- Konu Sahibi dimpleee06
ayağına koymayacan gııı, ayağının 5 cm ötesine koymak yetiyor
öyle desene yahu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayağına koymayacan gııı, ayağının 5 cm ötesine koymak yetiyor
bence sen her ihtimale karşı uzun kollu al ama yeri ince olsnn sonuçta lohusalıyız üşütmememiz gerek hastaneler sıcak oluyooooAcaba geceliği kısa kollu mu almalıyız uzun kollu mu onu bilemedim ben de..hastane ortamı çok mu sıcak olur acaba ocak ayı da olsa
arkadaşımın yaşadığı olayı yazayım, sütü gelmemiş doğumdan sonra, hemşireler enjektöre süt çekip, arkadaşın göğsüne akıtmışlar bebek memeyi emmiş ama memeden süt gelmemiş o şırıngayla akıtılan sütü içmiş.çocuk emdikçe memeden süt gelmiş 5-6 saat sonra.
cnm ben o silikon uçlardan kullanamadım oğlum almadı midesini bulandırdı ögürüyodu.
Evet hastaneden gelir gelmez banyo yapmıştım sıcak su süt kanallarını açıyor. Birde çok ilginç bebegi kucakta tutmak bile sütü getiriyor. Bebek annesini hissettginde aglamayıp susuyor annenin ise sütü geliyor mucize yaa
ellerine sağlık canım. bornoz ya da havluya gerek var mı? hastane yıkıyor zaten bebeği.
ben hastane çıkışlarını tulumlu alırım diye düşünüyordum. tulumun içine tekrar çorap giydırmak gerekırmı? hastane zaten yeterı kadar sıcak olmaz mı? şu 3 takımı ayr ayrı poşetleme fıkri iyiymiş ama canım. geride kalan kışıye de kolaylık olur.
canım benimkiler de tulumlu ama Doğum yapacağımız ayı göz önünde bulundurursak ben içine çorap giydiririm tulumun kendi adıma
zaten bebişlerimiz minik olucakları için büyük ihtimalle tulumun patik kısımlarında bolluk oluşabilir çorap ayağını tamamen sarar
hastane sıcak olur ya da olmaz riske atmaya gerek yok bence yanımıza çorap koymak en iyisi sen de koy istemezsen giydirmezsin
geçen kış aylarında doğum yapan arkadaşlarımın çoğu neredeyse nisan ayına kadar tulumların içine 1 bazen 2 çift bile çorap giydiriyorlarda havanın sıcak ya da soğukluğuna göre
merhabalar ben araniza yeni katildim. ins ocakta oglum olacak. haftasonu alisverise cikmak istiyoruz. kuvet bakmak istiyorum cogu esyamizi ananesi alacak bizde adet boyle ne guzel degil mi? kuvetı kac yasına kadar kullanıyoruz? bıde aldıgınız bebek arabası markalarını paylasırmısınız? bı turlu karar veremedım
merhabalar ben araniza yeni katildim. ins ocakta oglum olacak. haftasonu alisverise cikmak istiyoruz. kuvet bakmak istiyorum cogu esyamizi ananesi alacak bizde adet boyle ne guzel degil mi? kuvetı kac yasına kadar kullanıyoruz? bıde aldıgınız bebek arabası markalarını paylasırmısınız? bı turlu karar veremedım