyor:50::50:

alma içeri kimseyi,çalşyorum dersin:1:

Türkçe ve tarihten konu çalıştım sorularını çözdüm,işlerim vardı hallettim.rehberlik ve öğrenme bakacağım şimdi:32:

alma içeri kimseyi,çalşyorum dersin:1:

Türkçe ve tarihten konu çalıştım sorularını çözdüm,işlerim vardı hallettim.rehberlik ve öğrenme bakacağım şimdi:32:

her zaman gelmiyolar kız ders çalışıyorum diye,ben çağırdım da geldiler :1::1:
bugün de bişi yapamadım ben,işlerim vardı.yarın denemeye gidicem ben de.
saf gibiyim bu arada bahar alerjim azıtıı sürekli hapşuruyorum :25::25:

kızlar nasıl gidiyor çalışmalar. ben konuları bitirdim sayılır. soru bankalarına geçtim bu hafta gelişim ve tarih çözmeyi düşünüyorum. ama arada tembellik yapıyorum sizden de ses çıkmayınca boşluyorum neler yaptığımızı daha çok konuşmalıyız bence...

Back
X