Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2012 öğretmenleri çalışma kampı =)
- Konu Sahibi josse
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
- 248
yutiscim, ben soru bankalarına bakıyorum ama çok yanlışım çıkıyor sen de durum ne? bana soruları biraz zor geldi anlayacağın...
sorular zor canım katılıyorum.benim de aşırı olmasa da yanlışım çıkıyor.
- 15 Eylül 2009
- 10.114
- 1.270
- 773
- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
- 248
bugün yutiss le tanıştık, görüştük
çok sevdim ablacığımı
kpss, hayat.. bilmediğim bi çok şey için beni aydınlattığından, güzel yollar gösterdiğinden, keyifli vakit geçirdiğimizden dolayı teşekkür ederim
kk ya da teşekkürler tabii, yoksa nasıl tanışıcaktık =)
tşk ederim fıstık bu güzel sözler için.
çok güzeldi benim için de,sohbet muhabbet kafam dağıldı,zaman da ne çabuk geçti anlamadım
kk sağolsun gerçekten vesile oldu bize
tşk ederim fıstık bu güzel sözler için.
çok güzeldi benim için de,sohbet muhabbet kafam dağıldı,zaman da ne çabuk geçti anlamadım
kk sağolsun gerçekten vesile oldu bize
bugün yutiss le tanıştık, görüştük
çok sevdim ablacığımı
kpss, hayat.. bilmediğim bi çok şey için beni aydınlattığından, güzel yollar gösterdiğinden, keyifli vakit geçirdiğimizden dolayı teşekkür ederim
kk ya da teşekkürler tabii, yoksa nasıl tanışıcaktık =)
çook kötüsünüz ama bide nispet yapıyorlar gıcıksınız işte gıcıkk:33:
selam kızlar,
eğitim bilimlerinde sadece program geliştirme ve gelişim psikolojisi kaldı
dün akşam gelişim psikolojisini tekrar etmeye başladım,
her gün soru çözmeye gayret ediyorum,
yargının eğitim bilimleri modüler soru bankalarını almıştım, genel olarak memnunum ama ölçme sorularını çok zor hazırlamışlar
resmen zor olsun diye kasmışlar ya!
o yüzden yargıdan soru çözerken sinir oluyorum, zorla yanlış yaptırtıyor insana
bir de matematik çalışmayı çok seviyorum ama oturup türkçe sorusu çözmek çok zor geliyor, uzun uzun paragraflar gözümde büyüyor
size de öyle geliyor mu bilmiyorum
yargının eğitim bilimleri modüler soru bankalarını almıştım, genel olarak memnunum ama ölçme sorularını çok zor hazırlamışlar
bir de matematik çalışmayı çok seviyorum ama oturup türkçe sorusu çözmek çok zor geliyor, uzun uzun paragraflar gözümde büyüyor
- 15 Eylül 2009
- 10.114
- 1.270
- 773
hahah jossecim hadi gel seni de edirneli yapalım kuzum öyle deme biz hatta keşke bu topiğe sık girenlerle böyle yüzyüze görüşsek diye geçirmiştik içimizden :13:
selam kızlar,
canım bana da öss de türkçe soruları çok sıkıcı geliyordu, ben bi tek dershane denemelerinde türkçe paragraf çözdüğümü bilirim. onun dışında kitap okuyodum. bi sorunum olmuyodu türkçeyle
kızlar bugün ihtiyacın bursluluk sınavına girdim. gerçek sınav gibiydi 120 gy-gk 120 eğitim, kafam böyle ilk sınavımdı, heyecanlıydı, ama burs falan olmaz, sorucağım sorular var aslında da şu cevap anahtarı bi gelsin. sorup da cevabını söyleyemeyince sizi de merakta bırakmıyayım.
- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
- 248
öyt-anayasa-mat çalışcammmm bu gün daha başlaymadım:26:şimdik gidiyorumm
tamam anladık tanıştınız hiçte kıskanmadım
keşke burda olsaydın kuzum,seni de tanımak çok isterdim
selam kızlar,
sorma canım,Türkçe çözücem diyorum bir çözemiyorum,çünkü gözümde büyüyor.
böyle olunca da insan stres yapıyor yetiştiremicem diye
kızlar bugün ihtiyacın bursluluk sınavına girdim. gerçek sınav gibiydi 120 gy-gk 120 eğitim, kafam böyle ilk sınavımdı, heyecanlıydı, ama burs falan olmaz, sorucağım sorular var aslında da şu cevap anahtarı bi gelsin. sorup da cevabını söyleyemeyince sizi de merakta bırakmıyayım.
ben de sorucaktım canım nasıl geçti diye,hiç belli olmaz herkesin aynı şekilde geçtiyse az buz da olsa koparırsın belki bir indirim
hahah jossecim hadi gel seni de edirneli yapalım kuzum öyle deme biz hatta keşke bu topiğe sık girenlerle böyle yüzyüze görüşsek diye geçirmiştik içimizden :13:
canım bana da öss de türkçe soruları çok sıkıcı geliyordu, ben bi tek dershane denemelerinde türkçe paragraf çözdüğümü bilirim. onun dışında kitap okuyodum. bi sorunum olmuyodu türkçeyle
aaa geçen ay edirnedeydim, bugünde teyzem geldi edirneden....
- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
- 248
aaa geçen ay edirnedeydim, bugünde teyzem geldi edirneden....
hiç haber vermek yok mu patia hıhh
- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
- 248
yutismmm günaydın canımşu yüklerden bi kurtulalım valla buluşalım süper olur,öğretmen olarak inşallah kızlar türkçe 10 15 tane çözün günlük az falan değil,mutlaka çözün
günaydın kuzum inş canım,ay ne güzel olur.düşünmesi bile ayrı güzel.
ben temizliğimi bir yapim de,sonra kesin oturup Türkçe çözücem,dediğin gibi 15-20 bile yeter.hatta dakika tutmayı düşünüyorum
Son düzenleme:
hiç haber vermek yok mu patia hıhh
kız nereden bileyim sizin edirnede olduğunuzu yoksa haber vermez miydim? tanışmış olurduk. zaten muhtemelen sınava yakın gideceğim yine çocuğa teyzem bakar ben de biraz çalışırım diye düşünüyorum. bir de arkadaşımın düğünü var zaten haziranın 7sinde bak şimdiden söylüyorum, sonra haber vermedin demeyin :)
- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
- 248
pazar keyfi yaptım artık geceye kadar yolu var eşek gibi çalışmam lazım yutiscim haklısın soruları süre tutarak çözmek en mantıklısı
ben bugün hiiç çalışamadım,eşimin tatili olunca dışarı çıktık,alışveriş fln fişman
- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
- 248
kız nereden bileyim sizin edirnede olduğunuzu yoksa haber vermez miydim? tanışmış olurduk. zaten muhtemelen sınava yakın gideceğim yine çocuğa teyzem bakar ben de biraz çalışırım diye düşünüyorum. bir de arkadaşımın düğünü var zaten haziranın 7sinde bak şimdiden söylüyorum, sonra haber vermedin demeyin :)
tamam o zaman anlaştık canım işi bıraktın mı sen?
ben bugün hiiç çalışamadım,eşimin tatili olunca dışarı çıktık,alışveriş fln fişman
tahmin ettim haftada 1 gün olsun o kadar.bir arkadaşım vardı benden önce mezun oldu.sen gibi evliydi marta çalışmaya başladı atandı gitti.kursada gitti tabi.sabah eşiyle uyanyordu akşam eşi gelince bırakıyordu çalışmayı.sen geldin aklıma anlatınca
tamam o zaman anlaştık canım işi bıraktın mı sen?
yok cnm hala çalışıyorum. mesela bu yüzden hafta sonu hiçbir şey yapamadım. derslerim hafta içi 5ten sonra, hafta sonu bir de yani genelde sabahları evdeyim oğlumla ilgileniyorum.
- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
- 248
tahmin ettim haftada 1 gün olsun o kadar.bir arkadaşım vardı benden önce mezun oldu.sen gibi evliydi marta çalışmaya başladı atandı gitti.kursada gitti tabi.sabah eşiyle uyanyordu akşam eşi gelince bırakıyordu çalışmayı.sen geldin aklıma anlatınca
ben de öyle sayılırım,eşim gelince de çalışıyorum ama tabi daha az oluyor
pegemin denemesinden geldim şimdi,ay Allahım eğitim sınavında karnım gur gur öttü.kendim çok rahatsız oldum,konsantrem bozuldu.bir de acaba millet duyuyor mu diye düşünüyorum bir yandan da
yok cnm hala çalışıyorum. mesela bu yüzden hafta sonu hiçbir şey yapamadım. derslerim hafta içi 5ten sonra, hafta sonu bir de yani genelde sabahları evdeyim oğlumla ilgileniyorum.
ben de diyorum keşke girseydim bir yere.belki daha azimli,sabırlı olurdum çalışırken
oğluşunla ilgilenen var mı başka canım,sana az çalışıyorsundur gibi geliyordur belki ama bence iyi gidiyorsun.