2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

içim gitti yaa..ben abla yemeği istiyorum kaç gündür.
ben de ailemden uzaktayım.trabzon'da yaşıyorum,onlar ise istanbul'dalar.burada kimsem yok !
annemden çok ablama düşkünüm ben..seni çok iyi anlıyorum.konu ma baktın mı ?

canım ya kıyamam valla...ama annen yapıp da yollayabilir tatlım bazıları yemek yapıp kargoya veriyormuş tabi ne kadar zamanda gelir bilmiyorum,bozulurmu gelene kadar...ay yakınlarda olsam yapıp getirirdim valla ama gerçekten aynı şehirde yaşamak bu zamanlarda süper ben isteklerimi anneme ve kayınvalideme söylüyorum gitmeden önce gittiğimde hepsi hazır oluyor

canım benim geçmiş olsun...yok canım inşallah olmaz ama çok kötüysen doktora görün.ağır enfeksiyon hastalıklarından bebişte etkileniyormuş.doktoruna görün ilaç kullan...dikkat et güzelim...

meserret senin abin çocuk doktoruydu dimi? bebek bakımı için şampuanı, yağı, kremi vs. hangisini öneriyor acaba? hiç konuştunuz mu?

Sağolun kızlar, benim ailem de burada istanbuldalardı, 2007 de taşındılar başka şehre, orda çok daha rahat ve mutlular ama özlem oluyor tabi, özellikle de onların bana ya da benim onlara ihtiyaç duyduğum zamanlarda çok zorlanıyoruz.

meserret senin abin çocuk doktoruydu dimi? bebek bakımı için şampuanı, yağı, kremi vs. hangisini öneriyor acaba? hiç konuştunuz mu?

Çocuk doktoru cnm. Behçet Uz’da, abim ve eşiyle konuşamadık henüz ama, düğünlerinin ertesi günü, Behçet Uz’un diğer çocuk doktorlarıyla kahvaltı ederken açtım ben konuyu, hepsi ağız birliği etmişcesine şampuan ve bakım ürünlerinde jhonson, bezde molfix (ki ben en iyisi prima diye biliyorum) biberon, emzik, göğüs pompası gibi ürünlerde avent i önerdiler.

Ben alışverişe başlamadan abimin eşiyle konuşucam, hem çocuk doktoru o da, hem de bebek yeğenleri var, onlarla da yakınen ilgilendiği için bilimle deneyimi birleştirip daha doğru tavsiyelerde bulunur diye düşünüyorum

bana da nivea iyi gibi geliyor bilmem neden,pişik kremini kendim de kullanıyodum, en iyisi gibi gelmişti, ıslak mendilleri de öyle ama benim düşüncem sadece müşteri memnuniyeti

bi de molfixle molped aynı firma değil mi? molped o kadar iyi değil yani, ben de prima en iyi diye biliyorum, pedde orkid, tamponda da ob , yani hep ilk çıkanlar

canım şimdi netten araştırdımda genel olarak senin doktorun söyledikleri yazıyor.
doktoruna güvenmekte haklıymışsın..

tatlım sen aldıklarının resmini bizimle paylaş ozaman bizde seni takip edelim

sen bilgilendikçe bizi de bilgilendirirsin canım :) aventi ben de duydum tüm arkadaşlarım avent önerdi. ben de biberonları avent alcam

bana da nivea iyi gibi geliyor bilmem neden,pişik kremini kendim de kullanıyodum, en iyisi gibi gelmişti, ıslak mendilleri de öyle ama benim düşüncem sadece müşteri memnuniyeti

niveanın bebek ürünlerini görümcem kullanmış çok memnun kalmış tavsiye etti

Günaydınnn kızlarr
bugün benim doğum günümm Iyi ki doğdum mu ne
iyiki doğdun mutlu yıllar
canım hiç bir dr bu testleri para için yaptırmaz drlar bu testlerle ilgili bizlere bilgi vermek zorunda bende düşünmüyordum ama mesrrete katılıyorum çok sağolsun hiç bu yönde düşünmemiştim ayrıca bende bebeğimi hiç bir koşulda aldırmam
ben senden biraz daha şansla ilk seferde gebe kalanlardanım asla bebişime kıymam ama yaptırmayı düşünüyorum
drotker kurabiye var canım yapımı acayip kolay ben seviyorum hatta aklıma getirdiniz şimdi yağı yumşasın diye çıkardım

çok içimi sızlattın şimdi ya biz ilk evlendiğimizde başka bir şehirdeydik o zaman bi kez hastalanmıştım eşimde nöbetçi kimsem yok tek başıma çok zor olmuştu o zaman annemin değerini çok iyi anlamıştım mikserin varsa eşin bu işi kıvırabilir çok kolay oluyor sen uzaktan anlat ona akşam deneyin bak nasıl güzel olacak acemice yapılan kek daha güzel oluyor

Çocuk doktoru cnm. Behçet Uz’da, abim ve eşiyle konuşamadık henüz ama, düğünlerinin ertesi günü, Behçet Uz’un diğer çocuk doktorlarıyla kahvaltı ederken açtım ben konuyu, hepsi ağız birliği etmişcesine şampuan ve bakım ürünlerinde jhonson, bezde molfix (ki ben en iyisi prima diye biliyorum) biberon, emzik, göğüs pompası gibi ürünlerde avent i önerdiler.

Ben alışverişe başlamadan abimin eşiyle konuşucam, hem çocuk doktoru o da, hem de bebek yeğenleri var, onlarla da yakınen ilgilendiği için bilimle deneyimi birleştirip daha doğru tavsiyelerde bulunur diye düşünüyorum [/QUOTE]
bez konusunda bilgim yok ama geçenlerde johnson yeni doğan şampuan içeriğini okuduk bende ondan kullanmayı düşünüyorum

kızlar milupaya üye oldunuz mu onlar numune ürünler gönderiyorlarmış,ilk hamile paketi, vs. vs.... bende üye oldum 1 ay önce falan ne gelen var ne giden...bu arada niveanın internet sitesinde bize ulaşın kısmında numune isteğinizi belirttiğinizde de gönderiyorlarmış...tabi ben yeni yolladım kesin o da gelmez,ay ihtiyacım olduğundan değil de merak ediyordum

benim geldi yani yaklaşık 1 ay sonra geldi.her şeyden numune gönderiyorlar küçük boy. göğüs pedi, bebek kremi,emzirmeyle ilgi cd vs..

serem ben daha bişeye üye olmadım bu topicde yeni sayılırım, faceden sıkı takip ediyorum ama, kim kimdi diye profilleri dolaşıyodum da, öğretmenmişsin, sanki bana ingilizce öğretmeniymişsin gibi geldi, doğru mu? eğer doğruysa henüz öğrenmediysen sana cinsiyet tahmini de yapıcam

İLK ÜÇ AYDAKİ FİZİKSEL DEĞİŞİKLİKLER ve SIKÇA SORULANLAR

• Yorgunluk, halsizlik
• Bulantı ve kusmalar
• İdrara sık çıkma
• Göğüs Hassasiyeti
• Baş ağrısı ve kendini iyi hissetmeme
• Hafif kilo artışı
• Nokta şeklinde kanama (lekelenme).
• Kasık ağrısı
• Uykuya eğilim, psikolojik huy değişiklikleri

İlk üç aylık dönem vücudumuzda önemli değişikliklerin olduğu ve gebeliğe adaptasyonun gerçekleştiği bir dönemdir. Kişi bu dönemde gebeliğin ilk heyecanını yaşarken bir takım sorunlarla da karşı karşıya kalabilir.

İKİNCİ ÜÇ AYDAKİ FİZİKSEL DEĞİŞİKLİKLER ve SIKÇA SORULANLAR

• Ağrı ve yanmalar
• Cilt değişiklikleri (gebelik lekelenmeleri, cilt döküntüleri, sivilcelenmeler)
• Kabızlık
• Anemi (kansızlık)
• Bacak krampları
• Kilo artışı
• Vajinal akıntı ve enfeksiyonlar
İkinci üç aylık dönem gebeliğin 13. Haftası ile 27. Haftası arasındaki dönemdir.
“Altın dönem” olarak da adlandırılan bu dönemde gebeliğin başlangıcındaki yan etkiler azalmış ve son üç aydaki rahatsızlıklar ise henüz başlamamıştır.
Bu dönemde bulantınız azalmıştır, uykularınız düzelmiştir ve enerjiniz yerine gelmiştir. Ayrıca bu dönemde bebeğiniz size gerçek gibi gelmeye başlamıştır. 16 – 20. haftalar arasında bebeğin hareketlerini hissedebilirsiniz.

4 – 5. Aylarda artık karnınız yavaş yavaş belirmeye başlamıştır. Gardrobunuzu değiştirmenin, 14-16. haftalardan itibaren ultrasonla cinsiyeti görünür hale gelen bebeğiniz için evinizde hazırlıklar yapmanızın zamanı gelmiştir.

ÜÇÜNCÜ ÜÇ AYDA GÖRÜLEN FİZİKSEL DEĞİŞİKLİKLER ve SIKÇA SORULANLAR

• Halsizlik, yorgunluk
• Çarpıntı
• Nefes darlığı
• Psikolojik problemler, gerginlik
• Karın, sırt, bel, kasık ağrıları
• Mide ekşime ve yanmaları
• Bacak krampları
• Uykusuzluk
• Sık idrara çıkma ve idrar kaçırma problemleri
• El ve ayak parmak uçlarında uyuşmalar
• Varisler
• Bacaklardaki ödemler

Son üç ay, şikayetlerin yeniden alevlendiği 27 ile 40. gebelik haftaları arasındaki dönemdir.
Bu dönemdeki şikayetlerin pek çoğundaki neden, rahimin hacimsel büyümesidir. Ayrıca gebeliğin şikayetlerinin artması yanında bebekle ilgili risklerin de en fazla olduğu dönemdir.

Bu dönemdeki psikolojik şikayetlerin ve uykusuzluğun genel olarak nedenleri, doğum ile ilgili endişelenme ve korkular, doğum sonrası anne ve baba olmanın getireceği maddi ve manevi yükümlülükler ile gebeliğin büyümesine bağlı hissedilen rahatsızlıkların artışıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…