- 19 Ağustos 2010
- 4.604
- 3.550
- 448
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #1.741
selam canım, evet sen benim eski topic arkadasımsınnaber canım nasılsın ben o topinge artık girmiyorum kimse yazmıyor kimse konuşmuyor ve bilgi alamıyordum şimdi seni görünce tanıdık geldin :26::26:
OTE=kimse;20058431]günaydın herkeze..
ben de troid yüksek çıkıyordu.bir buçuk aydır takip altındaydım.
bugün euthyrox adında troid ilacına başladım.
gebeliğim başladığından belli tsh birgün yüksek birgün normal çıkıyordu.
bu durumda ilaca başlamaya gerek yok,takip edeceğiz dedi iki farklı doktorda.
ama dünki doktor hiç teredüt etmeden hemen bu ilaca başlamalısın,neden daha önce başlamadın dedi
durumu anlattım.bebeğime bir zararı olmuş mudur dediğimde,hayır ama bu ilaca başlamalısın dedi.
kızlar çok gerginim.bebeğime birşey olmuşmudur acaba,iyimidir küçüğüm ? :18:
Günaydınnn kızlarr
bugün benim doğum günümmIyi ki doğdum mu ne
kızlar bu sorumu gördünüz mü ?
selam canım, evet sen benim eski topic arkadasımsınben giriyorum arada ama pek kimse olmuyor, doğru, ya da aynı anda kimse olmuyo, sohbet akıcı degil haklısın, ama orası bizim ilk topiğimiz, orda hamiş kaldıkk
kızlar bu sorumu gördünüz mü ?
Kızlar bebişi hisseden var mı..?**
ben bazen dokununca hissediyor gibiyim amaaa halaa emin değilim onun bebek olduğuna..
Nasıl anlıcam bilmiyorum..kalp atışı gibi falan oluyor sanki..
Sanırım daha var..
ultrasonla bakıldı.herşey normalmiş.ama ben bugün ilaca başladım,her ay konturole gideceğim.[QU
canım bende de ilk yapılan testlerde düşüklük vardı..doktor hamişlerde hormaonlar bazen düzensiz olabiliyor özellikle tiroidtte dedi..takibe alındı..ultrasonla bakıldı sonra rahat ol kafanı yorma dedi doktor..bana ilaç verilmemişti..sende ultrasonla bakıldı kı yani tiroid bezlerine bakılıp kesinleştirdiler mi..benim annemde var guatr bende de vardır diyodum ama yokmuş..
İYİKİ DOĞDUN CANIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM....
canım devlet hastanelerini ben bilmiyorum ama şeyda gitmişti sanırım 1 hafta sonraya vermişler randevuyu,ben özel bir laboratuarda yaptırdım 75 tl verdim hemen yapıldı,ama önce doktoruna gitmen lazım çünkü doktor ense kalınlığını bebeğin boyunu yazıcak kağıda,o kağıtla gidiyorsun,ultrason ölçümüyle 2li test arası çok olmamalı...milupa hediyeleri de ıvır zıvır pişik kremi,bez falan herhalde,bana gelmediği için tam bilmiyorum tatlım:2:
ultrasonla bakıldı.herşey normalmiş.ama ben bugün ilaca başladım,her ay konturole gideceğim.
canım sağol cevap verdiğin için..bişi daha soracağım.bu test 11-14 haftalar arası yapılıyorya yani 14. haftada da yapıldığı anlamına geliyor değil mi ?
kızlar sorum var yine test hakkında :44:
devlet hastanelerinde,yada özelde 2li test için gün mü veriyorlar,yoksa gittiğim gibi yapıyorlar mı ?
milupa paketindeki hediyeler ne merak ettim:26:
bi ara konuşmuştuk hatrılıyomusun bilgilendirsinler bizi diye ama olmuyodu sonuçta orası beklenti yeriydi sadece hamile olmak için ne yapılabilir .. sadece orası önemliydi aama hamile olunca beklenti farklılaşıyo bilgi gerekiyo muhabbet bir yere kadar bir ay sonrasını bilmek benim için çok önemli bazı şeylerde yeterli değildi şimdi giriyorum oraya bakıyorum kimseler yok muhabbet eden yok herhalde moral bozukluğu sebebleri sonuçta bir sürü insan çocuğunu düşürdü rahatsızlandı . ne bilim ya moral bozucu şeyler ondan dolayıda konuşulmadı ama biizde önümüze bakmak zorundayız
Kızlar bebişi hisseden var mı..?**
ben bazen dokununca hissediyor gibiyim amaaa halaa emin değilim onun bebek olduğuna..
Nasıl anlıcam bilmiyorum..kalp atışı gibi falan oluyor sanki..
Sanırım daha var..
evet canım 14. haftaya kadar yaptırabilirsin....canım yakında kontrolün varsa ve yaptırmak istiyorsan doktoruna söyle o yaptırır ya da yönlendirir seni zaten
samatya eğitim araştırma hastanesine yakınsan orası anında yapıyor. hiç sıra beklemiyorsunn...
sorunu görmemiştim şimdi gördüm canım.Devlet hastaneleri 2 li testi karşılamıyor diye biliyorum ben.Özelde de fiyat 50 ile 150 arasında değişiyor.kızlar bu sorumu gördünüz mü ?
doğum günümü kutlayan bütün annişlerçook teşekkür ediyorum herşey gönlünüzce olsun sizlerde iyi ki varsınız hepimiz bebişlerimizle mutlu huzurlu yıllar geçiririz inşallah
öylede benim doktorum cuma gününe kadar yokmuş.
cuma günü ben 12+4 olacağım.test için gün verirlerse test yaptırma günüm geçer diye endişelendim ..
samatya istanbul'da,ben trabzonda yaşıyorum..
ben bebişi sanırım en erken hissedenlerdenım eğer hatırlayanınız olursa bağırsak hareketi diyen var ilk gebelikte hissedilmez diyen var ben bunlara kulak asmıyorum çünkü hissediyorum kıpırtı gibi içimde dokununca değil ama sadece his olarak böyle sanki gıdıklıyo beni kaşınıyo içten gibi göz seyirmesi gibi hissettiğimde çok mutlu oluyorum inşallah 1 ay içinde tam hissedicem yavrumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?