nasıl gidiyor kızlar çalışmalar, bayramdan sonra herkes deli gibi çalışmayı düşünüyor haberiniz olsunmemurlrnette herkes 5 eylülden sonra planını yapmış bile bu arada feystn indirdiğim mersnkpss nin gelişim ve öğrenme notları var ben çok beğendim, yani ilk başta değil ama tekrarda kullanılabilecek bir yayın bence, dergi şeklinde, her dergide bir konu anlatılmış ve soru dergisi oluşturulmuş, link vermek isterdim ama ne zaman indirdiğimi hatırlamıyorum bile, tesadüfen elime geçti paylaşayım dedim
Slm kızlaaaaarrrr.sayfayı yeni gördüm bende 2012de girecegim insallah..ama ben daha baslamadım calısmaya yaaaa(( yazdıklarınızı okudumda bi an heyecan yaptım..yarından itibaren bende mi baslasam ne :S
valla bayram seni etkilemiyorsa yap programını başla canım, ben yarından itibaren çok yoğun çalışmayı düşünüyorum dersanem bir ay sonra açılacak, ozamaana kadar böylebu arada dediğim dergileri kendi sitesinden üye olup indirebiliyorsunuz, ücretli değilmiş
yazıcı almak istiyorsan hepsi buradadan bakabilrsn cnm ilk bulunduğun şehirde teknosa varsa mediamarkt a falan bak cnm piyasa araştırması yap,sonra netten araştır, nette daha ucuza bulabiliyorsun, ben hepsi buradadan çok alışveriş yaptım bi sorun yaşamadım, ama çok ucuza çıktı veren yerlerde var 100 sayfası 1 tl gibi... senin bulunduğun şehirde varmı bilmiyorum gerçi :44:
kızlar bu başlık altında aklımıza takılan eğitim bilimleri sorularını da paylaşalım mı yoksa yeni bir başlık mı açayım ben bugün çalışmaya başladım bir iki sorum var birlikte tartışarak böyle sorulara baksak iyi olur bence ne dersiniz?
takma sen onlar canım ben ilk mat öğretmenliğini kazanınca herkes aman öğretmen olupta napacakki nasıl olsa atanamıyorlar diyorlardı seneye mezun olup gösterecem onlara atanılıp atanılamayacağınıviole,empatik hoş geldiniz kızlarmatematik için netten videolar var işe yarıyor,bir de ortaokul kitapları uygun bence ilk adım için tabi temel sıfırsa:26: bu arada bayram çok güzel geçti hiç hal hatır sormayan insanlar kpss konusu açmaya başladı ingilizcede artık iş yapmıyor kpss geçmekte hayal oldu diye laf sokmalara vs takdığımdan değil ama işte anlıkta olsa hoş şeyler değil ben sınav şubat ayındaymış gibi çalşıyorum zamnın ne getrceği belli olmuyor kış mevsimi genelde hastalık demek benim için kimsenin ne dediği umrumda değil çalışmaya devam kızlar
viole,empatik hoş geldiniz kızlarmatematik için netten videolar var işe yarıyor,bir de ortaokul kitapları uygun bence ilk adım için tabi temel sıfırsa:26: bu arada bayram çok güzel geçti hiç hal hatır sormayan insanlar kpss konusu açmaya başladı ingilizcede artık iş yapmıyor kpss geçmekte hayal oldu diye laf sokmalara vs takdığımdan değil ama işte anlıkta olsa hoş şeyler değil ben sınav şubat ayındaymış gibi çalşıyorum zamnın ne getrceği belli olmuyor kış mevsimi genelde hastalık demek benim için kimsenin ne dediği umrumda değil çalışmaya devam kızlar
kızlaaarrrr bi sorum varrr
bir hasta bakıcı, hastalara bir yandan ''sıranızı bekleyin içeride hasta var!'' deyip bekleyenleri doktorla görüştürmemekte, diğer yandan da, fark ettirmeden tanıdıklarını öncelikle muayene ettirmeye çalışmaktadır.
bu hasta bakıcının tanıdıklarına ayrıcalık göstermesi, onun, Kohlberg'in ahlaki gelişim evrelerinden hangisinde olduğunu gösterir?
a) itaat ve ceza eğilimi
b) saf çıkarcı eğilim
c) iyi çocuk eğilimi
d) toplumsal anlaşma
e) evrensel ahlak ilkeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?