- Konu Sahibi antidepresif
-
- #1.481
canım böyle c gibi içine yatıyorsun bacaklarını da arasından geçiriyorsun,en ideal uyuma şekli buymuş hamilelikte shuma hamile yastığı diye yaz tatlım çıkar,ekleyemedim şimdi hatta şuanda üstte var,çıkıyor arada sırada
canım senin üçüzlerin var ya ben de cuma günü öğrendim benim de ikizlerim olacakmış:)
pek rahat görünüyo ortasına yatasım geldi...canım böyle c gibi içine yatıyorsun bacaklarını da arasından geçiriyorsun,en ideal uyuma şekli buymuş hamilelikte shuma hamile yastığı diye yaz tatlım çıkar,ekleyemedim şimdi hatta şuanda üstte var,çıkıyor arada sırada
canım senin üçüzlerin var ya ben de cuma günü öğrendim benim de ikizlerim olacakmış:)
bana da hamile platesi önerdi doktor kızlar. eklem ağrıları için de iyiymiş. ebru şallının rsimli hareketleri var onları yapacam.Valla 114 gr. duyunca bi bozuldum 5 kilo al çocuk 114 gr. olsun azmı dedim yoo bebek iide sen ii degilsin dedi. düne kadar hareket etme yat diyodu şimdi yürüyüş yap az yee falan dedi. nettende bakıyorumda 15 haftalık bebek yaklaşık 90 gr. oluyomuş .
ben ataam da daha emin değilim kız olduğuna. önumuzdekı ay netleşşin diye beklıyorum. eşim hala erkek o erkek diyoCinsiyet öğrenen arkadaşlar, öncelikle hayırlı olsun
Nurrose a mesaj atsanıza, tabloda cinsiyetler güncellensin, bakalım kızımız mı çok oğlumuz mu
istatistik çıkarıcam
evet 2011 yılı erkek yılıymışBen de onu merak ediyorum, çünkü çevremdeki 2011 de doğuran ya da şu an hamile olanların neredeyse tamamının oğlu oluyor.
bende ya inanılmaz zorlanıyorum. uyku haram oldugünaydın kızlar:):) canım ya inan ben de bugün bunu söyleyecektim gece 2,3 defa tuvalete kalkıyorum,her seferinde su içiyorum aynı şekilde ağzım kuruduğu için:96: sonra uyumak için cebelleşiyorum sıcak bir taraftan tabi....sonra uykumu tam alamıyorum yat kalk yat kalk
bende taktımj bu konuya evde yerım de yok ne yapacam bilmıyorum. aslında sizin fikrinizi almak istıyordum bu konuda. benım evım 2+1 salon dışında yatak odam ve oturma odam var. oturma odasını bozsam koltuklarım yepyeni nereye götürecem onları. hem eşim feci dağınık bi adam bizim evde oturma odası olmadan olmaz asla. oyuzden mecburen yatak odasına beşik alacam. ama nasıl bi beşik? park yatak mı? hasır sepet beşiklerden mı? yoksa mobilya beşik mı? aslında yatak odam da çok büyük değil sıkış tepiş olacaz beşik de gelınce. bazıları da diyo küçük sepet beşik al 1 yaşına kadar kullansın sonra oturma odasına yatırsın diyo. ama 1 yaşındakı çocuk da kanepeye yatırılır mı yaBende beşik konusuna takılmış durumdayım amann alırım bi park yatak diyodum dünden beri bana nolduysa odalara bakar oldum.
Bebek odası yapılacak yerin yok oğlumun odası var ama çok yaş farkı var aralarında olmaz yanii ilerde istemez bu velet kızımı odasında
geçmiş olsun canım aman dikkat.uzun bir aradan sonra slm kızlar nasılsınız? tatilden döneli 2 gün oluyor ama ben nedense hala tatil modundayım:) hos tatilimin cok güzel geçtiğide söylenemez yaa nys:) 1 hafta zehir oldu diyebilirim resmen(((( doktorum yolculuğa izin vermişti ama bana gitde havuza atla denizde takla at dememişti tabi benim herseyi istediğim gibi anlamakta üstüme yoktur sen zıpla havuza atla denize derken içimdeki tosbağam biraz rahatsız olmuş ve salıvermiş suyunu sabahbi kalkarım her taraf ıslak hemen hastaneye gittik meğer cok hoplayıp zıpladığım için amniyo sıvısı azalmış gelen su oymuş doktorum bayağı bi fırçaladı beni tlfdanda olsa yinede çok korkutucuydu:) ama neyseki bebğimde birşey yok hala utanmazca elini ayağını sallıyo:)
tebrik ederim..
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
canım bu hafta bitcek, 16. haftayı da bitircez inşallah sonaki randevuma belli olur diye ümit ediyos
ya batıl olduğunu bildiğim halde adım gibi, saçıma elletmeye korkuyorum bu nasıl bir psikolocik baskıdır yaf
göbiş ne alemde kuzu
canım park yatak iyi olur zannımca, sepetleri 1 yaşına kadar kullanamazsınki... park yatak kademeli de ayarlanıyo, hem sonradan da oyun parkı olarak kullanabilirsin...bende taktımj bu konuya evde yerım de yok ne yapacam bilmıyorum. aslında sizin fikrinizi almak istıyordum bu konuda. benım evım 2+1 salon dışında yatak odam ve oturma odam var. oturma odasını bozsam koltuklarım yepyeni nereye götürecem onları. hem eşim feci dağınık bi adam bizim evde oturma odası olmadan olmaz asla. oyuzden mecburen yatak odasına beşik alacam. ama nasıl bi beşik? park yatak mı? hasır sepet beşiklerden mı? yoksa mobilya beşik mı? aslında yatak odam da çok büyük değil sıkış tepiş olacaz beşik de gelınce. bazıları da diyo küçük sepet beşik al 1 yaşına kadar kullansın sonra oturma odasına yatırsın diyo. ama 1 yaşındakı çocuk da kanepeye yatırılır mı ya
çok uzun diil gerçi saçım, uzasın bakalım diyorum ben de..Anlıyorum tatlım, batıl inanç olduğunu bile bile korkuyorsun yine de değil mi?
Ben hiç inanmam böyle şeylere, ve hiç umursamam, şu an okuduğum kitaplarda da sağlar çok uzunsa kestirilmesi öneriliyor, her dinleyenin bebeğinin ömrü kısalmamıştır değil mi, yine de içinde en ufak bir şüphe varsa kestirme cnm saçlarını, hiç gerek yok.
Göbüş iyi ya, yeterli alanı bulduğu için bebiş içerde fırıldak gibi dönüyor
pek rahat görünüyo ortasına yatasım geldi...
amanınnnn ciddi miiiiisüper haberr, yeni mi farkedildi ikincisi? kaç haftalıktın kuzu sen şimdi?? maşallah yaf sağlıkla kucakla ikisini de inşallah
ooo herkes burda nasılsınız kızlar öğlende slm attık kimse almadı nedense
canım park yatak iyi olur zannımca, sepetleri 1 yaşına kadar kullanamazsınki... park yatak kademeli de ayarlanıyo, hem sonradan da oyun parkı olarak kullanabilirsin...
çok uzun diil gerçi saçım, uzasın bakalım diyorum ben de..
benim göbiş de gocaman ama garipler üç bebiş paylaşmak zorundalar :))
hoşgeldin canım.....ben görmedim valla...ben iyiyim ama hava çookk sıcakkkkk,bunalıyorum
Eki Görüntüle 222649
senin yerine ben ekleyiverdim canım.. yanlış hatırlamıyorsam bu forumda bir yerde çok kullanışsız olduğunu okumuştum. ama bulamadım nerde olduğunu. tabi kişiden kişiye değişir. ileriki zamanlar için alınabilir belki...
pek rahat görünüyo ortasına yatasım geldi...
amanınnnn ciddi miiiiisüper haberr, yeni mi farkedildi ikincisi? kaç haftalıktın kuzu sen şimdi?? maşallah yaf sağlıkla kucakla ikisini de inşallah
tickerını da değiştir ikiz bebişli yap hadi
ooo herkes burda nasılsınız kızlar öğlende slm attık kimse almadı nedense
iyidir kuzu sen nasılsınooo herkes burda nasılsınız kızlar öğlende slm attık kimse almadı nedense
ne sürpriz olmuştur size :)) tek yumurta ikizi oluyo bölünerek olduysa maşallah canımm yaevet 6 haftalıkken doktora gittiğimizde tek gözüküyordu sonra 6 hafta sonra tekrar gittik yani cuma günü 12 haftam bitmişti. 2ye bölünmüşler iki bebek biri sağda biri solda.şok olduk. büyük süpriz oldu. tek yumurta ikizi sanırım.
alt kademe nasıl oluyo? o da çok mu alçak kalıyo?Benim saçlar belimdeydi ve mısır püskülü gibi olmuşlardı, zaten kalsiyumsuz kaldım olanı da saçlarıma yediremezdim
Seninkiler ne güzel daha doğmadan paylaşmayı öğreniyorlar
Cnm. park yataklarla ilgili benim kafama takılan da, üst kademedeyken normal yaylı ortapedik yatak kullanamıyorsun, park yatağa uygun yataklar var, onlar kullnılıyor ve onlar da incecik sünger gibi şeyler, minicik bebeğin omurgasına uyumlu mudur değil midir, içime sinmiyor kısacası :26:
sanırım değişti
hoşgeldin canım.....ben görmedim valla...ben iyiyim ama hava çookk sıcakkkkk,bunalıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?