- Konu Sahibi antidepresif
-
- #1.701
Karayoluyla yaklaşık 9 saat, eskiden uçakla gidip geliyordum, şimdi hem seferler azaltıldı hem de kalkışlar Sabiha Gökçenden, bana çok ters yani, öyle hafta sonu git gel yapamıyorum.
babam şeker hastası olduğu için annem de bırakıp gelemiyor, başka da kimsem yok, arkadaşlarımdan istesem yaparlar ama olmuyor işte, ben anne keki istiyorum...
Karayoluyla yaklaşık 9 saat, eskiden uçakla gidip geliyordum, şimdi hem seferler azaltıldı hem de kalkışlar Sabiha Gökçenden, bana çok ters yani, öyle hafta sonu git gel yapamıyorum.
babam şeker hastası olduğu için annem de bırakıp gelemiyor, başka da kimsem yok, arkadaşlarımdan istesem yaparlar ama olmuyor işte, ben anne keki istiyorum...
Kizlar doktora gittik acile yeni geldik şükür birşeyi yok yumoşumun içim rahatladim ohhhh
canım benim geçmiş olsun...yok canım inşallah olmaz ama çok kötüysen doktora görün.ağır enfeksiyon hastalıklarından bebişte etkileniyormuş.doktoruna görün ilaç kullan...dikkat et güzelim...slm herkese kötü bi hafta sonu ve pazartesiyi geride bırakarak anca bilgisayar başına geçebildim fena üşüttüm kutum felaket oldum ter döküyorum geceleri su gibi uyanıyorum inşallah bunların bebeğime zararı olmaz 13 haftalık olduk bugün
içim gitti yaa..ben abla yemeği istiyorum kaç gündür.
ben de ailemden uzaktayım.trabzon'da yaşıyorum,onlar ise istanbul'dalar.burada kimsem yok !
annemden çok ablama düşkünüm ben..seni çok iyi anlıyorum.konu ma baktın mı ?
canım ya kıyamam valla...ama annen yapıp da yollayabilir tatlım bazıları yemek yapıp kargoya veriyormuş tabi ne kadar zamanda gelir bilmiyorum,bozulurmu gelene kadar...ay yakınlarda olsam yapıp getirirdim vallaama gerçekten aynı şehirde yaşamak bu zamanlarda süper ben isteklerimi anneme ve kayınvalideme söylüyorum gitmeden önce gittiğimde hepsi hazır oluyor
meserret senin abin çocuk doktoruydu dimi? bebek bakımı için şampuanı, yağı, kremi vs. hangisini öneriyor acaba? hiç konuştunuz mu?
canım yoğurt yiyebiliyorsan denesene... ben süt içemiyorum ama yoğurt iyi geliyor, içine meyve veya reçel, kahvaltılık gevrek falan karıştırınca güzel oluyor.
canım şimdi bu testler zaten kişiye kalmış,istersen yaptırabilirsin yok içim rahat dersen yaptırmazsın..allah korusun bende de birşey çıksaydı bile bebeğimden vazgeçmezdim gibi geliyor banabenim doktorum izmirin ege üniv. hastanesinde prof canım,çok güveniyorum o ne derse hep arkasındayım bana söylediği şuydu;2li testin güvenirliği %90dır. 3lü ve 4lü testin güvenirliği %60 lardadır...%90lık bir güvenirliği %60 a neden indirelim ki dedi bana... ..iyi çıkarsa yaptırmayabilirim dedi 3lü ve4lüyü allahıma şükürler olsun iyi çıktı sonucum ...ama diğer forumlarda okudum,4lü test ayrıntılı ultrasonmuş orda da bebeğin tüm organları ayrıntılı tek tek inceleniyormuş (umarım doğru okumuşumdur) eğer öyle birşeyse 4lü testi yaptırırım yani... sanırım doktordan doktora da değişiyor kimisi 2liyi yapmadan 3lüyü yaptırıyor...senin haftanı bilmiyorum tatlım ama eğer kafanda soru işareti kalıcaksa, haftanı geçmediysen yaptırabilirsin ama tabi kararı sana kalmış canım
Ben alışverişe başlamadan abimin eşiyle konuşucam, hem çocuk doktoru o da, hem de bebek yeğenleri var, onlarla da yakınen ilgilendiği için bilimle deneyimi birleştirip daha doğru tavsiyelerde bulunur diye düşünüyorum
canım şimdi netten araştırdımda genel olarak senin doktorun söyledikleri yazıyor.
doktoruna güvenmekte haklıymışsın..
Çocuk doktoru cnm. Behçet Uzda, abim ve eşiyle konuşamadık henüz ama, düğünlerinin ertesi günü, Behçet Uzun diğer çocuk doktorlarıyla kahvaltı ederken açtım ben konuyu, hepsi ağız birliği etmişcesine şampuan ve bakım ürünlerinde jhonson, bezde molfix (ki ben en iyisi prima diye biliyorum) biberon, emzik, göğüs pompası gibi ürünlerde avent i önerdiler.
Ben alışverişe başlamadan abimin eşiyle konuşucam, hem çocuk doktoru o da, hem de bebek yeğenleri var, onlarla da yakınen ilgilendiği için bilimle deneyimi birleştirip daha doğru tavsiyelerde bulunur diye düşünüyorum
bana da nivea iyi gibi geliyor bilmem neden,pişik kremini kendim de kullanıyodum, en iyisi gibi gelmişti, ıslak mendilleri de öyle ama benim düşüncem sadece müşteri memnuniyeti
iyiki doğdun mutlu yıllarGünaydınnn kızlarr
bugün benim doğum günümmIyi ki doğdum mu ne
canım hiç bir dr bu testleri para için yaptırmaz drlar bu testlerle ilgili bizlere bilgi vermek zorunda bende düşünmüyordum ama mesrrete katılıyorum çok sağolsun hiç bu yönde düşünmemiştim ayrıca bende bebeğimi hiç bir koşulda aldırmamarkadaşım ben yaptırmadım hiçde pişman değilim her tedbiri almak çok iyi sonuçta rabbim hastalığıda veriri şifayıda ama sen ikili testi yaptırdığın vakit donuç kötü çıkarsa 9 ay boyunca onun sıkıntısını çekeceksin ve 9 ay sonunda bir şey olmazsa bebeğin salıklıysa doktora bol bol küfür ediceksin çok var öyle para tuzağından başka bişi değil sonuçta anne karnında rahatsızlığın tedavisi yok ahh keşke bir çaresi olsa ilaçla tedavi edlse yine yaptırılır. ben yaptırmadım içimde sızlamıyo
ben senden biraz daha şansla ilk seferde gebe kalanlardanım asla bebişime kıymam ama yaptırmayı düşünüyorumevet geçmiyo bende öyle diyorum hep 7 ay kaldı ama beklemek zor bende 2li veya 3lü testi yaptırmayı düşünmüyorum amatüpbebek olduğu için doktor zorunlu istiyo allah korusunda bişey çıkarsada sanki bebeğimimi aldırıcam allahtan heşey onu bana nasıl vermişse öyle kabul ederim ilk anne olucam hayırlısıyla 9bucuk seneden sonra 2 aşılama ve 2 tup bebek yaptırdık sonuncıusunda rabbim yüzüme güldü dualarımı kabul etti şükürler olsun
drotker kurabiye var canım yapımı acayip kolay ben seviyorum hatta aklıma getirdiniz şimdi yağı yumşasın diye çıkardımcanım bende çok severdim eskiden eşime çeşit çeşit yemek yapayım ama şimdi zoraki giriyorum...senden daha iyi durumdayım galiba en azından yemek yapabiliyorumşimdi ayyıldızım kurabiye dedi ya canım çekti yapayım diyorum ama gözümde büyüyor nasıl yapıcam diye
Canınızı çektirtmek istemem ama ben de ne zamandır kek sayıklıyorum, ama hazır pastane keki falan değil, eve keki, eşim yapayım dedi de daha önce hiç yapmamış, beceremez ki...
Ben de mutfağa girince öğürerek kaçıyorum, şimdilik ev kekim hayal oldu...
Böyle durumlarda insan en azından ailesinden biriyle aynı şehirde yaşıyor olmanın kıymetini anlıyor
kızlar milupaya üye oldunuz mu onlar numune ürünler gönderiyorlarmış,ilk hamile paketi, vs. vs.... bende üye oldum 1 ay önce falan ne gelen var ne giden...bu arada niveanın internet sitesinde bize ulaşın kısmında numune isteğinizi belirttiğinizde de gönderiyorlarmış...tabi ben yeni yolladım kesin o da gelmez,ay ihtiyacım olduğundan değil de merak ediyordum
kızlar milupaya üye oldunuz mu onlar numune ürünler gönderiyorlarmış,ilk hamile paketi, vs. vs.... bende üye oldum 1 ay önce falan ne gelen var ne giden...bu arada niveanın internet sitesinde bize ulaşın kısmında numune isteğinizi belirttiğinizde de gönderiyorlarmış...tabi ben yeni yolladım kesin o da gelmez,ay ihtiyacım olduğundan değil de merak ediyordum
benim geldi yani yaklaşık 1 ay sonra geldi.her şeyden numune gönderiyorlar küçük boy. göğüs pedi, bebek kremi,emzirmeyle ilgi cd vs..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?