canım son sınıfta büyük ihtimal dersaneye gitmicem, atamalar da çok zor,o yüzden şimdiden başlıyayım dedimgelişim bitti gibi ama güzel bir tekrar şart 2 gün daha ayırcağım sonra soruları varperşembeye öğrenmeye geçeceğim :26:
keşke bende 3.sınıftayken senin kadar ilgili olsaydım kpssyetaktir ettim seni sedefonur
Tek başına değilsin bende varımeğitim bitti, gelişimin tekrarınıda bugün itibariyle bitirdim, sıra öğrenme psikolojisinin tekrarında tarihe yeni başladım ııı. selim den itibaren türk inkılabını hazırlayan etmenleri de su an bitiriyorum Ben haftalık hazırlıyorum çalışma programımı, yarın çalışamayacam ama ssalı gününden itibaren tam gaz devamm
Kızlaaarr 2012 KPSS'ye bende bugün başlıyorum hayırlısıyla :)
Selammm hoş geldin angelteacher:)
keleb_ek ömrümüz gidiyor,hayattan geri kalıyoruz bu sene boşlamak demek bir yıl daha yaşlanmak demek brilerine maddi muhtaç olmak demek ek ders ücreti alıp eşek gibi çalşmak demek daha ne olsun:26:
duamız o zaten canım o yüzden yatmak yokahhh ahhh çok fena damardan girdin :) hep bunları düşünüyorum düşündükçe moralim çöküyoama hep beraber bu işin üstesinden geliriz inşallah :)2012 ağustos atandığımız yerleri yazarız :) inşallah :):)
Selammm hoş geldin angelteacher:)
keleb_ek ömrümüz gidiyor,hayattan geri kalıyoruz bu sene boşlamak demek bir yıl daha yaşlanmak demek brilerine maddi muhtaç olmak demek ek ders ücreti alıp eşek gibi çalşmak demek daha ne olsun:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?