Ben eylülden itibaren haftada bir tane çözmeyi düşünüyorum, çünkü anayasa dışında her konuya bir kere bakmış olucam, az çok çözebilirim diye düşünüyorum...Gerçekten atamalar uçmuş ya türkçecilerin vay haline 89 la kapatmış ya şaka gibigerçi ben matematikçiyim bizim bölümde 89 la kapamış ama alışkınız biz genelde rahat atanmak için 92-94 arası almamız gerekiyor, durum vahim yani
iyi düşünmüşsün canım, hem yavaş yavaş denemelere de alışırsın
puanlar şaka gibibu durumu kabullenemiyorum bi türlü.. onca sene çalış çabala, güzel de bi puan al.. ve elde var 0.
güzel puandan kastım bana göre 80 de çok iyi bi başarı. fakat bu puanı alan bi sınıfçı 26 yı açsa da atanamıyo :96:
şu türkiyede azıcık emeğe saygı istiyorum yaa
canım bende gelişim psikolojisini bitirmek üzereyim
bu arada puanların kaçla kapatıldığına nerden baktınız ben bi türlü bulamadım da
bu arada çözemediğimiz soruları burda birbirimize sorup cevaplamaya çalışalım ne dersiniz
canım bende gelişim psikolojisini bitirmek üzereyim
bu arada puanların kaçla kapatıldığına nerden baktınız ben bi türlü bulamadım da
bu arada çözemediğimiz soruları burda birbirimize sorup cevaplamaya çalışalım ne dersiniz
benide alırmsınız kızlar aranıza ben geldimmmm:)
canım benim braşım matematik..ama fen edebiyatlıyım ben..formasyonda alacağım inş..gy gk ya başladım..
benide alırmsınız kızlar aranıza ben geldimmmm:)
gel tatlım aramıza gel
bende gy-gk y sonraya bıraktım eğitimi halledicem önce
sorularımızı yazalım buraya olur mu ben ilk sorudan başlıyorum
Betül annesine "anne kendini öldürenler hapishaneye mi gömülür?" diye sorar
Piagetin bilişsel gelişim kuramına göre betülün bu çıkarımda bulunmasının nedeni-içinde bulunduğu gelişim dönemi aşağıdakilern hangisinde doğru verilmiştir?
a)Deneme-yanılma yoluyla öğrendiğinden işlem öncesi dönemi
b)Sezgisel olarak ayırt edebildiğinden işlem öncesi
c)Tümevarımsal düşünmeye başladığından somut işlemler dönemi
d)Esnek düşünme geliştiğinden somut işlemler dönemi
e)Varsaymlara dayalı düşündğnden soyut işlemler dönemi
2008 kpss sorusuymş kızlar.ben bu soruyu anlayamadım tümevarımsal nasıl oluyodoğru cevap C diyo
canım betülün cümlesini incelediğimizde, 2 şey var. betül bir durum düşünüp genel bir karara varmış. bu karara varırken düşündüğü asıl durum: ''birini öldüren kişilerin hapishaneye yatması.'' bu durumdan hareketle, insanların hapishaneye yatması genel bir durumdur. birini öldürmesi de özel bir durumdur. betülün cümlesinde de kendini öldüren kişi derken özel bir durumdan bahsediyo. hapishaneye yatması derken de genel bir durumdan bahsediyo. yani birini öldüren hapishaneye yatıyorsa, kendini öldüren de hapishaneye gömülür diye bi genellemede bulunmuş.
tümevarım: özelden genele giden bir akıl yürütme yöntemiydi.
tümevarım, tümdengelim gibi akıl yürütme yollarının başladığı dönem de somut işlemleri dönemi olduğu için cevap c
biraz karışık oldu ama umarım anlatabilmişimdir :78:
bişey değil canım, yardımcı olabildiysem ne mutluCanım gayet açıklayıcı olmuş çok teşekkür ederim
senin soruların varsa bende yardımcı olayım sana :97::97:
bişey değil canım, yardımcı olabildiysem ne mutlu
kızlar sorum varrr
28 yaşındaki berna hanımın aşırı titiz ve düzenli olması, hiçbir eşyasını atmayıp biriktirmesi, psikanalitik yaklaşıma göre, hangi döneme saplanıp kaldığını gösterir?
a)oral dönem
b)anal dönem
c)fallik dönem
d)gizil dönem
e)genital dönem
cevap d miş. ben b anal dönem demiştim. çünkü anal dönemde tuvalet eğitimi kazanılıyor ve titiz bir tuvalet eğitimi alan bireyler ileride aşırı düzenli, titiz, sürekli kendini denetim altında tutan bireyler olarak gelişiyor. gizil dönemle ne alaka anlıyamadım :44:
olabilir valla, zaten ezber bi soru :44:alakası yok gizil dönemle:26: bende olsam b derdimkonu anlatımında soruda verdiği ifadelerin aynısı kullanılmış zaten(titiz,aşırı düzenli,istifçi ya da aşırı dağınık vs)şeklinde.cevap anahtarı yanlıştır belki
canım benim braşım matematik..ama fen edebiyatlıyım ben..formasyonda alacağım inş..gy gk ya başladım..
arkadaşlar merhabalar,
siz bilirsiniz..Şimdi ben matematik öğr. de olabiliorum bil. tek. öğretmenide peki bil. tek. öğretmenliğinin formasyonu farklı mı oluor asıl oluor:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?