- 22 Şubat 2009
- 3.865
- 2.053
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
12 ocak aşılama gününden sonra 26 ocakta hayırlı haberi beklıyorum inş.
inşallah tüm isteyenler hayırlı aevlat sahibi olurlar.. :)
İSİM BAT YAŞ KAÇINCI HAMİLELİK
dils3 26 aralık 25 2
g_can 16 ocak
cnm bende doğum kontrol hapı falan kullanmadım.
bizimde ilk bu ay denememiz gün aşırı sürekli çalıştık
ama ilk aydan ümitlenmek istemıyorum çünkü ilk aydan kalma ihtimalin düşükmüş oyle dıyorlar.
bence sen bekle günün geçerse test yap.
benımde bat 21 ocak fakat geç oluurm hep ileri atar 1 hafta.
bakalım adetimin gecıkmesının 2. gunu falan test yapabılıırm.
21 ocak yaş 27 ilk deneme
ilk ay düşük olanların d.k.hapı kullananlar olduklarını sanıyordum ve inşallah öyledir:26:çünkü eğer öyleyse seninde benimde önümüzde baya yol var ve her ay topi topic gezicez demektirben diyorum şubat 1 olsun ,garanti olsun,dün olmam gerekirdi olmadım bekleyeyim şubat 1 e kadar ozaman %100 belli olur,dr da 10 gün sonra gel demez....benimde 30 yaş,,,,, beklenen regl tarihi 16 ocak ilişki tarihi aralık 24 ve devamı gecikme 1gün,,,Allah hayırlı zamansa ve hayırlı evlat olcaksa bizede nasip etsin
cnm sen yanlış anladın. ben düşük yapmadım.
denemelere bu ay başladık yani bebk çalışmalrına bu ay ilk ayım ilk denememiz onu dıyorum.
ilk ay gebe kalma ihtimalimiz düşükmüş diyorum.
ayyyyy çok güldüm kendimeitopic topic gezmekten devrelerim karıştı....aslında doğru anladım ama cevabı yanlış yazmışım...şunu yazmak istemiştim.Doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra hamile kalma oranı ilk denemelerde düşükmüş:)))
Biz ikimizde hap kullanmadığımız için belki turar
evet cnm biz hap kullanmadığpımız için belki tutar ama benım adertlerim düzensiz.
sen kaç senelik evlisin?
adetlerin düzenlmi?
ne kadar zamandır bebik istıyosun?
canım ben yeni evliyim haziranda evlendimmm,adetlerim çok düzenli benim adet olmayışımın 31.günü bugünn ben 35 in dolmasını bekleyeceğim her ihtimale karşı ona göre gidicem tahlile,bebeği 2 aydır istiyorum ama aralığın sonundan beri çalışıyoruz
sen?
benim adetlerim düzensiz 36 gunde bir falan oluyorum.
Bu ilk ay denemmiz demekki senınde ilk ay.
Ben 1,5 yıllık evliyim. öff hemen olacak sandım acaba geçmi kaldım daha yeni basladık denemeye.